Matrasaanhuis.nl Reviews

4.916
TrustScore 4 uit 5

3,9

Levering via koerier, die ze gewoon in de regen dropt. Gelukkig goed verpakt. Na ze te onrollen blijkt dat de brouwkwaliteit eerder ondermaats is. In vergelijking met onze vorige leverancier die 50€/m... Toon meer

22 Mei ben ik vanuit Rotterdam naar de Daviottenweg in Den Bosch gereden omdat ik niet klakkeloos een matras wilde kopen zonder deze gevoeld te hebben. Ik zou eigenlijk een week later gaan... Toon meer

Maandagavond beenkussen besteld, woensdag zou levering zijn dacht ik . Kwam niet, laat in de middag bedrijf gebeld. Zéér vriendelijke man die het uitzocht. Had zelf een fout gemaakt, had levering op z... Toon meer

Matras besteld wat via DHL bezorgd zou worden. Via app meldde DHL dat het matras geleverd was. Echter niets ontvangen. Na 2 dagen Matrasaanhuis gebeld. Medewerker heeft direct een ander verstuurd vi... Toon meer

1. Bedwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel

Wij hebben een mooie collectie goedkopere matrassen van een héél goede kwaliteit. Door rechtstreeks in te kopen bij o.a. een Bulgaarse fabriek, kunnen wij goede matrassen aanbieden voor een heel lage prijs. Alle voorraad-collecties kunnen wij de volgende dag al leveren door heel Nederland en België. En...2 maanden; niet goed = geld terug.

Goed

(4.916)

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering, betrouwbaar.

Beste Wijnliefhebber,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en dat u heeft gekozen voor Matrasaanhuis.nl.!

De JOY Orthopedic binnenveer matras is een wat zachter type matras uit ons assortiment. Geschikt voor de lichtere personen onder ons, maar zeker niet te zacht. Wist u dat we ook hoeslakens hebben voor de matrassen? U vindt ze op de website onder het kopje "beddengoed".

Matras pocketvering koudschuim - Favourite PLUS 140x200

Netjes aan de voordeur afgeleverd (ivm corona). Matras heeft bijna 2 weken kunnen uitliggen voor ik er op ging slapen ivm verbouwen. Lekker stevig matras. Slaap er heerlijk op.

Beste familie De Jonge,

Inderdaad. In verband met de Corona maatregelen, leveren alle chauffeurs pakketten af bij de voordeur. U hoeft hiervoor niet meer te tekenen, de chauffeur ondertekend het pakket zelf. Wat fijn om te lezen dat de Favourite Plus matras naar wens is. Het is een wat steviger matras met de juiste ventilatie en comfort!

Tot de volgende keer in onze webwinkel.

Molton en hoeslakens

Prima! Goede kwaliteit

Beste mevrouw Valk,

Bedankt voor de beoordeling! U heeft bij ons gekozen voor de set van moltons en hoeslakens. U geeft aan dat deze niet exact de juiste afmeting hebben. Wellicht dat u ons hiervan een aantal foto's kunt toesturen, zodat we dit kunnen overleggen met de fabrikant?

In afwachting van uw reactie.

Zeker aan te bevelen

Ik was al even op zoek naar een goede matras. Na het lezen van positieve recensies had ik contact opgenomen met Matrasaanhuis.nl voor aanbevelingen. Heel snel kreeg ik antwoord met een top 3 die bij mij zou passen. Ik koos uiteindelijk de American Special, de eerste aanbeveling. Net geen drie weken later had ik de matras al. Ze ligt super en mijn rugpijn is verminderd. De levering verliep ook zeer vlot.
Kortom, super! Zeker aan te bevelen!

Beste Karolien,

Jullie keuze is gevallen op de American Special matras. Het speciale aan de American Special is dat we dit matras kunnen produceren op basis van jullie gewichten. Ook de levertijd is bij ons enorm snel. Wat fijn om te lezen dat het matras naar wens is en hopelijk tot de volgende keer in onze webshop.

Team Matrasaanhuis.nl

De service is écht geweldig

De service is écht geweldig, snelle levering en reactie op je mail als je vragen hebt. Je krijgt volledige aandacht en er wordt goed gekeken naar de mogelijkheden van jouw wensen. Zo’n service is in deze ‘massaproductie tijd’ nog maar weinig te vinden! Enorme aanrader!

10 oktober 2020

Beste Michelle,

Wat een mooie review en super bedankt voor de 5 sterren! Je hebt bij ons gekozen voor de topdekmatras Nasa 3D. We hopen uiteraard dat deze topdekmatras naar wens is. Het klopt dat we iedere klant zo snel- en goed mogelijk willen helpen. Bij ons geen lange wachttijden.

We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen begroeten in onze webwinkel!

Matrasaanhuis.nl

Alles precies volgens de omschrijving…

Alles precies volgens de omschrijving op de website. Topper van goede kwaliteit en vlot geleverd.

10 oktober 2020

Beste Jeannet.

U heeft bij ons gekozen voor de topdekmatras Favourite gemaakt van koudschuim. Ook in de niet-gangbare afmetingen hebben wij deze op voorraad liggen. Wist u dat we ook bamboe hoeslaken hebben voor topdekmatrassen? U vindt deze producten op onze website, onder het kopje "beddengoed".

Groetjes,

Matrasaanhuis

een heerlijke bamboe molton en hoeslaken

Ik slaap nu heerlijk op mijn nieuwe bamboe molton en hoeslaken! Het is echt super zacht en temperatuur regulerend! er komen nu wel wat pluisjes op het hoeslaken, na een keer voor gebruik wassen en daarna gebruikt voor 10 dagen. de zachtheid blijft en alle kwaliteiten van bamboe ook. Ik zou het iedereen aanbevelen.

8 oktober 2020

Beste Lucie,

Nogmaals bedankt voor je bestelling bij Matrasaanhuis.nl. U heeft bij ons gekozen voor de combi set van een bamboe hoeslaken en bamboe molton. Het materiaal bamboe bestaat al wat langer, maar hoeslakens en moltons van bamboe is nieuw! Erg fijn om te lezen dat onze bamboe producten in de smaak vallen!

Team matrasaanhuis.nl

Slaapt super!

8 oktober 2020

Beste Klant,

Bedankt voor deze 5 sterren beoordeling!

Uw keuze is gevallen op de binnenveer matras IDOL Orthopedic. Dit is een wat zachter geveerd matras en daarom ideaal als kindermatras of als logeerbed voor een volwassen persoon. Wellicht tot de volgende keer in onze webshop.

Matrasaanhuis.nl

prima bamboe matrasovertrek voor een goede prijs

Bamboe hoeslaken ligt glad en zacht als zijde over de matras.
door het vocht absorberende vermogen blijft slapen comfortabel ook in hittegolf en warme zomers.

7 oktober 2020

Beste mevrouw Greter,

Bedankt voor uw bestelling bij Matrasaanhuis.nl. U bent één van de weinige die kennis heeft mogen maken met de nieuwe hoeslakens gemaakt van Bamboe. Deze hoeslakens voelen inderdaad zijde zacht aan en absorberen beter vocht dan een katoenen hoeslaken.

Tot de volgende keer in onze webshop.

Matrasaanhuis.nl

prima kwaliteit en snelle levering

duidelijke uitleg op de website, snelle levering, prima kwaliteit matras; voldoet aan wat ik nodig had!

Beste Nicole,

Bedankt voor je bestelling bij Matrasaanhuis.nl. Jou keuze is gevallen op de topdekmatras Oslo gemaakt van koudschuim. Deze topper is voorzien van een afritsbare- en uitwasbare tijk. Ook in de niet gangbare maten, hebben we deze topper op voorraad liggen.

Matrasaanhuis.nl

Snelle service, persoonlijk contact was makkelijk mogelijk, en een fijne matras ontvangen!

Beste Mieke,

De Favourite Orthopedic is jou keuze geworden op onze website. Je hebt daarnaast ook nog gebruik kunnen maken van onze Facebook actie! Wat fijn om te lezen dat de Favourite naar wens is. Mochten we verder nog iets voor je kunnen doen, dan horen we dat graag.

Voor nu wensen we je veel plezier met het nieuwe matras.

Team Matrasaanhuis.nl

Uitstekend

Goede communicatie, snelle levering en prima product.

Beste Marc,

Nogmaals onze dank voor uw bestelling van de Oslo Topdekmatras. Deze topdekmatras heeft een kern van veerkrachtig koudschuim en ventileert zéér goed. Ook deze toppers hebben we op voorraad liggen en kunnen binnen een dag in huis zijn.

Matrasaanhuis.nl

Ontzettend blij met ons nieuwe matras

Ontzettend blij met ons nieuwe matras, levering en persoonlijk advies.
Ik raad Matrasaanhuis aan!

Beste Rozanne,

Je was zo verstandig om te vragen naar advies. We hebben je gebeld en overlegd wat het beste voor jou zou kunnen zijn. Dit bleek de Monaco Special te zijn. De combinatie van én traagschuim én koudschuim geeft jou de mogelijkheid om het matras om te keren. Ieder kant biedt dan een ander ligcomfort en heb je iets te kiezen.

Het is leuk te horen dat ons advies goed uitpakt voor je. Geniet er nog maar vele jaren van.

Met vriendelijke groet van Matrasaanhuis

matras ligt naar wens

De matras voldoet aan onze wens. Ligt prettig en goed.

Beste heer Feller,

Nogmaals onze dank voor uw bestelling bij Matrasaanhuis.nl. De Favourite Orthopedic is een uitstekende keuze. Dit matras is voorzien van een 7 zone pocketveer systeem met een afwerking van koudschuim. Wist u dat koudschuim één van de weinige schuimsoorten is dat een goede ventilatie heeft?

We wensen u veel genoegen met uw aankoop en tot de volgende keer in onze webshop.

Matrasaanhuis.nl

Op tijd en netjes geleverd!

Beste El Antonio,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. U heeft bij ons gekozen voor de IDOL Orthopedic binnenveer matras. Dit type matras heeft een zachte vering en is daardoor geschikt als kindermatras of als logeerbed voor een volwassen persoon.

Nogmaals bedankt voor uw bestelling.

Matrasaanhuis.nl

Duidelijke website, snelle levering, super service.

Topmatras helaas terug moeten sturen omdat deze het comfort op een te harde matras niet voldoende verbeterde. Maar ook dit werd snel en keurig afgehandeld.

Mocht ik nog eens een nieuw matras nodig hebben, zou ik zeker weer hier bestellen.

Beste Juul,

De topdekmatras Favourite was niet helemaal naar wens. Gelukkig hanteren wij een proefperiode van 2 maanden, niet goed- geld terug garantie. Helaas was deze topper niet naar wens, we zijn wel erg blij dat u ons een goede review heeft gegeven. Dit bewijst ook aan andere klanten dat we doen wat we beloven.

Wellicht tot de volgende keer!

Matrasaanhuis.nl

Doordat mijn bestelling niet geheel…

Doordat mijn bestelling niet geheel naar wens was moest ik de topdekkers retourneren. De financiële afhandeling is snel en correct gegaan

Beste familie Hassink,

Ondanks dat de topdekmatras NASA 3D niet naar wens is, zijn we toch blij met deze review. We doen wat we beloven en daarom heeft iedere klant bij ons 2 maanden niet goed geld terug garantie. Uiteraard hopen we dat u alsnog elders bent geslaagd! Jammer voor deze keer, wellicht dat u de volgende keer weer aan ons denkt.

Matrasaanhuis.nl

Snelle levering en goede matras

Snelle levering. Goede matras.

Beste Gerard,

Bedankt dat u heeft gekozen voor Matrasaanhuis.nl. De Favourite Orthopedic is uw keuze geworden uit ons assortiment. Dit type matras wordt zéér gewaardeerd door de meeste klanten vanwege de stevigheid. Het is een matras die niet te hard of te zacht is. Ook door de toepassing van koudschuim, heeft dit matras een uitstekende ventilatie.

We hopen u de volgende keer weer te mogen begroeten in onze webshop.

Snel

Snel, en correct geleverd , een perfect produkt tegen een zeer betaalbare prijs

5 oktober 2020

Beste Theo,

Dat klopt helemaal. Wij verkopen matrassen tegen een betaalbare prijs. Dit doet zeker niets af aan de kwaliteit. Want een goed matras, hoeft niet duur te zijn. Ook de Favourite Orthopedic is een uitstekende keuze. Een 7-zone pocketvering systeem met een afwerking van koudschuim. Al met al een erg prettig matras.

Ook voor kussens, hoeslaken en moltons kunt u bij ons terecht. Deze producten vindt u op onze website.

Team Matras aan Huis

Keurige levering

Keurige leverimg, supersnel goeie kwaliteit.

5 oktober 2020

Hoi Petra,

Je hebt bij ons gekozen voor de Favourite Orthopedic matras. Wat fijn om te lezen dat het matras naar wens is en dat de levering goed is verlopen. Ook dit type model hebben we op voorraad liggen in (bijna) iedere afmeting. Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 13:00 uur = de volgende dag in huis.

Tot de volgende keer in onze webshop!