Ik vind deze haarverf erg fijn voor mijn jonge kinderen. Zo hebben ze kortdurend een kleurtje in hun haar (ik breng enkele plukken aan) en wordt het er geleidelijk uit gewassen. De kleur is voor jong... Toon meer
Super product, veel verschillende mooiekleuren.Heel gemakkelijk zelf aan te brengen ook danzkij het pompflesje.. 1 flesje is voor mij al voldoende om zelfs 2x me haren mee te kleuren. Ga zeker hier va... Toon meer
Leveringen ontvang ik snel en tot nu toe nooit problemen gehad. De verf is van goede kwaliteit, makkelijk te verwerken en houden mooi. De glans is ook prachtig. De kleuren zijn onderling te mengen,... Toon meer
Ik heb de kleuren Lilac, Amethist en Emerald besteld. Lilac is als een zachte lavendel kleur, ik was erg tevreden over deze kleur. Mooi en helder. Amethist gaf op mijn haar niet het juiste kleur... Toon meer
At Mattie Professional, we understand that quality and reliability are essential for beauty specialists and salon owners. We are a leading supplier of premium salon products and professional cosmetics, specifically designed to meet the needs of salons that prioritize excellence and client satisfaction. Our collection includes a wide range of skincare products, tools, and accessories, carefully curated based on the latest innovations and trends in the beauty industry. Our mission is to support professionals in their pursuit of excellence. That’s why we offer not only high-quality products but also guidance and advice. Mattie Professional represents integrity, expertise, and dedication. We work closely with renowned brands and are constantly seeking the latest technologies and formulas to help our clients deliver top-tier services. For salons aiming to enhance their service offerings, Mattie Professional provides the ideal solution. Whether it’s products for facial treatments, equipment for skin analysis, or tools for an efficient work environment – we are here with fast delivery, exceptional customer service, and a wealth of knowledge to support you. Visit mattiepro.com to discover more, and let us help you elevate your salon to the next level.
Nederland
- info@mattiepro.com
- mattiepro.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fijne goede haarverf goede kleur…
Fijne goede haarverf goede kleur pigment en je haar straalt ervan
Het was een fijn Product…
Het was een fijn Product (kleurconditioner) die mijn haar goed hield en het niet broos maakte. Dat is zeer belangrijk voor mijn haar want ik heb veel haar maar het is ook heel fijn.
Ik had de semi permanente haarverf…
Ik had de semi permanente haarverf besteld en zou dus na ongeveer 14x wassen uit mijn haar moeten zijn maar nee hoor.. het blijft heel lang zitten!! De kleur wordt wel wat faler maar het is echt goede verf! Ik ben er nog steeds blij mee
Mattie is echt de fijnste haarverf
Mattie is echt de fijnste haarverf. Toffe kleuren die niet stinken en goed blijven zitten. Mijn haar voelt na verven met Mattie net als altijd en ziet er prima uit. Makkelijk verwerkbaar en dus een echte aanrader
Fijne winkel
Ik heb nu 2 soorten haarverf hier gebruikt. Of nouja 1 haarverf, die beviel echt goed. Ik blijf terruggaan naar de kleurconditioner. Die vind ik zo fijn. Blijft weken zitten als je er goed voor zorgt en dan doe je maanden met een conditioner. De service is ook altijd erg goed.
Super fijne producten
Super fijne producten. Heb de shampoo en conditioner gehaald. Super grote fles, mooie prijs. Ruikt heerlijk en doet goed zijn werk. Super blij mee!
De haarverf
De haarverf was wat dik en lastig aanbrengen maar de kleur is super gaaf en het zit nog steeds top
Qua verzenden etc. Ook top. Netjes wanneer bezorgd werd en alles
Gebruik de haarverf al jaren
Super tevreden mee
Ik ben ontzettend tevreden over deze…
Ik ben ontzettend tevreden over deze website! Alles werkt snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het design ziet er modern uit en het is heel makkelijk om te vinden wat je zoekt.
Super fijne haarverf
Ik heb de bestelling nooit aangekregen
Mooie kleur
Mooie kleur, makkelijk aan te brengen. Geweldig dat het niet stinkt. Geen vervelende allergische reacties en goede dekking. Erg blij mee 😉
Heftige reactie op de huid!
Er zit iets in de kleur spoelingen dat een allergische reactie op de huid geeft. Terwijl deze juist gekocht zijn op de beschrijving dat er geen schadelijke stoffen in zouden zitten.
Momenteel naar nog een keer uitproberen wederom open geïrriteerde plekken op de huid. Heb er zelfs foto's van gemaakt ivm de huisarts.
prachtige kleuren, maar super snel uitgewassen
De kleuren zijn prachtig, maar het is er binnen de kortste keren uitgewassen. Na een paar dagen voor het eerst gewassen en er kwam gewoon roze schuim uit mijn haar en de kleur is al lang niet meer zo fel. Nog een keer of 4 wassen en het is er waarschijnlijk al uit :-(
Niet mijn soort product
Snelle bezorging. Product zelf valt echter heel erg tegen. Maakt niet uit hoelang ik het in laat, ik zie jammer genoeg geen effect.
Nog steeds aan het wachten op bestelling
Website en voorraad lijken niet te kloppen. Ik ben al meer dan 10 dagen aan het wachten op het bericht dat het verzonden wordt.
Er is wel gecommuniceerd dat een van de items uit mijn bestelling niet op voorraad is (maar was nu nog steeds wel beschikbaar op de website) en er is een alternatief geboden.
Ik had wel inmiddels verwacht dat ik mijn bestelling binnen zou hebben.
Copper is meer koraal, helaas!
De copper kleur besteld, toen ie aankwam vond ik de kleur al afwijken van de afbeeldingen. Veel lichter, meer roze tinten.. Langer laten zitten dan nodig en het pakte beter dan verwacht. Maar de kleur is meer koraal/rood dan oranje/koper. Bleef helaas ook niet lang zitten, heel jammer! Verzending wel snel.

Antwoord van Mattie Professional
Verkeerde kleur ontvangen en krijg geen…
Verkeerde kleur ontvangen en krijg geen antwoord op mijn mailtjes!