Markezan

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

OPLICHTERS

Als je om retourgegevens vraagd, wordt er niet meer gereageerd op je mails!

Retour gestuurd naar het adres wat op de orginele bezorg envelop staat maar niets meer van gehoord

Kelly

28 augustus 2025

Oplichterij, bestel hier niets!

Oplichterij. Is gewoon een Chinese webshop die Nederlands lijkt. Nep spul. En als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht mag je het pakket op eigen kosten terugsturen naar China (!!) Mijn advies; bestel hier nooit iets.

5 augustus 2025

Nederlands talige website die opereert…

Nederlands talige website die opereert vanuit Italië. Maar alle spullen komen uit China en worden ook vandaar verzonden. Markezan neemt geen enkele verantwoording voor de verzending als het mis gaat. De beloofde termijn van levering werd ook niet gehaald. Ze beloven tussen de 4 en 7 werkdagen te leveren. Ik heb op 17 juli besteld en nu op 30 juli is het product nog in China. Pppffff, beter niks bestellen hier.

27 juli 2025

Marzekan Zeer teleurstellende ervaring

Ik heb een zeer slechte ervaring gehad met Marzekan. Ik ontving kledingstukken die fabrieksfouten vertoonden en geen labels hadden — iets wat absoluut niet hoort bij nieuwe kleding. Toen ik contact opnam met de klantenservice, gaven ze toe dat er een probleem was, maar in plaats van verantwoordelijkheid te nemen, boden ze mij alleen maar een korting van 20%, later 30% aan.

Ik heb duidelijk aangegeven dat ik de defecte items niet wilde houden, maar het bedrijf weigert een volledige terugbetaling en laat mij opdraaien voor de retourkosten naar China, terwijl het pakket vanuit Nederland (Hoofddorp) werd verzonden.

Uiteindelijk moest ik via Klarna een klacht indienen om mijn recht te halen. Het bedrijf negeert consumentenrechten volledig en probeert klanten af te kopen met korting in plaats van een nette oplossing te bieden.

Niet betrouwbaar. Ik raad dit bedrijf ten zeerste af.

25 juli 2025
Reviews in alle talen tonen. (17 reviews)