Max Guitar Reviews 912

4,6

Ik ben vandaag in Scheveningen geweest, en heb er een Gretsch gekocht. Een hele fijne en relaxte zaak. Met een enorme keuze. Ze laten je zelf lekker proberen. En heb je hulp nodig dan word je heel ple... Toon meer

Maxguitarstore is gewoon de beste gitaarwinkel van Nederland! Ik ben al vaste klant van Robbert sinds mn 16e..( nu 54 ;-) Robbert is altijd bereid om te helpen en rechtdoorzee. Hii heeft een e... Toon meer

Gisteren een prachtige Fender Telecaster American Performer gekocht! Enorm goed geholpen met deskundig advies en een goede uitleg. En ik kreeg, naast goede koffie 😃, alle tijd om verschillende mode... Toon meer

Vandaag een geweldige mooie originele 1979 Fender Stratocaster gescoord .Wouter heeft hem open gedraaid en gecheckt of alles origineel was en mij de foto’s toegestuurd. Alles klopte aan deze gita... Toon meer

Max Guitar is a specialist guitar store located in The Hague, at the Scheveningen harbour. The company focuses on guitars, amplifiers, effects, and related accessories and serves both in-store and international online customers. All staff members are musicians or audiophiles, providing product advice based on practical experience. The store carries a large and varied selection of electric, acoustic, and bass guitars, along with amplifiers and pedals from a wide range of manufacturers. Max Guitar combines a broad inventory with a boutique-style approach, allowing customers to test and compare equipment in a professional environment. Max Guitar also offers in-house technical services. Experienced luthiers handle guitar setups, repairs, modifications, and custom work. Instruments are inspected and adjusted before shipment when required, helping ensure consistent quality for online orders. Product selection is based on build quality, durability, and long-term usability. The company places emphasis on sustainable products and reliable brands rather than short-term trends. Clear communication and accurate product information are part of its standard service. By combining retail, technical expertise, and musician-led advice, Max Guitar operates as a full-service guitar specialist for players at different experience levels.

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Totale desinteresse van verkoper in de …

Totale desinteresse van verkoper in de klant. Geen enkel empatisch vermogen.
Ik vraag naar een bepaalde versterker. Deze wordt zonder enig commentaar voor mij neergezet, waarna de verkoper verder gaat met zijn werkzaamheden achter de PC, Ik moet vragen om een kabeltje, wat ik weer zwijgend krijg aangereikt. Daarna weer achter de PC met een houding van: "u zoekt het maar uit". Geen enkele aandacht, uitleg, toelichting of wat dan ook. Totale desinteresse!
Ik wist wat ik wilde kopen en heb daarom beslist voor deze versterker, omdat ik me van te voren goed had georiënteerd, maar had toch bijna besloten het niet te doen vanwege deze "klantwegjagende" verkoper (VERKOPER???????).
Mijn advies: per direct afscheid nemen van deze medewerker, want er is geen klant die nog een keer terugkomt!

12 december 2017
Logo Max Guitar

Antwoord van Max Guitar

Beste heer/mevrouw van Lier,

Bedankt voor uw eerlijke recensie. Vervelend te horen dat uw bezoek niet optimaal was.

Deze ervaring zal een kwestie van ongelukkige timing zijn geweest. Zo te zien bent u niet door onze vaste verkoper in Almere, Rempe, geholpen. U heeft hierdoor niet de meest optimale service van onze invalkracht ontvangen.

Bent u verder tevreden over de versterker? Klinkt deze goed?

Is er nog iets met waarmee wij u nu kunnen helpen? Of waarmee deze ervaring wordt goedgemaakt? Wij horen het graag.

Team Max Guitar

Max Guitar is top !

Gitaar besteld, en kreeg dezelfde gitaar als (uitgebreid !) afgebeeld op de site. Gitaar staat uitstekend afgesteld en speelt uitstekend. Op verzoek werd de gitaar op zaterdag geleverd, zonder meerprijs. Zeer tevreden met de service en de vriendelijke prijs.

12 december 2017

Prima service

Prima service, goed advies met het uitzoeken van een product. Super dat de tijd genomen werd om een korte demo van het product te geven voordat ik het zelf kon proberen.

Nog even wachten

Ukulele besteld, maar deze was helaas niet meer op voorraad, en waarschijnlijk pas begin volgend jaar leverbaar. Werd meteen ingelicht over de vertraging en alternatieven geboden.

Ik heb besloten te wachten.

11 december 2017

Op een zaterdag in de winkel geweest

Op een zaterdag in de winkel geweest. Veel door elkaar spelende mensen. Gelukkig konden we even in een aparte ruimte oefenen. Was net te druk voor een echt goed advies, maar wel een mooie gitaar gekocht.

Slechte service

Slechte service. Product besteld vol stof in de doos duidelijk in de winkel gestaan. Werd niks vermeld over show model! Volgende keer weer ergens anders bestellen.

Update: Dus als ik het goed begrijp heb ik waarschijnlijk een B-stock gekocht terwijl dit er niet bij vermeld stond. Dan zou ik graag nog een nieuwe versterker ontvangen met een antwoord nummer om de oude terug te sturen. Voor gebruikte spullen is marktplaats uitgevonden.

Update WEKEN Later: NOOIT MEER IETS VAN MAXGUITAR VERNOMEN.

Logo Max Guitar

Antwoord van Max Guitar

Beste Remko,

Bedankt voor jouw eerlijke recensie. Wij gaan deze gebruiken ter verbetering van onze service.

Onze achtergrond zijn fysieke winkels. Daar komen dit soort zaken vaker voor, en is het duidelijker direct te zien en te overleggen.

Nu wij steeds meer online verkopen, zien wij dat het aanduiden van een exacte product status (nieuw, gebruikt, b-stock), absoluut noodzakelijk is.

Ben jij verder tevreden over de versterker? Klinkt hij goed? Hopelijk kun je er alsnog van genieten.

Wij horen het graag van je. En wellicht kunnen wij je een "goedmakertje" aanbieden?

Team Max Guitar

Service uitstekend.

Een akoestische gitaar op de webshop was na later bleek niet meer op voorraad. Kreeg er een email over van hun met het idee om iets anders uit te zoeken. We kwamen uit op een model die meer koste dan het bestelde exemplaar. Er werd geen moment moeilijk gedaan, sterker nog er werd gelijk een klap op gegeven. Hulde daarvoor.

Prima

Ik kwam voor een klassieke gitaar en ik ben goed geholpen. Vriendelijk personeel, kon rustig proberen. ruimtes om te proberen hebben wel een beetje echo, dus klinkt iets anders als thuis maar nog steeds zeer tevreden met de nieuwe gitaar!

Super service

Niets is te veel gevraagd. Uitstekend geholpen met een vriendelijkheid die je uitnodigde om snel terug te komen! Hele gave winkel dat aanvoelt als je 2e thuis. Heerlijk om rond te struinen en je eigen personal deal te sluiten. :-)

Topservice.

Topservice.
Zeer scherpe prijs.
Persoonlijk en correct advies.
Snelle levering.