Ik ben nog steeds zo blij met de bank die ik bij made besteld heb, na 6 jaar gebruik ziet hij er nog steeds top uit en zit nog steeds fijn. Heb zowel de kussenslopen als de hoezen van de zittingen i... Toon meer

We bestelden een bed. De levering ging nog best vlot maar van de vijf pakketten waarin het bed geleverd werd miste er 1. Het was niet duidelijk of dit aan postnl of made lag. Bij contact met made wild... Toon meer

Mooie bank besteld. Bij levering door de nette mensen van PostNL hadden ze al schade geconstateerd. Direct foto’s gestuurd en actie zou worden genomen om bank om te wisselen. Daarna 7 weken allerlei... Toon meer

Normaal laat ik niet vaak ergens een review achter, maar ik zag een behoorlijk aantal negatieve reviews (en ieder z’n eigen ervaring natuurlijk) dus ik dacht daar zet ik onze positieve ervaring tegeno... Toon meer

Originele design meubels aanbieden van hoge kwaliteit en voor eerlijke prijzen, dat is onze missie. Wij vinden dat winkels en dure designmerken klanten oneerlijk behandelen. Met alle tussenstappen in het productieproces betaal je vaak onnodig veel geld. Wij willen je dit deel besparen en bieden origineel design aan voor betaalbare prijzen. Bezoek MADE.COM Meer weten en ontdekken? Bezoek onze site en deel dit met vrienden.

3,3

Gemiddeld

14K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Slechte service

Eind april een bestelling geplaatst welke binnen 7 werkdagen verzonden zou worden. Inmiddels zijn we maanden verder en is de bestelling nog niet geleverd. Na contact met de klantenservice krijg ik nu einde van het jaar te horen... Het bedrijf informeert niet pro-actief over vertraagde leveringen. Ik moet er iedere keer zelf achteraan en ze kunnen niet garanderen dat de nieuwe verwachtte levertijd dan wel gered gaat worden. Het is inmiddels voor de derde keer uitgesteld, steeds met maanden. Slechte service mijn inziens.

9 september 2022

Antwoord van Made.com

Bedankt voor je review. Jammer te horen dat je bestelling vertraagd is, hiervoor onze excuses. We proberen dit uiteraard tot een minimum te houden. De feedback wordt doorgezet bij de logistieke afdeling zodat we kunnen kijken wat we kunnen verbeteren.

Een jaar wachten......

Meubel besteld op 23 jan 2022. Initiële leverdatum begin juni, werd later vertraagd tot half augustus. Geen levering en geen mail dus maar weer contact op genomen. Nu krijg ik te horen dat het half december wordt. Een jaar wachten op een tv-meubel......

Antwoord van Made.com

Hi Ilona, bedankt voor je review. Jammer te horen dat er een vertraging is ontstaan. Onze oprechte excuses. We proberen dit tot een minimum te houden.

Lange levertijd

Lange levertijd, hoge retour kosten, slechte service

1 september 2022

Antwoord van Made.com

Hi Myrthe, bedankt voor de feedback. We willen dit probleem heel graag zo snel mogelijk voor je oplossen, dus neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice (https://klantenservice.made.com/hc/nl/). Zij kunnen je verder helpen.

Stoelen zonder poten

Set stoelen besteld, kwamen geleverd zonder de poten. Was laatste in stock en medewerker start een retour op. Op website zie ik dezelfde stoelen maar in een andere kleur. Het is niet mogelijk om de huidige kleur te behouden en dat er een set van deze poten wordt bijgevelerd. Bizar inflexibel. Mailcontact met medewerker verliep wel beleefd.

Antwoord van Made.com

Hi Lise, bedankt voor de feedback en beoordeling. We kijken dit graag verder voor je na, dus neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je verder helpen.

Bizarre verzendkosten en rare regels

Verzendkosten voor een wijnrek waren 20 euro, vond ik al veel, en retourkosten omdat ik een andere kleur wil bedragen zijn 27 euro. Daar bovenop komt nogmaals 20 euro voor het bestellen van een nieuw rek. 67 euro dus voor 3x verzenden.

Retourkosten worden bepaald aan de hand van verkoopprijs, niet aan de hand van de kosten van verzending. Zit dus gewoon een variant van een winstmodel in.

Ik wil mijn artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere kleur, en moet dus nu in totaal 67 euro verzendkosten betalen in totaal.

Als je een online winkel bent, dan is het bizar om zulke bedragen te hanteren met verzending.

Antwoord van Made.com

Hi Bodi, bedankt voor je review. In het geval van een retour worden de verzendkosten altijd terugbetaald. Daarnaast hanteren we tegenwoordig andere verzendkosten: https://www.made.com/nl/leveringen/. Wij hebben helaas geen fysieke voorraden, hierdoor is ruilen niet mogelijk.

Bespaar jezelf een slechte ervaring en koop niets van deze winkel.

Helaas is mijn ervaring met dit bedrijf rampzalig, de klantenondersteuning is verschrikkelijk, en de medewerkers (sommige) achter de chat zijn brutaal en onbeschoft (enne Aleksadr)
Op 29 augustus bestelde ik een bed, dat gisteren, 7 september, ZOU worden verzonden. Sinds de eerste dag bleef de status van de bestelling onveranderd: "Bijna klaar om verzonden te worden", vandaag is 08-09 en ik heb nog geen verzendbevestiging ontvangen en de chatmedewerkers zeggen dat ze niet kunnen annuleren, maar waarom kun je niet annuleren als de bestelling nog NIET verzonden is en ook NOOIT verzonden zal worden?..express verzending is ook onjuist, Made komt de afspraak niet na.
Ik vraag jullie vriendelijk mijn geld terug, alsjeblieft.

Antwoord van Made.com

Hi Paco, bedankt voor je review. Onze oprechte excuses. We zouden graag de kans krijgen om je een betere ervaring te geven en dit voor je op te lossen. Klik hier (https://klantenservice.made.com/hc/nl/) om met één van onze medewerkers van de klantenservice spreken.

Niets geleverd na 10 maanden wachten

Levering aanvankelijk 3 weken, uiteindelijk geannuleerd na 10 maanden wachten, verzenddatum wordt steeds uitgesteld. Laatste indicatie voor verzending was 1,5 jaar (!) na plaatsen bestelling. Klantenservice zeer matig.

7 september 2022

Antwoord van Made.com

Onze oprechte excuses Jesse. We zouden graag de kans krijgen om je een betere ervaring te geven en dit voor je op te lossen. Klik hier ( https://klantenservice.made.com/hc/nl/ ) om met één van onze medewerkers van de klantenservice spreken.

Odie nachtkastje

Wij hebben een Odie nachtkastje gekocht. Op de web pagina stond er nog maar 1. Uiteraard willen we er twee. We zijn naar Amsterdam gereden en zagen er daar 1 staan. We konden dit echter niet kopen omdat deze naar de regenboog-groep ging. Het nachtkastje wordt niet meer gemaakt!! Hij staat nog wel gewoon op de website. In de winkel werden we ongeïnteresseerd behandeld en wilde niemand met ons meedenken. Ik raad iedereen af bij deze zaak iets te kopen. De meubelen zijn mooi maar de after-sales is waardeloos

6 september 2022

Antwoord van Made.com

Bedankt voor de beoordeling Nico. Alleen van de donkere versie Odie nachtkastjes kun je meer dan 2 bestellen. De lichtere kleur is inderdaad niet meer beschikbaar en daarom ook niet zichtbaar op de site. Excuus voor de teleurstelling.

Rampzalige helpdesk (Fillip)

Bij de bestelling wensten we een factuur met vermelding BTW nr.
Hiervoor moesten we achteraf (na levering) contact opnemen met de helpdesk om deze op te laten maken.

We krijgen steeds hetzelfde antwoord: u bent niet de verantwoordelijk van deze bestelling, ik kan u niet helpen...

Zeer frustererend voor enkel een factuur aan te vragen...

5 september 2022

Antwoord van Made.com

Hi Gert, bedankt voor je review. De accounthouder met het juiste e-mail adres dient contact op te nemen zodat we informatie uit je bestelling kunnen vrijgeven. Dit in verband met de GDPR wet.

Mooi, goed maar wat hard

Goede waarde voor het geld. Zit er netjes verzorgd en afgewerkt uit. De slaapbank/stoel slaapt wel erg hard. Ik denk voor de meesten iets teveel. Maar verder wel mooie stijl en leuke combi.

5 september 2022

Antwoord van Made.com

Hi Edwin, bedankt voor je 4-sterren review. Hopelijk kunnen we je de volgende keer een 5-sterren ervaring geven!

ReEen levering van 14.200 euro bij Made

Re: Trade Order - 601729345/601752738

Een bestelling van 14.200 euro bij Made geplaats, bijna alle items zijn vertraagd. 6 bureau's zijn na 7 maanden nog maar eens opgeschoven naar december, wij zouden dan in totaal bijna 10 maanden op de bureau's moeten wachten. Dit was niet mogelijk aangezien de deadline voor ons project al lang overschreden was. Nu al meer dan een maand op een terugbetaling aan het wachten. Wij wilde ook graag enkele zaken bijbestellen maar het is gewoon onmogelijk om iemand van de customer service te pakken te krijgen. Ik heb verschillende mails en whatsapp berichten gestuurd maar krijg geen respons.

Kwalieteit van de bedden en bureaus is zeer matig, niet duurzaam.

Hun producten zijn estetisch wel erg mooi.

Als de klantenservice beter was zou ik hen 4 sterren geven.

3 september 2022

Antwoord van Made.com

İk heb 6 maanden terug een poef…

İk heb 6 maanden terug een poef besteld. Niet ontvangen. Nooit meer iets bestellen van deze site. Leugenaars!!!

Antwoord van Made.com

Hi Gulsum, Onze oprechte excuses. We zouden graag de kans krijgen om je een betere ervaring te geven en dit voor je op te lossen. Klik hier (https://klantenservice.made.com/hc/nl/) om met één van onze medewerkers van de klantenservice spreken.

Hele mooie spullen voor heel veel geld…

Hele mooie spullen voor heel veel geld maar daar is de kwaliteit helaas niet naar. Ik heb erg duur servies gekocht bij MADE omdat ik nu weleens echt goed servies wilde, maar binnen een half jaar hebben bijna alle borden en schaaltjes en een buts of barst. Dan had ik toch beter weer mij borden bij de Action of Hema kunnen kopen, die vervang je dan toch een stuk makkelijker. De klantenservice van MADE doet ook niks, zegt gewoon: pech voor jou en tot ziens.

Antwoord van Made.com

Hi, bedankt voor de feedback. We willen dit probleem heel graag zo snel mogelijk voor je oplossen, dus neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice (https://klantenservice.made.com/hc/nl/). Zij kunnen je verder helpen.

HET IS DRAMA, KOOP NOOIT EN NIETS BIJ MADE.COM

HET IS DRAMA, DRAMA, DRAMA.
KOOP NOOIT EN NIETS BIJ MADE.COM!!!

Ik heb 5 maanden geleden een kast gekocht. 2 onderdelen beschadigd en 1 pakket volledig zoek. Ik kijk al 5 maanden tegen een incomplete kast aan.

Service is dramatisch. Ze kunnen het niet oplossen. Je krijgt geen geld terug. Je kan alleen chatten. Krijgt standaard zinnen terug. 19x excuses, maar nul oplossingen.

Ik waarschuw iedereen. KOOP NOOIT EN NIETS BIJ MADE.COM

Antwoord van Made.com

Hi Dirk, bedankt voor je review. Onze oprechte excuses. We zouden graag de kans krijgen om je een betere ervaring te geven en dit voor je op te lossen. Klik hier (https://klantenservice.made.com/hc/nl/) om met één van onze medewerkers van de klantenservice spreken.

Erg tevreden!

Duidelijke informatie op de site en snelle hulp via de chatfunctie!

Super mooie en degelijke producten die erg makkelijk te monteren zijn. Erg blij met alle aankopen!
Hier ga ik zeker vaker iets bestellen!

Antwoord van Made.com

Hi Tessa, bedankt voor de beoordeling. Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe product(en), het staat vast geweldig bij je thuis!

Slechte service, ondeugdelijk product Tacoma stoel

Op 30-08-2021 heb ik de "Tacoma - Set van 2 eetkamerstoelen, eiken" besteld. Nu 1 jaar later breekt de voorpoot van deze stoel af.

Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en vanuit hun word ik eigenlijk direct gewezen op de regeltjes.

Ja, er is 24 maanden garantie. Maar na 6 maanden is MADE niet verplicht om deze te geven, mits de KOPER kan aantonen dat dit als gevolg van een productiefout is. Hiervoor dient een rapport te aangeleverd, opgesteld door een reparatieservice/schade expert.

Echter vind ik andere recensies en/of klachten van andere klanten over hetzelfde product en dezelfde situatie.

Mijn ervaring is negatief met dit bedrijf:
1. Stoel is normaal gebruikt en na 1 jaar breekt een poot af. Het product deugt niet.
2. De klantenservice verschuilt zich graag achter de voorwaarde. Er is geen coulance of begrip om eerst te onderzoeken wat er is gebeurt.
3. Een klacht indienen kan via dezelfde klantenservice. Dit wordt alleen maar geregistreerd in het contactmoment.

Ik raad iedereen af hier iets te kopen. De producten zijn mooi, maar betrouwbaar? Nee. Doet Made iets met de melding: nee.

Antwoord van Made.com

Hi Nick, bedankt voor je review. Onze oprechte excuses. We zouden graag de kans krijgen om je een betere ervaring te geven en dit voor je op te lossen. Klik hier (https://klantenservice.made.com/hc/nl/) om met één van onze medewerkers van de klantenservice spreken.

Zeer tevreden van Made.com

Zeer tevreden van Made.com!

Levering was netjes aangegeven en uiteindelijke product Sweep staande lamp hebben wij in goede orde mogen ontvangen.

Zeer zeker heel content van!

Antwoord van Made.com

Hi Glenn, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een 5-sterren review achter te laten. Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling, het staat vast geweldig bij je thuis!

Goede service via de klantendienst.

Snelle service via de klantendienst.
Er was schade bij een levering, dus moet ik deze retour sturen om een nieuw exemplaar te krijgen.
Wat extra werk, maar tevreden met een oplossing.
Voor de prijs had ik wel gedacht dat het nachtkastje voorgemonteerd zou zijn.

30 augustus 2022

Antwoord van Made.com

Hi, bedankt voor je beoordeling. Geweldig om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! We hopen je snel weer te zien op onze website of in onze showroom.

Excellente service ervaring!

Excellente service ervaring!

Ik ben echt zeer tevreden over het artikel (tuinmeubel set) wat wij hebben aangeschaft. Het artikel is excellent bezorgd. Enige minpunt was een lichte beschadiging op 1 bank (grote vlek, maar die gaan we deskundig laten herstellen), dankzij de goede service van Made (in het bijzonder Jill (klantenservice medewerkster). We krijgen 90 euro teruggestort, zodat we deskundig hulp kunnen inschakelen om de vlek te verwijderen. We mochten het artikel ook gratis retour sturen, maar het artikel is verder echt supermooi. Mijn dank voor hun begrip en empatisch vermogen. Ze reageren zeer snel en deskundig. Jill je bent een topper!

30 augustus 2022

Antwoord van Made.com

Hi Baris, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een 5-sterren review achter te laten. Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling, het staat vast geweldig bij je thuis!

Beddengoed bij made.com

Ik heb beddengoed besteld bij made.com. De kwaliteit van de overtrekken is goed, kleur blijft mooi. Wat ik minder vind is dat bij beide overtrekken de kleur heel anders is dan op de website. Echt flinke tinten verschil. Ook slecht vind ik dat je €10 verzendkosten betaald voor één dekbedovertrek.

28 augustus 2022

Antwoord van Made.com

Hi Linda, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. We vinden het jammer dat je dit product maar 3 sterren hebt gegeven. Als er iets is wat we voor je kunnen doen om je ervaring te verbeteren, laat het ons dan alsjeblieft weten via onze klantenservice.