Malerhøj ApS Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkeligt fantastisk oplevelse at bruge Malerhøj, der med sjældent set faglig stolthed, malede hele min nye bolig fra kælder til kvist, og leveret til tiden. Alt ned til mindste detalje var lavet supe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mustafa har fra første møde været seriøs, grundig og mødt opgaven med stor faglighed. Vi har fået fuldspartlet, filt opsat, malet vægge, lofter og træværk i stor vinkelstue og lang entré, samt lill... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort anbefaling herfra Vi havde fornøjelsen af Malerhøj / Mustafa som maler til vores hus i Hillerød . Hele huset skulle males, og nogle vægge skulle fuldspartles. Alt gik som planen, uden probl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schilder
  2. Schilderij
  3. Verffabrikant
  4. Verfverwijdering

Geschreven door het bedrijf

Professionelt malerarbejde med fokus på kvalitet og tilfredse kunder Hos Malerhøj ApS sætter vi en ære i at levere flot og holdbart malerarbejde – hver gang. Vi har over 10 års erfaring og servicerer både private og erhverv i Nordsjælland og Københavnsområdet. Vi lytter til dine ønsker og tilpasser arbejdet efter dine behov. Vores dygtige malere bruger kun materialer af høj kvalitet og sørger for et resultat, du kan være stolt af. Vi tilbyder alt fra indvendig og udvendig maling til spartling, tapetopsætning og detaljer som karme og lister. Hos os er god service og tryghed en selvfølge – vi går ikke før du er tilfreds. Med venlig hilsen Malerhøj ApS

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super dejlig oplevelse

Super dejlig oplevelse, den sødeste maler gør et meget tilfredsstillende arbejde, helt fantastisk hurtigt og som det skal være, jeg havde rigtig mange huller i væggene efter søm, som også blev ordnet, helt perfekt. En troværdig, dygtig og meget hjælpsom maler mand.

29 november 2024

Kære Joan Jørgensen,
Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og at resultatet levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at levere professionelt arbejde og god service. Vi sætter pris på dine ord!
Mvh Malerhøj ApS 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Job udført til tiden fin og til fuld…

Job udført til tiden og til fuld tilfredshed.

10 oktober 2024

Kære Lise,

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på! Det har været en fornøjelse at hjælpe dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med professionelt…

Fantastisk oplevelse med professionelt malerfirma!

Vi havde brug for at få malet hele huset indvendigt, og fra start til slut var samarbejdet med Mustafar en fornøjelse.

De var utrolig professionelle, og serviceniveauet var i top. Kommunikationen var klar og præcis, og de overholdt alle aftaler – både hvad angår tid og budget.

Det er tydeligt, at de virkelig går op i kvalitet og kundetilfredshed.

Vi vil helt sikkert bruge Malerhøj igen i fremtiden og kan varmt anbefale dem til alle

7 oktober 2024

Kære Kennie Fogtmann,
Tak for de pæne ord! Det var en fornøjelse at hjælpe jer.

Mvh Malerhøj ApS 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God rådgivning og flot udført arbejde

Alt fungerede som det skulle. Vi fik en venlig og professionel behandling, god vejledning omkring vores kælderloft, og er endt med et rigtig flot resultat. Vi vil bestemt hyre Mustafa en anden gang og giver ham vores varmeste anbefalinger.

27 september 2024

Kære Lene,

Mange tak for de pæne ord! Det var en fornøjelse at hjælpe jer, skulle det være en anden gang så er vi klar 😊

Mvh Malerhøj ApS

Rigtig god service!

13 september 2024

Kære Malek,

Tusind tak for de fine ord, det er vi meget glade for at høre og stolte over.

Mvh Malerhøj ApS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når man har en aftale med Mustafer kan…

Når man har en aftale med Mustafer kan regne med ,at han holder den.
Han udfører arbejdet hurtigt effektivt smukt og ansvarsbevidst og lytter til kundens ønsker.
Tillige er han en meget behagelig mand.
Jeg kan kun give ham min bedste anbefaling.
Kirsten Forman

14 september 2024

Kære Kirsten forman,

Tak for din flotte anmeldelse, Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores arbejde, og det er altid en fornøjelse at lytte til kundens ønsker og levere et godt resultat.

Træbeskyttelse 8 m højt hus

En fornøjelse at få malet af Malerhøj. Flot arbejde, meget behagelig og rar omgangstone. I det hele taget en god oplevelse.
Vi fik givet vores 8 m høje hus træbeskyttelse.
Vil helt sikker benytte ham igen.
Giver de bedste anbefalinger.
Dorthe og Per Mark

29 augustus 2024

Super flot resultat

Vi har benyttet Malerhøj til fuldspartling af et gammelt gipsloft samt opsætning af filt, til vores store tilfredshed. Mustafa leverer høj kvalitet, overholder aftalerne og er rigtig behagelig.
Vi vil helt sikkert bruge Malerhøj igen i fremtiden :)

27 augustus 2024

Kære Sofie,
Tak for din anmeldelse Vi er glade for, at I er tilfredse med arbejdet, og ser frem til at hjælpe jer igen i fremtiden. Mange tak for tilliden! 😊

Mvh Malerhøj / Mustafa

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil på det varmeste anbefale Mustafa

Vil på det varmeste anbefale Mustafa!
Meget tjekket og professionel fra start til slut. Vi ville til hver en tid bruge Malerhøj igen!

31 juli 2024

Kære Sofia

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Mustafa og vores service. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

De bedste hilsner,
Malerhøj / Mustafa

Flot udvendigt Malerarbejde

Malerhøj har udført Flot udvendigt Malerarbejde med kvalitet.
Overholder aftaler,Kommer til Tiden
Varm Anbefaling med 5 store Stjerner
Mvh.Betina

24 juni 2024

Kære Betina,

Tusind tak for dine venlige ord og den flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med det udvendige malerarbejde, vi har udført. Det betyder meget for os at overholde aftaler og levere arbejde af høj kvalitet. Din anbefaling og de 5 stjerner er virkelig værdsat.

Mange tak for tilliden og den varme anbefaling!

Malerhøj

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Højt fagligt niveau og integritet

Vi har brugt Mustafa til flere maleropgaver i vores hus, og vi vil gerne give ham vores absolut varmeste anbefaling! Mustafa malede hele vores hus indvendigt ved indflytning, og har efterfølgende hjulpet os med detaljer som farver på udvalgte vægge.

Mustafa har et højt fagligt niveau, han er omhyggelig, punktlig og enormt behagelig. Vi kunne ikke forestille os, at bruge nogen anden til vores fremtidige maleropgaver. Så fem kæmpe stjerner fra os!

15 maart 2024

Antwoord van Malerhøj ApS

Kære Peter, Mange tak for dine flotte ord! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores malerarbejde. Det var en fornøjelse at have dig som kunde! Vi ser frem til at betjene dig igen en anden gang.
Mvh, Malerhøj ApS / Mustafa

Effektivt firma

Alle aftaler overholdes. Flot malerarbejde og meget behagelig person at have inden døre.

18 januari 2024

Antwoord van Malerhøj ApS

Kære Kurt, tusind tak for dine rosende ord! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores Malerarbejde. Det var en fornøjelse at have dig som kunde!
Mvh Malerhøj ApS / Mustafa

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik malet hele mit hjem af…

Jeg fik malet hele mit hjem af virksomheden Malerhøj, og kan kun sige, at der bliver arbejdet professionelt. Selve maleren er virkelig meget imødekommende og virkelig venlig. Der bliver gjort et virkelig godt stykke arbejde af malervirksomheden Malerhøj, og det er et ret imponerende resultat, man får. Jeg har en følelse af, at mine vægge skinner som diamanter. Kan kun anbefales.

17 januari 2024

Antwoord van Malerhøj ApS

Kære Mehmet, mange tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på. Vi glæder os til at betjene dig en anden god gang. Mvh Mustafa.

Fantastisk flot malerarbejde

Fantastisk flot arbejde. Udført helt som aftalt, nu har jeg vejens flotteste carport. Min varmeste anbefaling til Malerhøj ApS.

30 augustus 2023

Kære Helle,

Tusind tak for dine venlige ord! Det glæder os utroligt meget at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og det endelige resultat af carporten. Det betyder virkelig meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Mustafa fra Malerhøj ApS 😊

Flot malerarbejde!

Præcis kommunikation om opgaven. Løser opgaven inden for aftalt tid. Grundig afdækning. Stolthed omkring godt malerarbejde. Fornuftig pris. Næste gang vi skal have udført en maleropgave vil vi tage fat i Malerhøj igen. Vi vil klart anbefale Malerhøj til venner og bekendte.

15 augustus 2023

Hej Kitt,

Vi vil gerne udtrykke vores dybfølte tak for de smukke ord, du har delt her. Det fylder os med stolthed at høre, at du er tilfreds med vores arbejde. Det betyder meget for os. Vi ser frem til muligheden for at betjene dig igen i fremtiden.

Mustafa fra Malerhøj ApS

Stort anbefaling herfra

Stort anbefaling herfra

Vi havde fornøjelsen af Malerhøj / Mustafa som maler til vores hus i Hillerød . Hele huset skulle males, og nogle vægge skulle fuldspartles. Alt gik som planen, uden problemer og til en god pris. Vi kunne ikke forestille os og bruge andre end Malerhøj igen, det har virkelig været en fantastisk oplevelse. Kunne vi have givet flere stjerner, havde vi helt klart gjort det!
Kæmpe tak herfra
Mvh Bianca Paulsen.

8 mei 2023

kære Bianca.

tak for din anmeldelse, og de pæne ord. det betyder meget for os. vi håber vi kan hjælpe en anden god gang. Mvh Malerhøj

Anbefaling af Malerhøj

Anbefaling af Malerhøj ApS
Fuldspartlet og malet af stue, køkken, soveværelser, & en børneværelse
Malerhøj var enormt behagelige, dygtige og hurtige til at udføre arbejdet. Vi kan 100 % anbefale dem til andre, vi var lidt presset med tidsplanen da vi skulle flytte fra vores lejlighed til den nye lejlighed men Mustafa sagde vi holder altid hvad vi lover og det gjorde han i den grad 💪 og har leveret et enormt fint resultat.

28 april 2023

kære Sabrina.

Tusind tak for jeres flotte ord. De betyder rigtig meget for os.
Vi glæder os til at servicere jer en anden god gang. 😊

Altid kyndig og pålidelig

Altid kyndig og pålidelig. Altid veludført arbejde til tiden. Kun mine varmeste anbefalinger! Og så er Mustafa en virkelig rar mand, som står ved hans ord.
Det er højt værdsat i en verden hvor folk har ofte har så travlt, at de glemmer pli og kvalitet.
Tak endnu engang!
Dbh, Lukas