MAYSON Cosmetics

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Altijd vaste klant geweest van de press on lashes. Altijd tevreden over geweest totdat ik van de week weer nieuwe wimpers binnen kreeg. Deze opgedaan maar blijken heel anders te zijn dan dat ze normaa... Toon meer

Ik was sceptisch door de wisselende reviews, maar ben tegen mijn verwachting razend enthousiast! Even puzzelen met het juist erop zetten, na een paar keer doen kost het inderdaad maar een minuten tij... Toon meer

Na jaren wimperextensions waarbij mijn wimpers echt beschadigd zijn. Nu over op deze zelfklevende wimpers wat een geweldig product ze blijven echt heel goed zitten. En zijn heel gemakkelijk aan te bre... Toon meer

Ik was in eerste instantie erg sceptisch over de press-on lashes. Maar hé.... als ik het kan, kan iedereen het (ben nogal onhandig met dit soort dingen). Dit is echt een fluitje van een cent. En ov... Toon meer

1. Schoonheidswinkel

Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful

Schending van onze richtlijnen

Snel en gemakkelijk

Wat gaat dit makkelijk, je zet ze er zo op en staat echt heel mooi. Ze blijven echt wel een week zitten. Na douche of slapen even aandrukken en klaar . Echt een aanrader

25 december 2025

I love it

Zijn mooie goede wimpers mooie krul en heel makkelijk aan te brengen. Ik hou wel van opvallen en wat langer misschien 1 uitbrengen die net wat langer en voller is. #i love it

12 januari 2026

Geweldige Press on lashes!

Echt hele mooie en fijne Press of lashes! Ik heb altijd de fluffy vind ik het mooiste. Blijven zo een weekje zitten en heel handig in het aanbrengen! Heel tevreden hiermee en raad het echt aan!

12 november 2025

In het begin is het even oefenen

In het begin is het even oefenen. Maar zodra ze goed zitten blijven ze super lang zitten. Ik werk met veel kruiden en de klusters blijven zelfs met een laag kruiden op mijn eigen wimpers zitten.

12 december 2025

Goede service!

Nadat er een paar lashes in de doos verkeerd geplakt waren. Ik dacht dat hierbij een tweezerbij hoorde heb ik een nieuwe set lashes gekregen. Onverwacht heb ik toch een tweezers ontvangen. Goede service!

1 januari 2026

Super mooi

Ben heel blij met deze wimpers het was wat oefenen maar wie mooi wil zijn moet er wat voor over hebben ik draag ze elke dag met plezier en krijg complimentjes kortom super blij

Na chemo een uitkomst!

Na mijn chemo had/heb ik tijdelijk geen wimpers. De wimpers van Mayson zijn daarom echt een uitkomst!! Zelf heb ik de onzichtbare eyeliner erbij besteld, met deze pen hoef je niet zo precies/handig te zijn om een eyeline te trekken.

6 november 2025

Snel geleverd

Snel geleverd , en als er wat mis gaat , doen ze hun best om het op te lossen! Ik ben tevreden! Wimpers blijven ook mooi zitten!

9 januari 2026

Ik kan niet meer zonder

Ik gebruik de press on lashes nu ruim een half jaar. Heb ook wel andere merken geprobeerd, maar deze zijn veruit het fijnst. Ze blijven heel goed zitten en zijn super makkelijk aan te brengen. Ik moest er in het begin even handigheid in krijgen (ben gemiddeld heel slecht met nep wimpers), maar al bij poging 2 of 3 had ik de slag te pakken.
Ik draag ze altijd, zonder voel ik me niet mezelf.

Fantastische wimpers

Fantastische wimpers, makkelijk aan te brengen en het blijft ook echt minimaal 5 dagen zitten. Ik ben ook totaal niet handig maar dit lukt mij zelfs nog!

8 januari 2026

Het zijn echt de aller beste wimpers…

Het zijn echt de aller beste wimpers die er zijn ik gebruik ze nu ook al langer als een half jaar en kan niet meer zonder ze blijven lang zitten en het verzenden is super snel ik zou zeggen allemaal kopen!!!