Matrasaanhuis.nl Reviews

4.916
TrustScore 4 uit 5

3,9

Levering via koerier, die ze gewoon in de regen dropt. Gelukkig goed verpakt. Na ze te onrollen blijkt dat de brouwkwaliteit eerder ondermaats is. In vergelijking met onze vorige leverancier die 50€/m... Toon meer

22 Mei ben ik vanuit Rotterdam naar de Daviottenweg in Den Bosch gereden omdat ik niet klakkeloos een matras wilde kopen zonder deze gevoeld te hebben. Ik zou eigenlijk een week later gaan... Toon meer

Maandagavond beenkussen besteld, woensdag zou levering zijn dacht ik . Kwam niet, laat in de middag bedrijf gebeld. Zéér vriendelijke man die het uitzocht. Had zelf een fout gemaakt, had levering op z... Toon meer

Matras besteld wat via DHL bezorgd zou worden. Via app meldde DHL dat het matras geleverd was. Echter niets ontvangen. Na 2 dagen Matrasaanhuis gebeld. Medewerker heeft direct een ander verstuurd vi... Toon meer

1. Bedwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel

Wij hebben een mooie collectie goedkopere matrassen van een héél goede kwaliteit. Door rechtstreeks in te kopen bij o.a. een Bulgaarse fabriek, kunnen wij goede matrassen aanbieden voor een heel lage prijs. Alle voorraad-collecties kunnen wij de volgende dag al leveren door heel Nederland en België. En...2 maanden; niet goed = geld terug.

Goed

(4.916)

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beste mevrouw Peperzak,

Bedankt voor uw bestelling bij Matrasaanhuis.nl.

U heeft gekozen voor de onderlegger antislip mat. Deze matten zijn aan beiden kanten voorzien van antislip noppen. Ideaal wanneer het matras of uw topdekmatras heen en weer schuift. Deze matten hebben we in 3 verschillende formaten.

Nogmaals bedankt voor uw bestelling.

Matrasaanhuis.nl

Voor de 2x erg tevreden over de…

Voor de 2x erg tevreden over de aankoop. Afspraken zijn nagekomen en de tips werken goed. Een aanrader om hier je matras te kopen

30 oktober 2020

Beste Mari-Jette Janssen,

Dankjewel dat je nogmaals hebt gekozen voor Matrasaanhuis.nl. Dit waarderen we zeer zeker!

Je hebt nu gekozen voor het maatwerk matras de Monaco Special. Dit bijzondere matras heeft twee verschillende slaapzijdes. Één zijde afgewerkt met traagschuim en de andere zijde afgewerkt met koudschuim. De traagschuim zijde is wat zachter en comfortabeler en de koudschuim kant wat steviger.

Veel slaapplezier op de Monaco Special!

Groetjes,

Team Matras aan Huis

Goed persoonlijke reactie en handeling…

Goed persoonlijke reactie en handeling na een bestelling.

30 oktober 2020

Beste familie Mouthaan,

Bedankt dat u heeft gekozen voor Matrasaanhuis.nl. De Bodyroll in combinatie met de bamboe hoes is een erg prettige combinatie! De Bodyroll geeft extra ondersteuning en de bamboe hoes zorgt voor een nóg zachter gevoel.

Tot de volgende keer bij Matrasaanhuis.nl.

Goed matras

Goed matras, scherp geprijsd, veel verschillende maten en snel geleverd.

29 oktober 2020

Beste Marika,

De JOY orthopedic binnenveer matras is jou keuze geworden bij Matrasaanhuis.nl. Door de kern van binnenvering en afwerking van koudschuim, is dit een wat zachter geveerd matras met een goede ventilatie. Ook dit type model houden we op voorraad in (bijna) alle afmetingen.

We wensen je nog veel plezier met de JOY Orthopedic!

Zeer goed product

Zeer goed product, snelle levering en goed verpakt.

28 oktober 2020

Beste familie Reyniers,

De Oslo topdekmatras is een topper met een kern gemaakt van koudschuim HR40. Deze topper is één van de weinige die een zeer goede ventilatie heeft. Ook is de topper voorzien van een afritsbare - én uitwasbare tijk.

Groetjes,

Beste familie Roels,

Nogmaals onze dank voor uw bestelling! De Favourite Orthopedic is jullie keuze geworden. Dit matras is voorzien van een 7 zone pocketvering en koudschuim als afwerking. Al met al een zeer comfortabel matras met een medium zachte lig.

Keer op keer tevreden!

Dit is de derde keer dat wij een matras bestellen bij Matras aan huis. Ieder nieuw matras dat nodig is, kopen we nu hier! Alle matrassen zijn op voorraad en vandaag besteld, is morgen geleverd. Dat is ontzettend praktisch. De matrassen zelf (wij kochten Favourite en Favorite Plus) zijn erg comfortabel en van goede kwaliteit. Ook na enkele jaren liggen ze nog heerlijk. Ik kan Matras aan Huis aan iedereen aanraden!

27 oktober 2020

Beste Elsemiek,

Hartelijk dank voor jullie 3e bestelling bij Matrasaanhuis.nl! Jullie hebben dit keer inderdaad gekozen voor de wat steviger variant, de Favourite Plus pocketveer matras. Dit matras heeft een afwerking van koudschuim, waardoor het matras uitermate goed ventileert!

Ook van dit matras gaan jullie jaren plezier hebben. Wederom bedankt voor de bestelling en tot de volgende keer!

Matras aan Huis

Goed en eerlijk advies

Een matras kopen op internet was voor mij een te groot risico. Dus een afspraak gemaakt in de showroom.
Ik ging Ip voor de Monaco , omdat deze 2 slaapzijde had.
In de zaak werden mij een paar vragen gesteld en daarna kon ik proef liggen , waarop de verkoper mij het goedkopere! Amerika matras aanraden. De Monaco was net wat te zacht. Dus 2 x Amerika besteld.
Hierna heerlijk Den Bosch ingetrokken.

Vlak voor de levering kreeg ik nog wat twijfels en heb 1 van de matrassen laten omruilen voor de Monaco. Dit ging zonder enig probleem.
Ook het bezorgen ging prima.

Er bleek bij een van de matrassen dat de tijk niet goed was door gestikt. Dit was met 1 mailtje met foto opgelost , binnen een paar dag een nieuwe tijk in huis.

Nu 14 dagen verder. Beide matrassen liggen prima. De Monaco ligt voor mij aan een zijde inderdaad wat te zacht maar ben toch blij met mijn keuzes. Soms ligt zacht ook wel heel lekker;-)

Ik beveel dit bedrijf van harte aan. Deskundig en eerlijk advies. Matrassen zijn van een goede kwaliteit.

24 oktober 2020

Beste mevrouw van den Berg,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om langs te komen in onze showroom, dit waarderen wij zeer zeker!

We doen iedere dag ons best om onze klanten te voorzien met het beste matras dat bij hun past. Dit kan wel eens betekenen dat u daarom de deur uitstapt met een goedkoper model. We hopen uiteraard dat de matrassen naar wens zijn! Wellicht tot de volgende keer in onze showroom in Den Bosch.

Prima levering!

23 oktober 2020

Beste familie Bontekoe,

U heeft gekozen voor het type IDOL binnenvering matras. Wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Het type matras IDOL is wat zachter geveerd en daardoor geschikt als kindermatras of als logeermatras voor een volwassen persoon.

Team Matrasaanhuis.nl

TOP bedrijf.

2 matrassen besteld kort voor de grote vakantie. Na deze vakantie zijn deze netjes zoals afgesproken geleverd.Daarna ook nog een matras beschermer besteld voor op de spiraal bodem. TOP bedrijf, eerlijk en oprecht!!

Beste Harry,

Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! U slaapt in middels ongeveer 2 maanden op het matras. Wat fijn om te lezen dat de gekozen Holland Special naar wens is. Omdat onze Holland Specials in een vacuüm rol worden geleverd, is vervoeren naar de eerste of tweede verdieping zeer gemakkelijk!

Tevreden klant…

Pp de site een duidelijk overzicht van het aanbod. Besteld en op de afgesproken datum en tijd is een prima matras bezorgd.

Beste Susanna,

Wat fijn om te lezen dat je onze website als gebruiksvriendelijk en prettig hebt ervaren. We doen iedere dag ons best om de website te optimaliseren! De Favourite Plus matras houden we op voorraad en kan binnen een werkdag in huis zijn.

Tot de volgende keer bij Matrasaanhuis.nl.

tevreden klant

Goede telefonische service, duidelijke afspraken en geen problemen met de bezorging

Beste mevrouw van der Werff,

Bedankt voor deze mooie beoordeling. En uiteraard de 5 sterren! U heeft gekozen voor het maatwerk matras American Special. Dit type matras is extra hoog (25 cm) en is voorzien van een pocketveer systeem met aan beiden kanten koudschuim.

Nogmaals onze dank voor uw bestelling en we wensen u veel genoegen met uw nieuwe matras.

Team Matrasaanhuis

Matras werd snel geleverd en is van…

Matras werd snel geleverd en is van goede kwaliteit. Dochter ligt er erg lekker op

19 oktober 2020

Beste mevrouw Altena,

Nogmaals onze dank dat u heeft gekozen voor Matrasaanhuis.nl. U heeft voor uw dochter gekozen voor de binnenveer matras JOY Orthopedic. Door het toepassen van binnenvering is dit type model zachter geveerd met een goede ondersteuning.

We hopen u de volgende keer weer te mogen begroeten in onze webwinkel.

Goed advies

Ik kreeg telefonisch goed advies op mijn vragen en ben erg tevreden met mijn aangekochte Favourite matras.

17 oktober 2020

Beste Flip,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Je hebt bij ons inderdaad gekozen voor de Favourite Orthopedic pocketveer matras. Dit type matras houden we op voorraad, ook in de niet-gangbare afmetingen.

Erg fijn om te lezen dat het matras naar wens is! Wist u dat we ook bamboe hoeslaken en moltons hebben? Je vindt deze producten op onze website onder het tabblad "beddengoed".

Matras aan Huis

Levering keurig op tijd.

Levering keurig op tijd.
De heren van de aflevering hebben de matrassen netjes naar boven gebracht, uitgepakt en op de bedden gelegd.
Oude matrassen meegenomen en naar aftekenen en uitleg onderhoud weer vertrokken.
Dit alles in recordtempo maar uiterst correct!

15 oktober 2020

Prima levering

15 oktober 2020

Beste heer Oldenziel,

De Oslo topdekmatras is een topper met een kern van koudschuim. Deze topdekmatras behoudt de stevigheid van het onderliggende matras. Dus een tikkeltje zachter, maar niet veel. Ook is onze Oslo topper voorzien van een afritsbare- en uitwasbare tijk.

Matrasaanhuis

Product was qua prijs goed en snelle levering

Product was qua prijs goed, levering snel.
Na enige tijd gebruikt te hebben is de tijk iets gedraais op de topper. Omdat persoon helemaal op zijkant topper ligt met gezicht is dit storend omdat er een opgevuld randje in de tijk genaaid is.

Beste Annelies,

U heeft de topdekmatras nu bijna twee maanden in gebruik. Dat een tijk verschuift in zo een korte periode is inderdaad niet prettig. U mag uiteraard nog gebruik maken van onze 2 maanden niet goed geld terug garantie. Wellicht dat u ons een aantal foto's kunt toesturen van de bies afwerking, zodat we dit samen kunnen oplossen.

Matrasaanhuis

Ben zeer tevreden met mijn matras

Ben zeer tevreden met mijn matras licht lekker

Beste mevrouw van den Dungen-Mersman,

Nogmaals onze dank voor uw bestelling bij Matrasaanhuis.nl.

U heeft gekozen voor het maatwerk matras de Holland Special. Dit matras heeft een productietijd van 2 weken en is verkrijgbaar in drie verschillende hardheden: zacht, medium of stevig. De pocketvering zorgen voor de juiste ondersteuning en de koudschuim afwerking voor het comfort.

We wensen u nog veel plezier met uw nieuwe matras.

prima service

Duidelijke website.
prima matras, volgens afspraak bezorgd en keurig verpakt.

Beste Alexander,

De IDOL Orthopedic is jou keuze geworden op onze website. De Idol is een binneveer matras en daarmee zachter geveerd. Hierdoor is het matras geschikt als kindermatras of als logeerbed. Ook onze IDOL matrassen worden in een vacuüm rol geleverd. Door deze verpakkingsmethode hebben we de mogelijkheid om matrassen snel via koeriersdiensten bij onze klanten te bezorgen.