Voor een zeer high-end event hadden wij last minute goodies nodig. Dankzij de topservice van Maximum Image hebben wij op tijd, zeer kwalitatieve goodies (zijde sjaaltjes en geborduurde petten) ontva... Toon meer
Wij zijn zeer tevreden met de service van Maximum Image. Onze bestelling werd op tijd en geheel volgens afspraak geleverd. De communicatie verliep vlot en duidelijk, waardoor we altijd goed op de hoog... Toon meer
We zochten enkele gadgets voor ons netwerkevent en Maximum Image hielp ons bij het maken van de keuzes. Enkele samples van stylo's werden opgestuurd naar ons zodat we ze konden voelen en testen. Al... Toon meer
Maximum Image is volgens mij dé partner die je moet hebben om je merk in de kijker te zetten! Samen met onze accountmanager Kor kijken we welke producten het beste aansluiten bij onze vraag. Onze be... Toon meer
Maximum Image is expert in gepersonaliseerde bedrijfskleding, werkkleding en merchandise oplossingen. Als familiebedrijf hebben we een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijk contact/advies. Finaal onderscheiden we ons door heel service gericht te werken. Zo bieden we ook fulfilment oplossingen (verpakken, verzenden, stockeren) en digitale oplossingen zoals een KMS systeem of bestelplatform aan. It's all about image!
Damstraat 164, 9180, Moerbeke-Waas, België
- 09 345 09 97
- info@maximumimage.eu
- maximumimage.eu
Last minute en top kwaliteit
Voor een zeer high-end event hadden wij last minute goodies nodig. Dankzij de topservice van Maximum Image hebben wij op tijd, zeer kwalitatieve goodies (zijde sjaaltjes en geborduurde petten) ontvangen.
Alle klanten blij!
Anders dan anders relatiegeschenken!
Heel mooi en ruim assortiment relatiegeschenken. Bij Doccle kozen we voor kwalitatieve, 'hippe' rugzakken als geschenk voor onze nieuwe klanten. Heel tevreden over de goede en vooral snelle opvolging. Aanrader als je zoekt naar een 'anders dan anders' relatiegeschenk.
Heel professioneel familiebedrijf
Heel professioneel familiebedrijf dat een perfect evenwicht gevonden heeft tussen de KMO te zijn die dicht bij zijn klanten staat, persoonlijk contact voorop stelt én top-service levert en anderzijds een intilligent gedigitaliseerd platform gecreëerd heeft om ook voor grote corporates te kunnen werken. Toppers waar het een plezier is om mee samen te werken!
Zeer goede ervaring gehad met Maximum…
Zeer goede ervaring gehad met Maximum Image. Van ontwerp tot pasmogelijkheden, tot uiteindelijke levering. Alles volgens afspraak en zeer vlotte communicatie!
Maximum Image is een betrouwbare…
Maximum Image is een betrouwbare partner waar je op kunt rekenen. Ze luisteren echt naar wat we nodig hebben en denken mee zonder moeilijk te doen. Alles gaat vlot, flexibel en met kwaliteit — zowel de kledij als de goodies.
Maximum Image, Service en Kwaliteit on time !
Maximum Image staat voor mij voor maximum service en maximum kwaliteit.
Steeds met een no-nonsens aanpak en met markt conforme prijzen.
Absoluut mijn partner in merch.
Klantgericht en superkwaliteit!
Maximum image ondersteunt ons steeds met professioneel advies bij het aanschaffen van werkkledij. Hun vlotte klantgerichte aanpak maakt voor ons echt het verschil! De kwaliteit van heel wat nieuwe aangekochte kledij + schoenen is uitzonderlijk. Heel tevreden klanten!
Enorm goed geholpen door het team van…
Enorm goed geholpen door het team van Maximum Image (Sam, Tars & Sven). Duidelijke communicatielijnen, snelle service en ze denken actief mee.
Wij bestellen al even bij Maximum…
Wij bestellen al even bij Maximum Image, maar deze keer was ik laat met de kerstgadget. Maximum Image zei dat ze het zeker op tijd klaar konden krijgen en wow, product is perfect, levering was extreem snel.
En moest er iets fout zijn, dan weet ik dat ze er alles aan gaan doen om het juist te krijgen!
Een geweldige service van Maximum…
Een geweldige service van Maximum Image: snelle ondersteuning, oplossingsgericht, sterk klantgericht en met een prachtig eindresultaat van de mutsen.
Perfect!
Perfect!! Vlotte & persoonlijke & snelle service 🙏 en heel mooie goodies! Tot de volgende!
Opnieuw zeer tevreden van de service en…
Opnieuw zeer tevreden van de service en de kwaliteit van de werk kleding.
MAXIMUM Service
MAXIMUM IMAGE heeft ons geweldig geholpen toen we last-minute shirts nodig hadden voor een loopwedstrijd.
Dankzij hun snelle service en het strakke ontwerp zagen onze shirts er fantastisch uit en viel ons bedrijf echt op.
Een speciale dank aan Tars voor de vlotte communicatie en het meedenken tot het laatste moment — absolute aanrader!
Onbetwistbare voorkeurspartner
Voor elk project waarin ik betrokken ben doe ik zo veel mogelijk beroep op Maximum Image omwille van hun brede en kwalitatieve aanbod en de geweldige service. Ze werden bekroond om hun duurzame aanpak.
Dat het ook telkens leuke ontmoetingen zijn speelt zeker ook mee.
Super tevreden
Wat een fijne ervaring! De website is duidelijk, de klantenservice en orderbegeleiding is vriendelijke & vlot en tot slot is het eindproduct top. Wat wil je nog meer? Een verademing met alle online webshops waar je je een nummer voelt.

Antwoord van Maximum Image
Oog voor detail
Wij hebben onlangs sweaters en polo’s laten bedrukken bij Maximum Image en zijn ontzettend tevreden met het resultaat.
Vanaf het eerste contact verliep de communicatie vlot en professioneel. Ze dachten actief met ons mee over het ontwerp, de plaatsing van het logo en de juiste materiaalkeuze.
De kwaliteit van de bedrukking is uitstekend: scherp, duurzaam en precies zoals we voor ogen hadden.
Ook de kleding zelf voelt stevig en comfortabel aan – ideaal voor zowel dagelijks gebruik als promotionele doeleinden.
Wat vooral opviel, was hun snelle service en flexibiliteit.
Kortom: Maximum Image is absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar gepersonaliseerde kleding van hoge kwaliteit, met een professionele aanpak en oog voor detail.
Gehele tevredenheid
Deskundig geadviseerd bij bestelling; secure levertijd. Vriendelijk contact. Betrouwbare partner.
Persoonlijke aanpak en enorm…
Persoonlijke aanpak en enorm kwalitatieve producten! Zeker een aanrader!
Kwalitatieve kledij en bedrukking
Kwalitatieve kledij en bedrukking.
Vlotte service.
Wij bestellen zeker opnieuw!
5/5: super content!
5/5! Fantastisch ontwerp, exact wat we wouden en goeie kwaliteit.