Mapei... Ronduit waardeloos (slecht)!!
Wat een waardeloos bedrijf is dit ook zeg. Dienstverlening en/of klanten service bestaat bij Mapei niet.
Voor het eerst (en meteen de allerlaatste keer) producten van Mapei gekocht om te voegen. Mapei Ultracolor Plus (kleur: jasmijn). Nou... Wat een waardeloos product kan ik je vertellen!
Vooropgesteld; ik heb alle adviezen opgevolgd op de verpakking en online PDF. Daarnaast nog diverse filmpjes gekeken hoe je met dit product van Mapei moet werken. Had al eens eerder gevoegd, dus dat moest zeker goed komen! Toch?
Nou, neen! Ten eerste lijkt de voegkleur (als deze droog is) totaal niet op jasmijn (is gewoon wit). Maar goed; hiermee kan ik nog wel leven, al is het wel ronduit slecht.
Maar het ergste is nog wel dat ik bij diverse voegen, bruine/donkere verkleuringen heb... Geen idee waarom. Alles perfect opgevolgd; schoon koud water gebruikt iedere keer, gereedschap iedere keer schoongemaakt, etc. Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt.
Neem ik contact op met Mapei (Nederland); zeggen ze doodleuk neem maar contact op met de webshop, echter heeft die mij verwezen naar Mapei (Nederland). Dus die willen niet helpen. Het interesseert Mapei niks dat je mooie dakterras verziekt is door hun product.
Nee, nooit meer welk product dan ook van Mapei! Ik adviseer iedereen om een ander merk te gebruiken dan Mapei; tenzij je van teleurstellingen houdt, want dan zit je goed bij Mapei!