Jeg synes konceptet virker rigtig lovende, og kundeservice er utrolig hjælpsomme og venlige. Mine hunde er vilde med foderet! Normalt er de mega kræsne. Dejligt med et alternativt foder med rene råva... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedste hundemad 🐾🤩 Vores William har bare ikke været vild med tørkost og kunne gå længe uden at spise, hvilket resulterede i at han bl.a. ofte kastede op og havde meget uregelmæssig afføring... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vores hund er meget glad for maden og godbidderne. Hun har prøvet alle varianter af maden og er lige begejstrede for dem. Vi startede med mindre portioner, som gradvis blev øget og hendes mave klared... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Giv din bedste ven den mad, de fortjener: Et friskt, lækkert og næringsrigt måltid. MÆT Frisk hundemad er komplette måltider. Med frisk mener vi, at råvarerne - både kød og grøntsager - er friske og i god kvalitet. Vi tilbereder ingredienserne mildt, og maden skal opbevares på køl i dit køleskab. MÆT leverer frisk hundemad fra nordiske gårde lige til din dør. Nemt for dig og godt for din hund.
Ølsgårdsvej 1, 4180, Sorø, Denemarken
Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg har en hund som er små spisende, helst ingenting hvis det er tørfoder.. men sætter man et par skiver Mæt ned foran ham, er det væk, han elsker det

Antwoord van MÆT Pets
Først og fremmest er mine hunde vilde med pølserne 😃 og så er jeg vild med, hvor hurtigt jeg kan gøre maden klar. For når jeg har skåret en skive, så står hundene klar og vupti er der serveret. Og så lugter pølserne godt - og efterfølgende er det heller ikke så lugtende, når det kommer ud i den anden ende 😊
Det er også dejligt at man får leveret til døren. I det hele taget er jeg 100% tilfreds.
MÆT er let - på alle måder 😉

Antwoord van MÆT Pets
Min Pixi er elle vild når der kommer mad i skålen nu. Det er klart noget af det beste mad på market. Tak for det

Antwoord van MÆT Pets
Min hund kan lide maden, det er en unghund der er meget kræsen, og har spist for lidt
Men hvorfor ikke fem stjerner er at det bliver noget dyrere at fodre

Antwoord van MÆT Pets
Nem at bestille og overskuelig hjemmeside. Vores vofser elsker den gode mad.

Antwoord van MÆT Pets
Fantastisk service og levering hver onsdag passer perfekt herhjemme! ❤️🥰 Hundene elsker maden og smovser det i sig hver aften!

Antwoord van MÆT Pets
Jeg kan kun tilslutte mig samtlige andre positive anmeldelser angående MÆT. Vores lille gravhund er simpelthen den største kræsenpind. Vi har prøvet at blande alverdens lækre ting i hendes ellers kedelige tørfoder, men hun har aldrig spist hverken regelmæssigt eller nok. Nu har hun fået MÆT i små 2 uger og hun slikker skålen ren med det samme - HVER GANG. Vi bestilte prøvepakken og lakserisotto var hun ikke særlig begejstret for, men alle de andre er et kæmpe hit!

Antwoord van MÆT Pets
Jeg kan ikke give MÆT stjerner nok. Vi har en super kræsen hund og har haft utroligt svært ved, at få ham til at spise. Kun hvis vi lavede mad spiste han. Da vi læste om MÆT måtte det prøves. Vi kan ikke få armene ned. Efter at have bestilt prøvepakken, har skålen været TOM og ren slikket HVER DAG! På under 3 min. Han ELSKER dem alle (minus laks risotto, da han er allergisk) Vi kan kun give de varmeste anbefalinger fra Bailey og hans ejere

Antwoord van MÆT Pets
Vi har nu bestilt ‘Mæt’ i nogle måneder, og det er en sand fornøjelse at fodre vores hund HVER dag.
Vi har en hund, der ikke tåler oksekød og samtidig er relativt kræsen - det var bare ikke sjovt at fodre den, da den ikke altid gad spise maden, eller ikke kunne tåle den. Den ville hellere spise kattenes tørkost end hundetørkost og vådkost?!
Men fra første dag, vi gav den Mæt, var det slut med dårlig mave og kræsenhed. Den ELSKER simpelthen Mæt. Den er stort set holdt op med at spise kattenes mad:)
Vi kan kun varmt anbefale Mæt - fem stjerner både fra os og hunden.

Antwoord van MÆT Pets
Super fint bestilling og levering og fantastisk produkt som Luis er helt vild med

Antwoord van MÆT Pets
Oplysninger om levering hele vejen og ankomst efter planen. Kolde varer ved ankomst trods lang vej og flere stop til os.Velsmagende for vores gamle hund.

Antwoord van MÆT Pets
Maden kommer som aftalt og er der forsinkelser så kommer der besked. Man kan følge chaufføren så man ved hvor langt er han

Antwoord van MÆT Pets
Vi er meget tilfredse med mæt. Vores gravhund er helt tosset med maden og spiser op og slikker skålen helt rent ved hvert måltid nu. Levering af maden fungere også rigtig godt. Kundeservicen er også helt i top. Vi har ved kontakt gennem mail oplevet hurtigt respons.

Bedste hundemad 🐾🤩
Vores William har bare ikke været vild med tørkost og kunne gå længe uden at spise, hvilket resulterede i at han bl.a. ofte kastede op og havde meget uregelmæssig afføring 💩
Jeg bestilte en prøvepakke hos MÆT og wauw 😍
Friskt, lækkert og indbydende ❤️
William elsker det og slikker endda skålen helt ren ☺️
Han har ikke kastet op siden vi startede og hans mave fungerer bare nu 🙏🙏
Så tusind tak fordi I laver et helt fantastisk produkt til vores kære firbenede 🐾🐶🙏❤️
Hilsen en meget tilfreds William og familie 🥰

Antwoord van MÆT Pets
Lees meer over geverifieerde reviews.