Ik vind deze haarverf erg fijn voor mijn jonge kinderen. Zo hebben ze kortdurend een kleurtje in hun haar (ik breng enkele plukken aan) en wordt het er geleidelijk uit gewassen. De kleur is voor jong... Toon meer
Leveringen ontvang ik snel en tot nu toe nooit problemen gehad. De verf is van goede kwaliteit, makkelijk te verwerken en houden mooi. De glans is ook prachtig. De kleuren zijn onderling te mengen,... Toon meer
Ik heb de kleuren Lilac, Amethist en Emerald besteld. Lilac is als een zachte lavendel kleur, ik was erg tevreden over deze kleur. Mooi en helder. Amethist gaf op mijn haar niet het juiste kleur... Toon meer
At Mattie Professional, we understand that quality and reliability are essential for beauty specialists and salon owners. We are a leading supplier of premium salon products and professional cosmetics, specifically designed to meet the needs of salons that prioritize excellence and client satisfaction. Our collection includes a wide range of skincare products, tools, and accessories, carefully curated based on the latest innovations and trends in the beauty industry. Our mission is to support professionals in their pursuit of excellence. That’s why we offer not only high-quality products but also guidance and advice. Mattie Professional represents integrity, expertise, and dedication. We work closely with renowned brands and are constantly seeking the latest technologies and formulas to help our clients deliver top-tier services. For salons aiming to enhance their service offerings, Mattie Professional provides the ideal solution. Whether it’s products for facial treatments, equipment for skin analysis, or tools for an efficient work environment – we are here with fast delivery, exceptional customer service, and a wealth of knowledge to support you. Visit mattiepro.com to discover more, and let us help you elevate your salon to the next level.
Nederland
- info@mattiepro.com
- mattiepro.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Makkelijk in gerbruik en goede prijs
Super snel geleverd, goede prijs. Aan een flesje per keer genoeg voor mijn dochter. Makkelijk aan te brengen. Wel laat ik het minimaal 60 minuten intrekken. Dan trekt het er echt veel beter in. Als er nog wat oude kleur in zit of de haarkleur zelf is wat donkerder dan pakt hij wel minder mooi.
Keuze uit veel verschillende kleuren
Keuze uit veel verschillende kleuren, duidelijke website,snelle levering
Ik vind deze haarverf erg fijn voor mijn jonge kinderen!
De kleur is voor jonge kinderen prima, niet te fel. Het doet daarin niet helemaal wat het beloofd: ik vind de intensiteit zoals deze op de site doet vermoeden, veel milder in het echt. Voor ons is dit juist helemaal prima.
Super leuk de gekleurde lokken bij me…
Super leuk de gekleurde lokken bij me dochter en blijft ook aardig zitten tijdens de zwemles
Aanrader daarom over nieuw gekocht
Fijne verf met een mooie rijke kleur
Fijne verf met een mooie rijke kleur en goed gepigmenteerd. Pakt zelfs op permanent geverfd haar. Heb t nu 5 weken geleden gedaan en de kleur is nog steeds super mooi en fel (donker paars)
Fijn bedrijf
Het is hele Fijne verf en mails krijg je snel verzenden gaat goed
Mooie haarverf
Mooie haarverf. Het is goed te mengen. Heel fijn ook dat het vegan is. Dat vind ik erg belangrijk. Mooie kleuren ook.
Loveee it hele fijne site
Super mooi kleur en fijn om in je haar…
Super mooi kleur en fijn om in je haar aan te brengen
Deze semi verf is fantastisch!
Fantastisch
Ik heb vaker de rood en amethist gebruikt. De kleur valt precies uit zoals die is en m’n haar gaat er absoluut niet kapot van. Ben er echt blij mee
Super product
Super product, veel verschillende mooiekleuren.Heel gemakkelijk zelf aan te brengen ook danzkij het pompflesje.. 1 flesje is voor mij al voldoende om zelfs 2x me haren mee te kleuren. Ga zeker hier vaker bestellen!.
Zeer tevreden
De kleuren zijn onderling te mengen, waardoor je nog veel meer kleuren kunt creëren. De verf wast gelijkelijk uit en beschadigd het haar niet.
Verf was snel verstuurd en binnen
Verf was snel verstuurd en binnen. En mijn dochter is mega enthousiast over de kleur.
Mooie kleur
Hele mooie kleur en makkelijk aan te brengen, ik heb donkerder haar dan word het niet zo fel maar een mooie rode glans en ook niet onbelangrijk voor mij het is ppd vrij
Ik gebruik mattie al een tijdje en ben…
Ik gebruik mattie al een tijdje en ben zeer tevreden over de levering.
Altijd me haarverf snel in huis.
Eindelijk mooie kleuren die wel pakken op mijn haar
Ik heb veel kleuren geprobeerd en bij mij pakt niet heel veel, alleen deze pakt meteen! Super mooie kleuren, en dat je ze lichter kunt maken vind ik helemaal geweldig! Ik heb inmiddels veel kleuren besteld, voor mezelf en voor in mijn kapsalon
Goed product
Snelle leveringen, nooit problemen. En bovenal prachtige, makkelijk aan te brengen haar verf! Ik koop altijd mijn semi permanente (regenboog) kleuren hier!
Goede haarverf!
Echt goede haarverf zonder al te veel rommel! Pakt goed en maakt je haar supermooi! En zorgt er ook nog eens voor dat je haar niet helemaal droog en dood wordt
Prachtige kleuren, heerlijke geur.
Ik heb de kleuren Lilac, Amethist en Emerald besteld.
Amethist gaf op mijn haar niet het juiste kleur resultaat, het was voor mij meer richting violet, maar ik vond het nog steeds mooi. Naarmate het lichter werd ging het steeds meer naar shady roze, ik hou ervan.
Emerald vond ik echt geweldig, de diepe groene kleur is echt mooi. Het faded uiteindelijk naar een donker turquoise kleur en later naar blauw-grijs. De toverbal ervaring met Emerald vond ik echt heel leuk.
De crème kleuring heeft een heerlijke geur.