Csak kipróbálásból rendeltem egy kisebb ékszert, és végül nagyon megszerettem. A design minimalista, de mégis kitűnik. A szállítás kicsit tovább tartott, mint gondoltam, de megérte.
Bedrijf heeft geantwoord
Őszintén nem számítottam rá, hogy a nyaklánc élőben ennyire elegáns lesz. A kidolgozás nagyon tiszta, egyáltalán nem tűnik olcsónak. A szállítás is rendben volt, semmi gond.
Bedrijf heeft geantwoord
Nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog tbh. A karkötő nagyon kellemes a bőrön és egyáltalán nem tűnik olcsónak. Már naponta hordom és még mindig újnak néz ki
Bedrijf heeft geantwoord
Őszintén ez egy olyan vásárlás volt ami nem igényelt sok gondolkodást és mégis bevált. Egyszerű darab de nem tűnik olcsónak. Pár napja folyamatosan rajtam van
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
A szállítás rendben volt, semmi gond. A termék jó állapotban jött és kényelmes viselni

Antwoord van Magyarbijoux
A gyűrű tökéletesen passzol és egész nap nem zavar. Általában idegesítenek a gyűrűk, de ez teljesen rendben van

Antwoord van Magyarbijoux
Kicsit random rendeltem és nem vártam sokat, de jó lett. Kényelmes, jól áll, nincs semmi gond vele. Lehet rendelek még egyet tbh

Antwoord van Magyarbijoux
A téli kollekcióból választottam valamit és tényleg nagyon elegáns. A színek lágyak és szinte mindenhez passzolnak. Lehet rendelek még lol.

Antwoord van Magyarbijoux
gyors volt a szállítás és a termék jó, semmi extra de hozza amit kell

Antwoord van Magyarbijoux
Ajándékot rendeltem innen és jobban sikerült mint vártam. A design prémium hatású és nem túlzás. A csomagolás is rendben volt.

Antwoord van Magyarbijoux
Aranyos darab, jó tapintás, és nem irritálja a bőröm ami nálam fontos

Antwoord van Magyarbijoux
A gyűrű tökéletesen illik és egész nap kényelmes. A csomagolás egyszerű volt, de szép, nem túlzás.

Antwoord van Magyarbijoux
Vettem egy karkötőt a férfi kollekcióból és tényleg masszív. Nem túl nagy, csak letisztult és egyszerű. Hétköznapi és elegáns outfithez is jó.

Antwoord van Magyarbijoux
Vettem egy karkötőt a női téli kollekcióból és annyira szép. A színe meleg és visszafogott, nem túl feltűnő, pont ezt szeretem. Minden nap hordom és még mindig újnak tűnik.

Antwoord van Magyarbijoux
A téli kollekcióból rendeltem és a stílus nagyon modern. Visszafogott de mégis észrevehető, ezt szeretem. Már egy ideje használom, eddig semmi gond.

Antwoord van Magyarbijoux
őszintén kicsit bizonytalan voltam az elején, de a minőség meglepett. Nem olyan, mint az olcsó netes cuccok. Inkább prémium érzés.

Antwoord van Magyarbijoux
Nem vártam sokat de tényleg jó minőség. Tartósnak érződik és nem olyan mint az olcsó kiegészítők. A szállítás is rendben volt.

Antwoord van Magyarbijoux
Az egész folyamat elég egyszerű volt. Az oldalon könnyű volt böngészni, a fizetésnél sem volt semmi furcsa lépés. Maga a termék jól elkészített és elegáns.

Antwoord van Magyarbijoux
2 db cipőt rendeltünk, mindkettő használhatatlan szemet. A domaint átírták .hu-ról .com-ra a rendelés óta, alig találtam meg őket. Írtam emailt arról, hogy szeretném visszaküldeni, kaptam rá választ, hogy sajnálják, hogy késik a termék (2 hete várjuk). Ha az életben visszakapom a pénzem még visszajövök írni.
Edit: nem fogom visszakapni a pénzem mert” Akciós vagy kedvezményes árú termékek esetében sajnos nem áll módunkban visszaküldést elfogadni”. Milyen indok ez? 😀

Antwoord van Magyarbijoux
Kamu oldal, lehet rendelni, de ha utána el akarja érni őket az ember, már nem lehet.
Nem is jó terméket küldtek.
A telefonszám is amerikai…

Antwoord van Magyarbijoux
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.