Maxgardiner Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Andra gången jag beställer ifrån dem och allt fungerade klockrent förra gången och hur de hanterade det då när det var fel på en liten grej. Köper gärna igen av dem. Tydliga och bra i leveranser och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin kvalité på rullgardinerna och måttet stämde exakt. Ett par ändkåpor i plast saknades men kundtjänsten svarade snabbt och skickade ersättning. Fel kan det bli överallt men det är hur det hanteras s... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det tog väldigt lång tid att få min beställning och personen som svarade i er telefon kändes väldigt okunnig och osäker när jag ställde frågor dessutom väldigt svårt att komma fram på telefon en envis... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kunde ha varit tydligare med att säkerställa att man hittat och tittat på rätt mätinstruktion och de bör lägga till fönster djup som val vid beställning av "perfect-fit-gardin" En av aluminiumsidopr... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Jaloezieënwinkel

Geschreven door het bedrijf

MaxGardiner tillverkar måttbeställda rullgardiner lamellgardiner, persienner mm av hög kvalité till privatpersoner och företag i hela Sverige.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 22% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

43 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bluff företag

Beställ inte något på detta ställe. Jag beställde rullgardiner och dom var skeva båda stängerna till gardinerna. Och nu har jag sökt kundtjänst både via Mail och telefonsamtal och det går inte att få tag på dom. Ja har lämnat mina uppgifter att dom ska höra av sig, vilket dom inte gör.
Jag har sökt dom vi 7 olika tillfällen och det går inte att nå dom. Oseriöst bluff företag.
Beställ inget här, då får ni skylla er själva.

24 januari 2024
Review zonder uitnodiging

Allt fungerade

Allt fungerade, från beställning till leverans.
Passade perfekt och verkar vara bra kvalite men det får tiden utvisa. Rekommenderas.

20 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra kvalitet och snabb leverans

Bra kvalitet och snabb leverans, rekommenderar

12 november 2023

Hej Elisabeth,

Tack för din recension,

Skönt och höra att du blev nöjd hos oss. Det blir vi väldigt glada över. 😇😇

Fantastiskt fina rullgardiner

Fantastiskt fina rullgardiner, passade perfekt i alla förnster. Lätt att beställa, bra instruktioner för hur du mäter. Jag är mer än nöjd, tack!

5 november 2023

Hej Kicki,

Tack för din fina recension.

Vi är väldigt glada över att du blev så nöjd och hoppas på att ha kvar dig som kund framöver.😇😇

Bra bemötande

bra bemötande, snabb leverans

12 november 2023

Hej Ewa,

tack för din recension,
Skönt och höra att du är nöjd hos oss.

Vi är väldigt glada över att ha dig som kund hos oss.
😀😀

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fick gardinerna levererade snabbare…

Vi fick gardinerna levererade snabbare än vad det stod i beställningen. Super nöjda med gardinerna.

3 november 2023

Hej Aldina,

Vad kul att du är nöjd med oss, vi är väldigt glada över att ha dig som kund hos oss. 😀😀

Rekommenderas

Rekommenderas! Mycket bra hela vägen från beställning till leverans. Rejäl och fin rullgardin.

10 november 2023

Hej Anna,

Vi tackar väldigt mycket för din fina recension och är väldigt glada över att ha dig som kund hos oss.

Med bästa hälsningar
Reza på MaxGardiner 🎉😀

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

väldigt bra produktutbud men jag valde…

väldigt bra produktutbud men jag valde i slutänden att köpa från en annan leverantör. Men en annan gång kommer säkert välja något härifrån.

7 november 2023

Hej Stefan!😃

Tack för dina fina ord. Du är varmt välkommen att beställa från oss i framtiden!

Tova på MaxGardiner⛄

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nöjd med min lamellgardin!

Beställde delad lamellgardin till mitt egna första boende!
Är supernöjd, ger rummet, det enda jag har, en trevlig känsla. 😊👌

8 november 2023

Hej Fredrik!😇

Grattis till ditt första egna boende. Det är en ära att du valt en lamellgardin från MaxGardiner!

Superbra rullgardiner!

Verkligen så bra, våra måttbeställda rullgardiner sitter som en smäck, snygga och robusta är dom också, kommer att hålla länge!

2 december 2023

Hej Louise!😃

Gud va kul att du är nöjd med dina rullgardiner - vi är väldigt glada att ha just dig som vår kund!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra och tydlig info på webbsidan

Bra och tydlig info på webbsidan, lätt att få fram priset.
Snabb leverans.

7 november 2023

Hej Elisabeth! 🌸

Vad kul att du är nöjd med oss - det blir vi så glada över!

Tova på MaxGardiner⛄

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uselt svårt att montera

Uselt svårt att montera, ingen instruktion

5 november 2023

Tack för ditt omdöme.
Vad tråkigt att du inte fick med några instruktioner i ditt paket - det ska det självklart finnas och det ber vi om ursäkt över!😕

Vi har monteringsanvisningar på vår hemsida för alla våra produkter, om det mot förmodan inte skulle inkluderas från start.

Ha en fin dag!

Utmärkt

Det blev mycket bra

12 oktober 2023

Hej Göran,

Tack för ditt fina omdöme! 🤩

Med vänlig hälsning,
Hanna på MaxGardiner

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fanns inga skruvar med till de två…

Fanns inga skruvar med till de två rullgardinerna som jag beställde.

7 oktober 2023

Hej Linn,

Tack för ditt omdöme!🌷🌺

Det stämmer - skruvar ingår inte i några av våra paket då alla har olika monteringsunderlag. Det är ett av våra sätt spara på klimatet!🌳

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt att beställa utan krav på att…

Enkelt att beställa utan krav på att skapa konto eller liknande och snabbt utskick av persiennprover

5 oktober 2023

Tack för dina fina ord om MaxGardiner 💐

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En täcklist kom med leveransskada

En täcklist kom med leveransskada, mailade kundtjänst och vips kom en ny.
Jalusierna är snygga och hyfsat lätta att sätta upp
Jättenöjd

8 oktober 2023

Hej Vivvi 😊

Tack för ett fint omdöme! 🌻🌺

Dit is Trustpilot