Altijd vaste klant geweest van de press on lashes. Altijd tevreden over geweest totdat ik van de week weer nieuwe wimpers binnen kreeg. Deze opgedaan maar blijken heel anders te zijn dan dat ze normaa... Toon meer
MAYSON Cosmetics
De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
Ik was sceptisch door de wisselende reviews, maar ben tegen mijn verwachting razend enthousiast! Even puzzelen met het juist erop zetten, na een paar keer doen kost het inderdaad maar een minuten tij... Toon meer
Na jaren wimperextensions waarbij mijn wimpers echt beschadigd zijn. Nu over op deze zelfklevende wimpers wat een geweldig product ze blijven echt heel goed zitten. En zijn heel gemakkelijk aan te bre... Toon meer
Ik was in eerste instantie erg sceptisch over de press-on lashes. Maar hé.... als ik het kan, kan iedereen het (ben nogal onhandig met dit soort dingen). Dit is echt een fluitje van een cent. En ov... Toon meer
Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful
Nederland
- info@mayson.nl
- mayson.nl
Schending van onze richtlijnen
Wisselende kwaliteit/top klantendienst
Na een eerste fenomenale ervaring bestelde ik meteen meerdere doosjes. Jammer maar helaas: nieuwe leverancier en ze kwamen al los bij het plaatsen. Na het contacteren van de klantendienst kreeg ik meteen een volledig nieuwe bestelling opgestuurd en erkenden ze de huidige problemen. Maar ook deze batch was niet top en ze kwamen los na 2/3 dagen. In vergelijking: uit mijn eerste bestelling heeft 1 set wimpers 10 dagen Turkije gehaald. Klantendienst opnieuw gecontacteerd en ze gaven aan dat ze inderdaad wel wat gesukkeld hebben met nieuwe producenten maar dat alles terug opgelost is. De versie die ik heb (natural 14mm) worden inderdaad niet meer aangeboden op de website. Gezien de topervaring die ik al had vind ik het wel waard om toch nog 1 bestelling te plaatsen in de hoop dat ze inderdaad terug de kwaliteit kunnen leveren die ze eerst hadden. Alleen jammer dat ik nog met stock zit die ik uiteraard liever niet gewoon weggooi. Daarvoor kost het dan net te veel.
Vreselijk
Ik vind het echt heel mooi, de advertentie trok mijn aandacht. Toch maar besteld. Vind het vreselijk. Ze blijven max 2 dagen zitten. Elke keer gaan de hoekjes los. Maakt niet uit hoe dicht ik hem op de wimper rand zet.
Vind het echt heel jammer, het staat heel leuk. Maar voor dat geld vind ik het niet waad
Al 2 jaar een super tevreden klant
Al 2 jaar een super tevreden klant! Erg handig te gebruiken. Om de 2 weken gebruik ik een nieuwe set. Blijft zelfs zitten na het douchen.
Zeer tevreden
Top! Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en het blijft goed zitten.
De wimpers zijn AMAZING
De wimpers zijn AMAZING! Ik kan niet meer zonder! Maar contact bezorging betalen alles is gewoon top! Ik bestel 1x vast in de maand mijn wimpers LOVEIT
Hele mooie en fijne wimpers
Hele mooie en fijne wimpers! Vooral de voorgelijmde wimpers zitten er zo op… echt super :)
Zeer tevreden
Zeer tevreden. De wimpers blijven bij mij ongeveer 7dagen goed zitten en ik ben daardoor in de ochtend veel sneller klaar. Heel tevreden!
Door de reclame werd ik getrigert en…
De reclame trok mijn aandacht en dacht dit zijn goede wimpers. Maar helaas, ze plakken vast aan het karton waarop ze zitten en je krijgt ze bijna niet los. Daarlangs plakken ze vanuit het karton ineens aan je vingers. Als het dan uiteindelijk gelukt is om een en wimper te pakken, blijken ze niet makkelijk te plaatsen en maar 1 dag te blijven plakken. Geen aanrader!
Ervaring press on lashes
Ik gebruik nu sinds 2 maanden de press on lashes.
Ik was helaas allergisch voor de eyeliner van de magnetische wimpers van mayson.
Maar dit is echt perfect!
Ze staan prachtig en ze zijn heel makkelijk op te brengen.
Nog even een gekke tip!
Ik douche met een zwembrilletje op!
Dan blijven ze helemaal perfect zitten tot 10 dagen.
Af en toe moet ik tussendoor even 1 of 2 clustertjes vervangen maar het werkt perfect!
Ik blijf ze gebruiken:-)
Top clusters!
Nou ik heb echt verschillende clusters geprobeerd! Tientallen merken bedrijven, verschillende bonds en bij die lagen ze of eraf na het slapen of na het douchen janken etc.
Maar oprecht ik heb nog nooit zo makkelijk en goed zittende clusters gehad, geen gedoe met eerst bond op je wimpers nee je pakt ze en ze plakken meteen!
Bij mij zitten ze top! Plakken makkelijk heb 3 stuks besteld en ze bleven allemaal max 12 dagen zitten! Eigen wimpers heel gebleven wat ook fijn is.
Naar mijn ervaring een top ding!
Een uitkomst voor mensen zonder wimpers!
Ik ben heel erg tevreden over de magnetische wimpers van Mayson! Voor mij is het echt een uitkomst!
Vanwege chemotherapie heb ik zelf tijdelijk geen wimpers meer en dus moest ik op zoek naar een alternatief.
Ik ben onwijs blij dat deze wimpers bestaan. Ze zijn heel eenvoudig te bevestigen en de Tiny versie oogt heel natuurlijk! Heb er al heel wat lotgenoten op geattendeerd en zou niet weten wat ik zonder had gemoeten.
Dankjewel Mayson!
Mayson lashes ben ik superblij en…
Mayson lashes ben ik superblij en tevreden mee. Ik kon geen wimpers zetten ivm allergie op de lijm. Maar Mayson lashes a dream to come true
Top!
Top! Ze zitten perfect. Zelfs voor de onervaren onder ons
Ik ben allergisch voor alle andere…
Ik ben allergisch voor alle andere wimper extensions en lijmen.. deze zijn perfect voor mij!
Heb al meerdere merken gebruikt en…
Heb al meerdere merken gebruikt en geprobeerd maar Mayson bevalt mij het beste. Zachter wimperharen, mooi vol als je wilt en blijven heel goed en lang zitten. Echt blij mee.
Geweldige wimpers
Geweldige wimpers! Blijven lang zitten, zelfs met zwemmen en douche. Daarnaast snelle levering met vaak leuke kortingen! Ik ga hier zeker vaker bestellen 😊
Mayson wimpers werken voor mij het…
Mayson wimpers werken voor mij het beste tot nu toe. Geen geklier met lijm. Het is even oefenen maar intussen heb ik alles er binnen een paar minuten op.
Geven een mooie oogopslag en genoeg volume maar niet te overdreven. Ik ben er blij mee
Ik gebruik nu 3 mnd wimpers van Mayson
Ik gebruik nu 3 mnd wimpers van Mayson. Ik ben heel tevreden ze zitten mooi en blijven lang zitten. Voor mij geen andere wimpers meer.
Ik bestel altijd de lip plumper die geweldig is
Ik bestel altijd de lip plumper die super fijn is, levering is ook altijd heel snel. Top product👌🏼
Hele fijne press on lashes!
Ik ben heel tevreden over de press on lashes van Mayson! Je kan er mee slapen of douchen en ze blijven gewoon een paar dagen zitten. Geen irritatie aan m’n ogen meer wat ik voorheen wel had met extensions.