Voor een zeer high-end event hadden wij last minute goodies nodig. Dankzij de topservice van Maximum Image hebben wij op tijd, zeer kwalitatieve goodies (zijde sjaaltjes en geborduurde petten) ontva... Toon meer
We zochten enkele gadgets voor ons netwerkevent en Maximum Image hielp ons bij het maken van de keuzes. Enkele samples van stylo's werden opgestuurd naar ons zodat we ze konden voelen en testen. Al... Toon meer
Maximum Image is volgens mij dé partner die je moet hebben om je merk in de kijker te zetten! Samen met onze accountmanager Kor kijken we welke producten het beste aansluiten bij onze vraag. Onze be... Toon meer
Maximum Image is expert in gepersonaliseerde bedrijfskleding, werkkleding en merchandise oplossingen. Als familiebedrijf hebben we een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijk contact/advies. Finaal onderscheiden we ons door heel service gericht te werken. Zo bieden we ook fulfilment oplossingen (verpakken, verzenden, stockeren) en digitale oplossingen zoals een KMS systeem of bestelplatform aan. It's all about image!
Damstraat 164, 9180, Moerbeke-Waas, België
- 09 345 09 97
- info@maximumimage.eu
- maximumimage.eu
Het bestellen van textiel voor zowel…
Het bestellen van textiel voor zowel medewerkers alsook voor relaties is nooit evident en geeft altijd wel wat stress. Bij Maximum Image nemen ze die stress volledig weg 😊
Je kan naar de showroom gaan en modellen bekijken en passen of je vraagt pasmaten en past rustig op je bedrijf.
In het 30 jarige bestaan van onze firma heb ik wel al enkele leveranciers van bedrijfskledij zien passeren. De ene al wat professioneler dan de andere.
Wat me vooral bij Maximum Image opvalt is dat ze een uitgebreid gamma aan oa textiel kunnen aanbieden dat zowel voor bedrijfsleiders, die iets meer wensen, als voor weggeef doeleinden perfect past.
Hun advies qua assortiment, begeleiding en opvolging onderscheiden hun dan ook van vele andere leveranciers!!
En last but not least, het allerbelangrijkste: de kwaliteit van het borduren en drukken is perfect!
Bij deze wil ik Sven bedanken voor de diverse leuke samenwerkingen en uiteraard ook Sam in de backoffice 😊
Super service
Gepersonaliseerde softshell jassen besteld voor de firma waarvoor ik werk en super tevreden van de service.
Heel klantvriendelijk en gedreven.
De kwaliteit van de jassen is uitmuntend en de geborduurde firma naam erop is heel mooi.
Kortom een aanrader!
Top service en persoonlijke aanpak
Ik liet gepersonaliseerde kledij maken voor mezelf als fotografe in rustige aardetinten. Dankzij hun geduld, expertise en constante bereikbaarheid – geen vraag was te veel – is alles perfect afgewerkt, precies zoals ik het voor ogen had. Geweldige service van het Maximum Image team! Absoluut een aanrader voor wie kwaliteit en professionaliteit zoekt.
Perfecte levering.
Mijn eerste bestelling geplaatst en…
Mijn eerste bestelling geplaatst en uitermate tevreden over de hele lijn. Fijne communicatie, correcte levering, top product, mooi assortiment.
Ik ga zeker scoren met mijn eindejaarsgeschenk.
Uitstekende service en fijne samenwerking!
Al meerdere keren samengewerkt met Maximum Image en het blijft een plezier! De hulp is snel en zeer vriendelijk. Een absolute aanrader!
Vlot, duidelijk en op tijd!
Wij zijn zeer tevreden met de service van Maximum Image. Onze bestelling werd op tijd en geheel volgens afspraak geleverd. De communicatie verliep vlot en duidelijk, waardoor we altijd goed op de hoogte waren van de status van onze bestelling. Dit bedrijf verdient zeker vijf sterren voor hun professionaliteit en klantgerichte aanpak. Wij raden Maximum Image dan ook ten zeerste aan!
Zeer betrouwbare partner
Zeer betrouwbare partner, die actief meedenkt om jouw idee tot leven te brengen!

Antwoord van Maximum Image
Mensen zijn zeer gedreven en vooral…
Mensen zijn zeer gedreven en vooral stipt en correct voor hun klanten!
altijd zeer behulpzaam en snel
altijd zeer behulpzaam en snel, ook altijd vriendelijk en correct
Al jaren klant bij Maximum Image
Al jaren klant bij Maximum Image. Denken steeds mee in functie van je bedrijf en in functie van het gebruik van de kledij. (aard van het werk) Geven steeds verschillende mogelijkheden, in verschillende gewenste prijscategorieën. Snelle service, correct en vriendelijk.
Wij zijn fan!!
dé ideale partner
Alles wat ik al bij Maximum Image bestelde werd met zorg afgehandeld. Alles werd op de termijn geleverd zoals afgesproken, heel duidelijke communicatie en de goederen waren telkens van heel goede kwaliteit.
Dé ideale partner voor personalisatie en bedrijfskledij
Groot gamma
Groot gamma, nog groter bereidwilligheid en klantvriendelijkheid
Ideale partner
Maximum Image is onze partner voor merchandising en bedrijfskleding. Steeds een perfecte service en een goede prijs-kwaliteit. Een echte aanrader
Sven en zijn team zijn steeds van hun…
Sven en zijn team zijn steeds van hun woord! Ik beveel hen zeer warm aan!
Top advies en duurzame kwaliteitsproducten. Aanrader!
Als we mailden of belden kregen we snel een antwoord: altijd behulpzaam.
En het resultaat was zoals we verwacht hadden.
Topservice!
Ik werk al een tijdje samen met Maximum…
Ik werk al een tijdje samen met Maximum Image en ben super tevreden! De communicatie verloopt altijd vlot, en het team denkt echt met je mee om het beste resultaat te behalen. De projecten worden snel en netjes opgeleverd, en de kwaliteit is top. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner dan zit je bij Maximum Image helemaal goed!
Betrouwbare en professionele partner!
Zeer tevreden over alle ervaringen met Maximum Image. Vanaf het eerste contact word je persoonlijk en professioneel geholpen. Alles word snel en duidelijk gecommuniceerd. Er wordt ook continu meegedacht en geluisterd naar wat je op zoek bent.
De merchandising die we hebben besteld, voldoen volledig aan onze verwachtingen en zijn van uitstekende kwaliteit. Ik kan deze firma van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor bedrijfskleding en merchandising.