Eindelijk een haarverf waar ik tegen kan ik heb al zoveel merken geprobeerd dit is de enige waar ik geen allergische reactie van krijg. Ik gebruik zelf de permanente haarkleuring ik vind het geweldig.... Toon meer
Dit werkt echt niet! Mijn dochter heeft van haar opgespaarde zakgeld eindelijk Cotton Pink en Amethyste kunnen kopen. Over (van nature) lichtblond haar komt alleen een hele lichte roze waas.... Toon meer
Mattie Pro is mijn nieuwe favoriete merk voor haarverf! De kleuren zijn intens en mijn haar voelt sterker en gezonder aan na elke behandeling. Geweldige keuze!
Eindelijk een haarverf waar ik tegen…
Super haarverf
Super fijne haarverf
Leveren niet, reageren niet + update
Levering en klantcontact:
Waardeloos bedrijf. Produkt besteld en betaald in november (vandaag besteld volgende werkdag in huis). 2 dagen later een melding dat het produkt is aangemeld bij dhl en dat ie de volgende dag wordt verzonden, dag later melding dat hij niet op die dag maar de dag erna wordt bezorgt en zo ging dat een paar dagen door. Mattie gemaild ... Geen reactie, weer gemailt ... Geen reactie, nogmaals gemailt .... Weer geen reactie. Gereageerd op de advertentie op facebook dat ze niet leveren en reageren en toen reageerde Mattie. Of ik hun een mail wil sturen zodat ze het probleem konden oplossen. Ik gemaild .... Geen reactie. Paar dagen later gemaild en toen kreeg ik eindelijk een reactie dat ze het gaan uitzoeken en dat dat 2 weken kon duren en ze houden me op de hoogte. 3 weken later gemaild omdat er niks was verandert ... En met de boodschap dat ik binnen een week mijn produkt wil of mijn geld terug op de bank.... Geen reactie. Ik zou hier niet bestellen. Ze schuiven de schuld ook af op dhl en het bedrijf dat hun alles laten regelen en ja die zitten ook fout maar jullie negeren klanten die in vertrouwen bij jullie iets hebben besteld en niks krijgen geleverd.
Toegevoegd op 16-01-2025:
Product zojuist binnen gekregen 🥳 vandaag gelijk uitproberen!
Werking product:
Het product doet wat ik hoopte dat t zou doen, het laat mijn al koperblonde kleur opleven. Jammer dat de levering en het contact zo gigantisch slecht was want anders had het voor mij 5 sterren verdient en hadden ze een vaste klant erbij.
Ik heb de permanente kleur gebruikt
Ik heb de permanente kleur gebruikt. Geweldig product ik heb gevoelige huid met Mattie heb ik er geen last van en dekt grijs haar.
Haarkleur pakt niet
Haarkleur pakt niet! Spoelt er zo weer uit. Ook met de zogenaamde bijbehorende shampo en conditioner geen verschil. Nep en oplichters niet intrappen.
2x contact gezocht
2x contact opgenomen, 1x via formulier en 1x via email om hún product in mijn zaak te gaan verkopen. Nul reactie. Hier zie ik dus vanaf.
Prachtige haarverf
Prachtige haarverf, na binnenkomst gelijk geprobeerd en super tevreden met het resultaat
Zondag de haarverf besteld
Zondag de haarverf besteld, en maandag al geleverd.
Mijn bestelling is nooit verzonden
Mijn bestelling is nooit verzonden. Op mails wordt niet gereageerd en reacties op instagram worden verwijderd!
Het is super kwaliteit echte aanrader
Het is super kwaliteit echte aanrader
Mattie Pro is mijn nieuwe favoriete…
Scammers
Scammers. Ik heb niets gekregen door deze freaks 22 euro te geven. Ze hebben me geblokkeerd op Instagram en reageren niet op e-mails.
Zeer goed geholpen
Oplichters, haarverf doet niks. Geen klantenservice.
- Misleidende informatie op de website, Mattie geeft aan een prepaid retourlabel bij de bestelling te leveren maar doet dit niet. Wanneer je dan mailt voor een retourlabel vragen ze waarom je het terug wilt sturen en dat retouren altijd op kosten is van de koper.
- Klanten support praat gebrekkig Nederlands en gaat niet in op vragen en klachten.
- De haarverf zelf werkt gewoon niet. Ook niet op gebleekt haar.
Kortom: Straight up oplichters met een sterk marketing team.
Ik heb gelukkig mijn geld terug gekregen via PayPal kopersbescherming.
Waardeloos
Waardeloos, uitgeprobeerd geen enkel kleur, staat nergens dat je het niet op donker kleur mag gebruiken, mijn, heb klacht ingediend en ze geven niet eens antwoord op klachten en mails ...walgelijke klantenservice...ik wil dat mijn betaling komt te vervallen, jullie zetten mensen op
Niet bestellen
Niet bestellen! Ik heb betaald maar niets ontvangen
Helaas ook hier verf wat niet kleurt…
Helaas ook hier verf wat niet kleurt, zowel bij mij als bij m’n dochter niet. Heel jammer.
0 sterren! Niet bestellen, oplichters
0 sterren!! Bestelling deels ontvangen. Dus geretourneerd. Retour niet verwerkt dus ook geld niet retour. Geen reactie op mails in het gehele proces
Goede ontvangst maar..
Goede ontvangst maar..
Het werkt niet. Ik mix het wel met mijn roze haarverf van de action... Ugh nooit meer in Instagram reclames trappen. Reageerden ook niet op de email of ik het nog kon annuleren gezien de slechte reviews.