Fruen kommet fra Shibuya (I Tokyo), vi prøvede 2 forskellige dufte røgelsespinde. De var pakket ind i sorte æsker som hvis selv havde været i Japan og købe dem. Selve kassen det var pakket ind i... Toon meer

Nogle super fine og gode vare. Virkelig fin service og vi fik vores ting hurtigt. Kan klart anbefale andre at handle hos Mapio.

Jeg har købt ved Mapio både ved en messe og online. I begge tilfælde har jeg oplevet en god service og været positivt overrasket over produkternes kvalitet ift. den billige pris. Ved online salget var... Toon meer

Fantastisk serviceniveau. Jeg var temmeligt sent ude ift. hborlåe jeg skulle bruge gaven, men Mads sørgede for at få mine varer hurtigt afsted. Smuk keramik, som allerede har fået misundelige blikke... Toon meer

1. Japanse kruidenierswinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Keukenwinkel
  4. Kookwinkel
  5. Oosterse winkel
  6. Aardewerkwinkel

Jeg er enormt interesseret i Japan, kulturen og historien bag. Efter en tur dertil, kulminerede det hele i at jeg kastede mig ud i min egen import af varer derfra. Så min lille forretning består af import og salg af nøje udvalgte japanske varer; heriblandt unikt vævede luksus håndklæder og flot traditionel og nytænkt minoware keramik. Jeg har en masse spisepindesæt, til næsten enhver smag, og en række betagende yukata på knagerne. Jeg står selvfølgelig selv for at udvælge alle tingene, men mange af dem nær mig kommer også med forslag. For udvalget er enormt og det kan være svært at vælge. Dog fås disse japanske skatte til mere eller mindre overkommelige priser, da jeg har et minimum af udgifter. Jeg står selv for hjemmesiden, Facebook/Instagram, produktbeskrivelser, skat/told... tjo, det hele, mere eller mindre. Jeg håber vi ses og at jeg kan hjælpe dig med at finde din helt egen lille del af Japan.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

God hjemmeside

God hjemmeside, jeg er tilfreds med varen.

9 maart 2026

Antwoord van Mapio

1000-tak for anmeldelsen og de fem stjerner! :)

Meget fin service og kvalitet.

Meget fin service og kvalitet.
Udsøgte varer til rimelige priser.
Kan varmt anbefales.

3 maart 2026

Antwoord van Mapio

Arigatou gozaimasu for den flotte anmeldelse og de fem stjerner! :)

Fantastiske japanske skåle

17 februari 2026

1000-tak for den fine anmeldelse! 😄

Rigtig god service

Hurtige svar på emails og hurtig levering

11 februari 2026

Antwoord van Mapio

Hov, fik helt glemt at svare!
Men 1000-tak for de fem flotte stjerner! :)

Fruen kommet fra Shibuya (I Tokyo)

De var pakket ind i sorte æsker som hvis selv havde været i Japan og købe dem.

Selve kassen det var pakket ind i var godt pakket så det på ingen måde kunne tage skade.

Levering var med GLS hvilket også virke optimalt for os.

30 januari 2026

Super glad!

Jeg bestilte et Matcha set, som jeg er rigtig glad for. Det var pakket rigtig godt ind, så man kunne se, at det var gjort med omtanke og kærlighed til varerne. Jeg bestiller helt sikkert igen. Arigato Gozaimasu, Mads-san !

5 januari 2026

Flotte varer

Svarer hurtig. Varen var flottere og større end forventet

17 december 2025

Antwoord van Mapio

Tak for anmeldelsen! Er glad for at du blev så positivt overrasket! :)

Dejlig gave..

Meget flotte ramen-skåle med koi-fisk.
Glæder mig til at give dem som julegave.

9 december 2025

Antwoord van Mapio

Tak for den gode anmeldelse! Koi-skålene er også nogle af mine yndlingsdesigns :)