Aankoop IPhone X op 19/11/2018 bedrag volledig betaald. Hierbij de letterlijke e-mail. Beste, Hartelijk dank voor uw bericht. Helaas kunnen wij op dit moment niet reageren, momen... Toon meer
Na lang wachten toch telefonisch contact gekregen is de bestelling toegekomen. Waarvoor bedankt voor de persoonlijke levering. ( vanuit Nederland naar België) Hier is er alvast eentje enorm blij.... Toon meer
Bijna 3 weken geleden een Macbook besteld. Nog steeds niet binnen, vanuit hun zelf niks gehoord moet er zelf achteraan zitten. Op de site stond 3-5 werkdagen, kan beter veranderd worden in weken. Heb... Toon meer
Wat een mooie zaak en vriendelijk personeel! De gezellige verkoper heeft ons heel goed geholpen. De Macbook die een ratelend bijgeluid gaf is zonder probleem gemaakt, terwijl ik wacht.Ik ben elke kee... Toon meer
Bosstraat 34, 4611ND, Bergen op Zoom, Nederland
- 0164-311311
- info@macunit.nl
- macrelife.nl
Failliet
Inmiddels kunnen de gedupeerden van dit bedrijf uit de krant vernemen dat MacUnit/MacRelife/StudentenMacBook failliet is verklaard dd 18 december....
Spijt dat ik hier iets heb gekocht!
Dit is niet de eerste keer dat ik een review schrijf. Wel de eerste keer dat ik de review laat staan. De directeur heeft mij regelmatig beterschap beloofd in de service, als ik de reviews zou verwijderen.
Zoals zo vele ben ook ik helaas bekend met de werkmethodes van Macrelife. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd zonder nieuwe boodschap.
Mijn laptop ging stuk in augustus, opgestuurd zou gerepareerd worden binnen 2 a 3 weken. De laptop kreeg ik terug half september, nog steeds kapot. Weer opgestuurd. Constant zelf overal achteraan, en altijd dezelfde smoesjes. Het onderdeel is niet op voorraad, PostNL is niet te vertrouwen de directeur komt de laptop persoonlijk afgeven, de laptop wordt meermaals gecheckt omdat we u nu echt een werkende laptop willen geven bla bla bla en nog eens bla bla. Inmiddels zijn we letterlijk 46 e-mailtjes verder.
Uiteindelijk het zoveelste telefonisch contact gehad met de directeur. Ik was het zat en wilde persoonlijk naar de winkel komen om mijn laptop om te ruilen voor een werkende. Maar elke keer als ik daar heen wilde komen, was er niemand aanwezig om mij te helpen wist hij al van tevoren, hij kwam wel naar mij toe. En voor al het ongemak een nieuwere laptop dan wat ik had. Ik had een Macbook pro uit 2010 en ik kreeg nu gratis van hem zonder extra kosten een Macbook pro retina late 2013. Persoonlijk thuis afgeleverd! Aan mijn keukentafel zat hij te vertellen dat hij met black friday het vertrouwen van de klant terug wilde winnen, door extreme kortingen te bieden. Ze zouden dan wel verlies draaien, maar dat hadden ze ervoor over.
Inmiddels heb ik van mijn werk ook een Macbook Pro gekregen late 2015, dus ik wilde de Macbook van Macrelife inleveren bij een erkend refurbished bedrijf. Geen Macrelife want daar had ik geen vertrouwen meer in. Van het bedrijf kreeg ik het volgende bericht:
Het serienummer op de onderkant van de macbook komt niet overeen met het serienummer van de macbook en de adapter is niet origineel. Wij hebben door het verwisselen van de bottom case (onderkant) van de macbook geen fijn gevoel over deze macbook. U kunt hem terugkrijgen na betaling van de 9.95 euro aan retoursneringskosten of wij kunnen de macbook gratis voor u recyclen
Dus buiten het feit dat ze leugen na leugen vertellen, leveren ze geen originele producten. Het zogenaamde privénummer van de directeur is ook buiten gebruik. Naar aanleiding van alle overige berichten ben ik overgegaan op serieuze stappen die niet hier benoemd mogen worden.
MacRelife / MacUnit dupeert klanten en lijkt ermee weg te komen
Ik hoef eigenlijk niks meer te zeggen, alle hiervóór geplaatste reviews tonen aan dat dit bedrijf absoluut niet te vertrouwen is. Ik heb dat nu ook ondervonden en vandaag officieel aangifte van oplichting gedaan.
Ik heb inmiddels begrepen dat MacUnit (MacRelife) mijn bovenstaande review heeft gerapporteerd. Trustpilot is nu aan het onderzoeken of mijn bericht ‘in strijd is met de richtlijnen’. Dat is prima. Dan ben ik benieuwd wat er volgens MacUnit (MacRelife) niet klopt aan wat ik heb geschreven. Maar bedenk vooral dan ook dit: blijkbaar neemt MacUnit (MacRelife) wel de moeite om het te rapporteren, maar niet om rechtstreeks contact met mij op te nemen en exact te vertellen waarom ik mijn laptop nog steeds niet heb.
Ook heb ik vanuit een Bergen op Zoomse ondernemersvereniging inmiddels begrepen dat MacRelife/MacUnit failliet zou zijn. Des te kwalijk dus dat dit door de bewuste club is gecommuniceerd, hooguit dat ze “tot nader orde gesloten” zijn.
Officieel is dit bedrijf op 18/19 dec door de rechter failliet verklaard. Volgens de curator is maar de vraag of alle gedupeerden (waaronder ik) het geld voor nooit geleverde producten terug krijgen. Tegelijkertijd verklaart de curator het sterke vermoeden te hebben dat het bedrijf onterecht te lang heeft doorgezet. Uitgezocht wordt nu of dat met opzet is. Nou vraag ik iedereen: een bedrijf dat mij op 4 dec laat weten nog te wachten op accu’s, op 14 dec wordt geroyeerd door ICTWaarborg en een paar dagen failliet wordt verklaard, weet toch al lange tijd dat het niet goed gaat? Waarom mij (en anderen) vóór de officiële faillissementsdatum nog steeds aan het lijntje houden?
Aankoop IPhone X op 19/11/2018 bedrag…
Aankoop IPhone X op 19/11/2018 bedrag volledig betaald.
Hierbij de letterlijke e-mail.
Beste,
Hartelijk dank voor uw bericht.
Helaas kunnen wij op dit moment niet reageren,
momenteel zijn wij op zoek naar een passende oplossing voor iedereen.
Hierdoor zijn wij tot nader order gesloten.
Mocht u behoefte hebben om te reageren, vragen wij u geduld te hebben tot nader bericht.
Onze excuses voor het ongemak.
MacRelife.nl
Aankoop MacBook Pro en niets ontvangen
Evenals alle onderstaande reviews ook wat gekocht bij Macrelife. Voor de kerst een MacBook Pro gekocht. Extra bij Macrelife gekocht, goede service en prijskwaliteit maar nu ruim 3 weken later nog steeds niets ontvangen en zoals eerder geschreven geen enkele reactie terug, niet per mail, telefoon of via messenger. Deuren gesloten van de vestiging in Bergen op Zoom...
Ihpone X besteld niet geleverd toegezegde refund niet ontvangen
Iphone X besteld, niet geleverd, refund toegezegd maar niet ontvangen. Reactie is nu dat men niet kan reageren en zoekt naar een passende oplossing voor iedereen. Niks kopen daar.
Met blackfriday een iphone besteld maar tot op heden nog niks laten weten
Met blackfriday een iphone besteld, deze is inmiddels na 3,5 week nogsteeds niet binnen. Ik heb nagenoeg iedere dag contact gelegd maar telkens werd ik afgewimpeld met de reden we zullen u binnenkort meer duidelijkheid geven. Deze "duidelijkheid" is tot op de dag van vandaag nog niet bij mij gebleken. Vanaf heden is de chat afgesloten, word er op mail en telefoon niet gereageerd en is ook de winkel in hellevoetsluis opgedoekt. ik vraag me af of dat deze telefoon ooit nog wel geleverd gaat worden.
oplichting! kijk uit! koop hier niets
Tijdens de black friday online een macbook besteld bij Macrelife. Was eerder op de dag in de winkel in Hellevoetsluis maar de laptop van mijn keuze lag niet in de winkel. toen de levertijd van 9 dagen was verstreken een mailtje gestuurd met de vraag hoe dit komt. reactie was dat er meer besteld was dan gedacht en dat ze meer tijd nodig hadden, na een week nog een mail gestuurd en kreeg een geautomatiseerde mail terug met de melding dat de winkel dicht was. Gelijk naar de winkel gegaan en daar een leeg pand aangetroffen met een briefje op de deur gesloten wegens omstandigheden. ik heb aangifte gedaan van oplichting.
Groep voor gedupeerden van Macrelife
Hallo,
Ik ben opgelicht door macrelife. BV macrelife te Bergen op Zoom en macrelife te Hellevoetsluis. Met een aantal andere personen hebben we een groep voor gedupeerden. Als u mij een privé berichtje stuurt als u ook gedupeerd bent en ook in de groep wilt, kan ik u daar in toevoegen. Het is een groep op Facebook. Mij kunt u vinden onder de naam: Jeanine Tanis.
De klantenservice was heel slecht. Ze reageerde weinig op mijn mails en ook als ik belde naar de klantenservice. Ook de werknemers in de vesting in Hellevoetsluis waren niet klant vriendelijk. Ik heb heel veel spijt dat ik hier iets heb besteld.
Groetjes,
Jeanine
MacBook Pro besteld maar nooit ontvangen
MacBook Pro besteld tijdens black friday nu al 3 weken niks meer gehoord. Proberen contact op te nemen via telefoon en Facebook geen bericht. Vandaag naar de winkel gegaan staat leeg en een bordje met gesloten wegens omstandig heden. Waarschijnlijk een oplichter.
Onbeschorft
Na het inleveren van een goede iphone na 4 weken nogsteeds geen geld terug gestort. De winkel en eigenaar van de winkel is niet te bereiken. koop niets hier en blijf er weg!
Diefstal - geen terugbetaling na annulering bestelling
mijn bestelling is geannuleerd, en dat is inmiddels meer dan 3 weken geleden. De terugbetaling is nog steeds niet verricht, ondanks mailcontact met een reminder vanuit mijn kant.
Inmiddels is deze verkoper dus in overtreding en heb ik ook aangifte gedaan. Hopelijk kan ik deze ongedaan maken
op black friday een mac book gekocht
op black friday een mac book gekocht, tot op heden niets ontvangen.
vaak achteraan gemaild, werd aan het lijntje gehouden.
nu zijn ze niet meer bereikbaar.
we gaan nu aangifte doen bij de politie
nooit iets via deze site kopen
afspraken worden niet nagekomen en leveren niet!
Ik heb een iPhone besteld (3 weken geleden)maar via de chat en Facebook krijg ik maar geen duidelijkheid wanneer die binnenkort. Er worden ook telkens datums genoemd wanneer ik hen zou krijgen of dat ik duidelijkheid krijg maar deze datums worden telkens weer opgeschoven. Kortom jullie komen de afspraken die jullie met mij maken niet na. Ik wil hier graag duidelijkheid over hebben!! En ik hoor graag wanneer me telefoon binnen komt.
Mijn dochter had haar Iphone verkocht maar nooit betaald.
Het is failliet, alle bedrijven van MacUnit BV zijn failliet, bedankt ex eigenaren voor de fijne beleving!
Mijn dochter had haar Iphone verkocht aan deze winkel, 3 weken geleden. De eigenaar handelde het zelf af. Nu is het geld nooit betaald en de winkel dicht, schofterig om een kind zo te bedriegen.
Winkel is dicht en leeg gehaald, sterk het vermoeden dat de boel is opgedoekt. Krijg geen signalen of meldingen dat het bedrijf nog aan zijn verplichtingen gaat voldoen, alle contact is geblokkeerd en telefoon drukken ze weg.
@Mac Relife, je leest absoluut mee, rapporteren kun je wel, toon je een man en vertel hoe het zit.
Verkoop van Macbook Air en je geld niet krijgen
Heb mijn Macbook Air aan hen verkocht omdat ik Marktplaats onbetrouwbaar vond. Helaas.... Heb de computer afgegeven in Bergen op Zoom en daar de computer achtergelaten met de belofte, zwart op wit, dat ik na 14 dagen mijn geld zou krijgen. Helaas tot op de dag van vandaag niets gekregen. Wel mailtjes dat het bij de "financiele afdeling" ligt en elke dag weer het bericht dat het nu goed gaat komen. Na mijn laatste mail dat ik aangifte heb gedaan bij de politie is het stil geworden.
Ik heb eind oktober een Macbook Pro…
Ik heb eind oktober een Macbook Pro besteld bij MacRelife. Na 14 dagen heb ik eens geïnformeerd waarom ik nog niks ontvangen of gehoord heb. Antwoord: wegens drukte kan het nog wel enkele weken duren of de hoofdleverancier is gecontacteerd.
Ondertussen heel wat e-mails en weken later heb ik mijn order geannuleerd en kreeg ik ook een bevestiging van annulatie. Ondertussen heel wat dagen later en ook weer heel wat e-mails later is men nog steeds zeer creatief in het bedenken van smoezen. Eerst werd mijn aanvraag doorgestuurd naar een collega maar collega's beantwoorden elkaars e-mails niet want dagen later nog steeds niets gehoord. Ondertussen ben ik doorgestuurd naar de dienst administratie maar ook daar krijg ik geen antwoord. En zo gaat het maar door. Het is echt schandalig dat je gewoon niet je geld terug krijgt waar je recht op hebt. Stel dat je dat geld nodig hebt om ergens anders een computer te kopen en dit echt noodzakelijk is voor je werk of studie, dan wordt je gewoon aan je lot overgelaten.
Macrelife levert niet
12 november 2018 telefoon besteld, direct betaald. Levering zou binnen 5 werkdagen plaats vinden. Inmiddels 6 december een nog niets ontvangen.
Meerder malen gebeld en wordt aan het lijntje gehouden. Momenteel klantenservice njet bereikbaar.
Absoluut niet klantvriendelijk en komen afspraken niet na.
Advies: niet via dit bedrijf bestellen!
Ik neem aan dat MacUnit BV onderdeel is…
Ik neem aan dat MacUnit BV onderdeel is van MacRelife BV in Hellevoetsluis. Ik heb nog steeds niet mijn laptop ontvangen welke ik 9 November 2018 heb besteld. De website geeft aan 2 weken en we zitten nu al op 4 december 2018. Ik vind dit geen manier 1. Bij de klanten service moet ik er zelf continue achteraan voor een update. Dat moet juist andersom. Vanaf de week dat ik de aankoop heb gedaan. Wat gaan jullie hier aan doen?
Via bol.com een laptop besteld
Via bol.com een laptop besteld . Ook ik kreeg niks geleverd .gelukkig voor mij kreeg ik snel via bol.com mijn geld terug . Dankzij de vele negatiefe reviews snel actie ondernomen. .het lijkt een beetje op oplichting door macrelife en macunit .