By far de lækreste vaniljestænger jeg nogensinde har fået! Har fået min 2. levering derfra nu. Kan varmt anbefale Bourbon Gourmet Noir Vaniljestængerne. Fantastisk smag og kvalitet 👌🏼
Lees wat reviewers zeggen
Så lækkert! Købte vaniliestænger til julemaden aldrig har risalamanden været bedre.. Så lækker frisk vanilie smag. Efterfølgende har jeg købt vild peber, bruger det til alt, den søde ikke så stær... Toon meer
Jeg har 2 gange købt produkter fra Madagaskar.dk, hvor jeg har været mere end tilfreds med min oplevelse. Jeg har købt vaniljestænger af ypperste kvalitet, hvor stængerne er i højere kvalit... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Gourmet Bourbon vaniljestænger fra Madagaskar, direkte fra farmene. De får flere penge for produktet og du får høj kvalitet til en god pris. Vi donerer samtidig en andel af salget retur og giver mad til den fattigste.
Contactgegevens
Lindevang 13, 2660, Brøndby Strand, Denemarken
- Jacob@madagaskar.dk
- madagaskar.dk
Hurtig levering og de bedst vanille…
Hurtig levering og de bedst vanille stænger jeg længe har set. Og til en okay pris 💪🏻💪🏻
virkelig lækre vaniljestænger
Super hurtig levering og virkelig lækre vaniljestænger. Kan slet ikke betale sig at købe dem andre steder, når prisen er så lav, og kvaliteten er så høj. Ikke sidste gang jeg handler her.
Flotte Store tykke dejlig duftende…
Flotte Store tykke dejlig duftende stænger, med en helt vidunderlig stor smag ❤️ er forelsket, og derfor ikke sidste gang jeg køber dem! Leveringen er utrolig hurtig
God kundeservice
Gode produkter og en god og venlig kundeservice. Alt er som det skal være. 5 store stjerner herfra!
Købte 9 lækre vanilje stænger og de er…
Købte 9 lækre vanilje stænger og de er bare lækre og bare noget helt andet end købe Tørsleff i de rør man kan købe i f.eks. Føtes.
Så lækre mange korn.
Super hurtig levering.
Elsker de vaniljestænger fra…
Elsker de vaniljestænger fra madagaskar.dk.
Fantastisk kvalitet. Så lækre og propfyldte med vaniljekorn.
God oplevelse i webshop fra køb til levering. Tak! Mvh Ea Sandy Pedersen
God kvalitet - Alt var som lovet
Vi købte 14 stk. Gourmet Noir vaniljestænger i midten af december, som vi delte med venner og familie. Kvaliteten var en helt anden, end den man finder i supermarkedet. Vi vender retur igen, næste gang vi har brug for ordentlige vaniljestænger.
De vildeste vaniliestænger
De vildeste vaniliestænger! De er kæmpe store og fulde af flotte vaniliekorn. Her kan man virkelig regne med kvalitet for alle pengene!
Lækreste vanilje jeg nogensinde har…
Lækreste vanilje jeg nogensinde har købt. Virkelig god kvalitet - totalt kup til prisen. Store, fede stænger som smager og dufter himmelsk.
Så lækkert!
Så lækkert!
Efterfølgende har jeg købt vild peber, bruger det til alt, den søde ikke så stærke smag er så lækkert.
Kan anbefale den på især popcorn, det er en sikker vinder, og servere man det for gæster så tænker de "ad, peber på popcorn" men når de smager dem så ændrer holdningen sig!
Fin vanilje
Fin vanilje. Ikke de billigste, men til gengæld rigtig høj kvalitet.
Topklasse varer og hurtig levering
Jeg har nu 2 gange købt vanilje og peber og begge gange har været en fornøjelse. Varerne er kommet hurtigt og nemt.
Det er ikke billigt, men kvaliteten er helt i top og alle pengene værd!
Jeg handler helt sikkert her igen og giver en klar anbefaling om du skal gøre det samme
Fantastisk vanilje
Fantastisk vanilje, lynhurtig levering. Produktet er præcis som beskrevet. Tak!
God service og vanilje af høj kvalitet
Bedste vanilje jeg har smagt
Bedste vanilje jeg har smagt. Hurtig levering, fantastisk kundesupport!
Købte lidt forskelligt vanillie
Købte lidt forskelligt vanillie, og modtog de store og lækre stænger super hurtigt. Der er uendeligt meget mere smag, end dem vi ellers har kunnet få, helt uden sammenligning.

Antwoord van Madagaskar
Godt gået madagaskar.dk
Jeg modtog de lækre vanillestænger super hurtigt, og jeg glæder mig til at afprøve dem i julebagningen. Der var 3 bolsjer vedlagt i pakken, som sagtens kunne være lavet af de fine vanillestænger. De smagte i hvert fald super godt.
Oven i hatten er det jo en fantastisk tanke, at jeg via min ordre hjælper folk i Madagaskar.
Godt gået, madagaskar.dk
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.