Matrasaanhuis.nl Reviews

4.916
TrustScore 4 uit 5

3,9

Levering via koerier, die ze gewoon in de regen dropt. Gelukkig goed verpakt. Na ze te onrollen blijkt dat de brouwkwaliteit eerder ondermaats is. In vergelijking met onze vorige leverancier die 50€/m... Toon meer

22 Mei ben ik vanuit Rotterdam naar de Daviottenweg in Den Bosch gereden omdat ik niet klakkeloos een matras wilde kopen zonder deze gevoeld te hebben. Ik zou eigenlijk een week later gaan... Toon meer

Maandagavond beenkussen besteld, woensdag zou levering zijn dacht ik . Kwam niet, laat in de middag bedrijf gebeld. Zéér vriendelijke man die het uitzocht. Had zelf een fout gemaakt, had levering op z... Toon meer

Matras besteld wat via DHL bezorgd zou worden. Via app meldde DHL dat het matras geleverd was. Echter niets ontvangen. Na 2 dagen Matrasaanhuis gebeld. Medewerker heeft direct een ander verstuurd vi... Toon meer

1. Bedwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel

Wij hebben een mooie collectie goedkopere matrassen van een héél goede kwaliteit. Door rechtstreeks in te kopen bij o.a. een Bulgaarse fabriek, kunnen wij goede matrassen aanbieden voor een heel lage prijs. Alle voorraad-collecties kunnen wij de volgende dag al leveren door heel Nederland en België. En...2 maanden; niet goed = geld terug.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(4.916)

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede service en hele fijne toppers

Beste mevrouw van den Nieuwenhof,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en uiteraard voor uw bestelling bij Matrasaanhuis.nl.

De topdekmatras Oslo is een topper met een kern van koudschuim. Daardoor ventileert deze Oslo topdekmatras als één van de beste onder de toppers. Ook de afritsbare tijk van deze topdekmatras is afritsbaar- en uitwasbaar.

We wensen u nog veel genoegen met uw nieuwe topdekmatras.

snel geleverd

snel geleverd, matras slaapt heerlijk

Beste Vie,

U heeft bij ons gekozen voor de NASA 3D matras. Dit type matras is een combinatie van pocketveringen en NASA traagschuim. Een zacht matras, maar wel met een goede ondersteuning. Ook dit type model hebben we op voorraad liggen in (bijna) alle afmetingen.

Tot de volgende keer in onze webshop!

Team Matrasaanhuis.nl

Een heel fijn matras en dekbed gekocht

Een heel fijn matras en dekbed gekocht, goed telefonisch advies.

Beste Liefke,

De JOY Orthopedic binnenveer matras is uiteindelijk de keuze geworden voor jou. Wat fijn om te horen dat we er weer een tevreden klant bij hebben. Ook ben je één van de eerste die het genot mag ervaren van een bamboe dekbed. Niet te warm, niet te koud en zeer luchtig!

We hopen dat je de volgende keer weer aan ons denkt.

vaste klant, zeer tevreden

Ik heb ze gebeld omdat ik graag advies wilde over het matras wat ik het beste kon aanschaffen. Goed advies, super matras, snel geleverd.
Ik werd nog gebeld over mijn bestelling omdat ik een topper in een andere maat besteld had. Dat vind ik super.

Ik heb hier nu voor de tweede keer een matras gekocht, en beide keren ben ik uiterst tevreden

Beste Elisabeth,

Wat een mooie woorden en bedankt voor de 5 sterren review!

We doen iedere dag ons best om alle klanten zo goed mogelijk te adviseren. En controleren wij natuurlijk ook alle orders op juistheid. Je hebt bij ons gekozen voor een combinatie van de Favourite Orthopedic matras met een topcover Favourite. We hopen dat alles naar wens is.

Heel goede service

Heel goede service!
Het onderhoeslaken van bamboe was veel gekrompen,
foto gestuurd en uurtje later antwoord gekregen.
Top.
Met vriendelijke groet, Ada

Beste Ada,

Ondanks een productiefout zijn we erg blij met de 5 sterren beoordeling! We hopen dat de nieuwe bamboe molton naar wens is. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, we hopen dat u de volgende keer weer aan ons denkt!

Team Matrasaanhuis.nl

Snelle levering. Erg blij mee.

Beste heer van Rosmalen,

U heeft bij ons gekozen voor de topdekmatras Oslo. Deze topdekmatras heeft een kern van koudschuim en is voorzien van een afritsbare tijk. Door de kern van koudschuim, ventileert deze topdekmatras als één van de betere! Het maakt uw bestaande matras ietsje zachter, maar behoud grotendeels de stevigheid.

Matrasaanhuis.nl

Snel geleverd goede maat en goed liggen…

Snel geleverd goede maat en goed liggen en slapen

Beste familie Boersma,

Wat fijn om te lezen dat het matras naar wens ligt! De Favourite Orthopedic is een pocketveer matras met een koudschuim afwerking. Een erg prettig matras, ook voor diegene die het wat sneller warm hebben in bed.

Tot de volgende keer!

Zeer tevreden

Beste Gur S Gur,

Bedankt voor het bestellen van de pocketveer matras Favourite Orthopedic. Dit matras heeft koudschuim als afwerking en heeft daardoor een goede ondersteuning en ventilatie. Een prettig matras geschikt voor bijna alle gewichten.

Erg tevreden

Erg tevreden. Niet duur en een prima matras. Snelle levering.

Beste Ilse,

De IDOL binnenveer matras is een wat zachter matras met een dikte van 17 cm. Ideaal als kindermatras of als logeerbed voor een volwassen persoon. Ook dit type matras is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waaronder dus ook de niet-gangbare afmetingen.

We wensen u nog veel plezier met het nieuwe matras!

Team Matrasaanhuis

Ik geef 5 sterren

Ik geef 5 sterren, dat geeft aan dat ik meer dan tevreden ben over alles.
Vriendelijke groet,
Pim

Beste heer van Rijn,

Bedankt voor deze mooie beoordeling! U heeft bij ons gekozen voor de binnenveer matras JOY Orthopedic. We hopen uiteraard dat het matras naar wens is en zien u hopelijk de volgende keer weer terug in onze showroom!

Nogmaals bedankt voor de bestelling.

Team Matrasaanhuis.nl

Snelle levering, fijn matras, mooie prijs..past precies als camping/caravan bed..blij mee!

Beste Liek,

De Favourite Plus pocketveer matrassen houden we op voorraad in bijna iedere afmeting. Dus levering kan zelfs de volgende dag! Erg fijn om te lezen dat de Plus matras naar wens is. Dit type model heeft standaard micro pocketveringen en voelt daardoor wat steviger aan.

Matrasaanhuis.nl

Had het matras al eerder getest bij een…

Had het matras al eerder getest bij een eerdere klant.
Had het jaren eerder moeten doen.
Goede prijs & kwaliteit.
Duidelijke afspraken en volgens afspraak geleverd.

Beste Marco,

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling! De American special is één van de maatwerk matrassen die we kunnen produceren naar wens van de klant. Het bijzondere aan de American Special is dat deze matrassen een extra dikte hebben van 25 cm. De combinatie pocketvering en koudschuim, resulteren in een zeer comfortabel matras voor ieder gewicht.

We wensen u nog veel genoegen met je nieuwe matras.

Team Matrasaanhuis.nl

Uitstekende kwaliteit en dat voor die…

Uitstekende kwaliteit en dat voor die prijs! Ook goede service en snelle reacties op vragen via de mail

Beste Mandy,

Bedankt voor je bestelling bij Matrasaanhuis.nl. Je hebt bij ons gekozen voor de JOY Orthopedic binnenveer matras. Dit matras heeft een dikte van 19 cm en heeft een zachtere vering. Door de schuimafwerking van koudschuim, heeft dit matras een zeer goede ventilatie.

We hopen je de volgende keer weer te mogen begroeten in onze webshop!

Prima matras

Prima matras. Fijn dat we afwijkend formaat konden bestellen.
Kinderen vinden hem lekker slapen.

Beste Petra,

Dat klopt, ook de niet gangbare afmetingen houden we op voorraad. Dus alle bestellingen op werkdagen geplaatst voor 13:00 uur = de volgende dag in huis.

De Favourite Orthopedic is een zeer prettig matras met een medium pocketvering en koudschuim afwerking. Het is eigenlijk een allemansvriend! Met een goede ventilatie en ondersteuning is dit een matras waar jullie nog jaren plezier van gaan hebben.

Team Matrasaanhuis.nl

Duidelijke uitleg en goed product

Duidelijke uitleg op de website welk matras het beste bij mij zou passen. Besteld en de volgende dag al in huis. Goed verpakt, makkelijk uit te rollen en stevig matras van goede kwaliteit. Ligt prima

28 september 2020

Beste Femke,

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review!

De topdekmatras OSLO is een topper met een kern van koudschuim. Een type topper die zéér goed ventileert en de stevigheid behoud van het onderliggende matras. Ook is de Oslo voorzien van een afritsbare tijk die uitwasbaar is.

We wensen u nog veel plezier met uw nieuwe topdekmatras Oslo.

Matrasaanhuis.nl

Snelle levering, product voldoet aan de verwachting. Herinnering om je matras te keren is ook erg handig.

14 september 2020

Beste Barbara,

Dank je voor de mooie review. Je hebt gekozen voor de Topper Nasa 3D; onze topper met koudschuim én traagschuim. Deze topper is keerbaar en daarmee mag je zelf bepalen op welke zijde je wenst te liggen. En daardoor: altijd goed.

Graag tot een volgende keer! Misschien een nieuw matras?

Groeten van Matrasaanhuis

Prima product en goede kwaliteit

Prima communicatie over het afleveren. Keurig ingepakt product. Goede keuze in maten en ligcomfort. Bestelde matras voldoet aan de verwachting en is van prima kwaliteit. Zeer tevreden.

13 september 2020

Hallo Ansi,

Dank voor de 5 sterren! De JOY is blijkbaar het juiste matras voor jou. De JOY een licht deinend matras, bedoeld voor de mensen die een zachter matras wensen. Voor de prijs is het matras heel mooi afgewerkt met een dubbele bies. En... het is een heel degelijk matras.
Geniet er nog maar vele jaren van.

Met vriendelijke groet van Matrasaanhuis

Goed bevallen goede levering

13 september 2020

Beste Helene,

Jij hebt nu 5 weken de Bodyroll in gebruik. En blijkbaar tot tevredenheid. De Bodyroll is één van onze best verkopende items. Dit is een slaapmaatje in bed. Niet te kort, niet te lang, niet te dik. Gewoon heel fijn.

Wist je dat er ook losse hoesjes voor zijn: in wit katoen en licht-gekleurd Bamboe!Kijk maar eens op de website.

Met vriendelijke groet

Matrasaanhuis

de bestelling en levering was goed

de bestelling en levering was goed en snel gedaan.
echter de manier van opvouwen van het matras geeft in het midden een lijn helaas, hier komt het matras iets omhoog in een punt. als je er op ligt heb je er geen last van maar je blijft het helaas wel zien.

matras zelf ligt wel perfect, in een mooie tijk met 2 kanten. ik zelf vind de koudschuim kant voor de zomer wel fijn en de nasa kant voor in de winter. de nasa kant ligt lekkerder maar is wat warmer.

12 september 2020

Beste Mr Fixit,

Uw uitgebreide review betreft ons Topper Nasa 3D. Dank voor de moeite die u neemt om alles goed te beschrijven.
De "lijn" die u beschrijft kan soms voorkomen, want de topper wordt dubbelgevouwen en daarna opgerold. Dit is soms zichtbaar maar niet voelbaar. Wat u wél voelt is het heerlijk traagschuim. Dit is dan ook onze zachtste topper.

Wij wensen u vele jaren plezier van deze topper!

Team Matrasaanhuis