Bedrijfsgegevens

1. Banketbakkerij

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Aalborg Chokoladen er en chokolade produktions virksomhed, hvor der fremstilles eksklusivt håndlavet chokolade af høj klasse, efter gamle traditioner, med udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super kundeservice

Bestilte 4 marcipan/romkugle grise til mandelgaver og da jeg modtog dem, var 2 af grisenes glasur krakeleret og 2 lidt trykskadet.
Skrev mail og vedhæftede billeder . På under 1 time havde jeg modtaget svar og besked om nye var afsendt . Modtog dem dagen efter forsvarligt pakket og så fine.
En virkelig flot og imponerende service der kun kan udløse 5 stjerner.

19 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt en sukkerfri chokolade…

Har købt en sukkerfri chokolade julekalender til min mand.
Nu har vi selvfølgelig kun smagt tre stykker, men det har virkelig været en positiv oplevelse. Det smager virkelig godt, og jeg vil hellere have sådan et stykke fremfor et stykke almindelig chokolade.

1 december 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Desværre en skuffende oplevelse

Vi købte både flødeboller og trøfler idag. Vi synes at trøflerne smager alt for meget af rom, og det overdøver desværre alt andet smag i den. Flødeboller er lavet på en rå marcipanbund? Det havde vi ikke lige forventet og har ikke prøvet med flødeboller andre steder fra. Derudover er skummen ikke så blød og cremet som de ellers helst gerne må være. En ærgerlig oplevelse, men sødt personale.

28 oktober 2025
Logo Aalborgchokoladen

Antwoord van Aalborgchokoladen

Kære Camilla E.
Tak fordi du delte din oplevelse – det sætter vi stor pris på, også selvom den ikke helt levede op til dine forventninger.

Vores trøfler er lavet med ægte rom, ikke romessens. Det giver en naturlig og intens smag, som kan opleves kraftigere end i produkter lavet med aroma.

Når det gælder vores flødeboller, så har de i 19 år været lavet på vores egen marcipan, bestående af 66 % spanske Valencia-mandler. Vi bruger hverken mandelessens eller abrikoskerner, som mange andre gør – kun rene mandler af høj kvalitet.

Vi ønsker at lave chokolade og søde sager på et højt håndværksmæssigt niveau, og det betyder, at smagen kan adskille sig fra mere industrielle produkter. Vi er kede af, at det ikke faldt i din smag denne gang, men vi sætter pris på din ærlige tilbagemelding – og håber, du har lyst til at give os en ny chance en anden gang.

Tusind tak for de pæne ord om vores personale – det varmer, og jeg synes også, de gør et rigtig godt stykke arbejde.
Du er altid velkommen til at skrive direkte til os på info@aalborgchokoladen.dk
, hvis du ønsker at dele feedback eller spørgsmål – så har vi mulighed for at svare mere personligt ud fra de produkter, vi er stolte af at lave, og som mange gennem årene har givet os fantastisk respons på.

Aalborg Chokoladen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Uhøflig kommunikation på mail og ringe kundeservice

Uhøflig kommunikation på mail med manglende kundeservice.

**********************************
Mail 1: "Kære Aalborg Chokoladen,
Skal man booke tid til at besøge jeres chokoladeværksted?
I så fald, har i da ledige tider lørdag d. 22 marts?
Dbh. Emilie"

Svar 1: "Hej Emilie, jeg er nok desværre nødt til at melde pas d. 22. da vi har fuld fokus på påsken."

Mail 2: "Kære XXX,
Jeg tror ikke helt jeg forstår dit svar.
Betyder det at vi bare skal prøve at dukke op, eller skal jeg kontakte jer senere for at booke tid...?
Dbh. Emilie"

Svar: 2 "At i ikke kan book tid lørdag d. 22.
Og vi ikke har kursus hvor man bare kan dukke op."

**********************************
Denne kommunikation mangler simple høflighedsfraser og den bærer præg af at være irritabel. Eksempelvis kunne i have fortalt om hvornår vi i så fald kunne besøge chokoladeværkstedet, åbningstider, hvordan vi booker tid osv.

24 februari 2025

Fantastisk betjening i butikken

Chokoladen er lækker, men det er den fantastiske service vi har fået i butikken ved Banegården i Aalborg, vi gerne vil give 5 stjerner for.

Vi skulle købe en julekalender til vores søn, der elsker Aalborg Chokoladen.Vi mødte en enormt engageret, sød og glad ekspedient (Signe), der tog sig god tid til at fortælle om chokoladerne og til at give os en købsoplevelse ud over det sædvanlige.

30 november 2024

God chokolade

Det er en rigtig god chokolade. Hvor nougaten har en dejlig smag af nougat, uden at være for meget. Det er ikke sidste gang jeg køber chokolade hos dem.

4 september 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ikke alt er glutenfrit som lovet i butikken

Super lækkert at få i gave. Det er dog vigtigt I ikke bare siger, at ALT er glutenfrit, som mine gavegivere fik at vide af ekspedienten. Jeres hvide flødeboller med citrus og rabarber indeholder hvedestivelse, hvilket (som allergen) også står med fed skrift. Det kigger gavegivere ikke på, når de decideret har spurgt ind til det. Jeg ville være blevet syg, hvis ikke jeg havde opdaget det selv. Hvad værre er, havde jeg lige glædet mig til dem, da jeg synes I laver gode ting. Men I bør være lidt mere obs i jeres vejledning.

Jeg bliver lidt i tvivl om, hvorfor I snakker om kammerjunker, når jeg taler om flødeboller. Der er stadig hvedestivelse i et produkt sælgeren oplyser som værende glutenfrit. Det står med fed skrift i indholdslisten, netop fordi det er et allergen, som nogen kan blive syge af. Jeg ved gavegiver ville få uden om dem, hvis de ikke havde fået at vide, de var glutenfri. Udover det, er det skønt, at I har meget glutenfrit at vælge imellem.

3 september 2023
Logo Aalborgchokoladen

Antwoord van Aalborgchokoladen

Hej Dorthe, mange tak for dit skriv. Vores Glutenfrie kammerjunker er glutenfri. Jeg har vedhæftet, hvordan producenten gør så gluten er vasket ud af produktet. Jeg håber det er svar nok. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på vores info@aalborgchokoladen.dk
Vh. Aalborg Chokoladen

Glutenfri hvedestivelse fremstilles ved at vaske gluten ud af hvedemel. Man skiller ikke–vandopløseligt gluten fra stivelsen. Vaskeprocessen er så omhyggelig, at man opnår stivelse, som indeholder max 20 mg gluten/kg.

Grundet vores "koldskålsflødeboller" har en chokoladebund, hvor der er stykker af glutenfrie kammerjunker. Det er der hvedestivelse kommer ind i opskriften🙂

Fik det som gaveve

Fik det som gave . Lakridskugler med med forskellige chokoladeovertræk forskelligt smag.
Smager fantastisk godt bedre en Bülow . Det vil jeg købe mere af.
Christa Harms ❤️

20 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

JEG ELSKER AALBORG CHOKOLADEN!

JEG ELSKER AALBORG CHOKOLADEN!
De laver udentvivl det flotteste chokolade med de bedste smage og finish. Når man går igennem Salling og kigger, så de det mest indbydende emballage og så er deres marcipan brød de bedste jeg nogensinde har smagt. Så har de det største variation af dragee, som smager fantastisk. Kan klart anbefale sød chokolade lakrids!

30 november 2022

Superb service

Min mand fik i gave chokolade, som havde fået fugt det sted den var solgt (blomsterbutik). Ved en fejl fik vi skrevet direkte til Aalborg Chokoladen og vi må sige,
at vi har fået en udsøgt service.
Svar på mail straks og nyt og meget mere chokolade end det, som min mand havde fået.
Super super service og rigtig lækkert chokolade

3 september 2020

Fantastisk chokolade - perfekt service

Vi er en meget stor kunde ved Aalborg Chokoladen, fordi vi har en kursusvirksomhed og udlejer kursus, konference og mødelokaler og har mange mennesker i huset.
God service er meget vigtig for os og Aalborg Chokoladen er bestemt med til at give vores kunder en god oplevelse, når de er hos os. Utrolig god chokolade og lakrids i mange variationer, der smager godt og ser lækre ude.

1 juni 2014
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.