Mazda Nederland Reviews 1.945

1,7

Begin Febr.2026 mijn cx30 naar de dealer gebracht voor de eerste servicebeurt.(kmstand 4620 km.) om de olie te verversen. Vooraf is niet gecommuniseerd over de kosten en tot mijn verbazing kreeg ik ee... Toon meer

Gepoogd contact met Mazda Nederland te zoeken via contactformulier van off.site én via onze 'Roos' van Mazda Nederland Het betreft een defecte sluiting electrische achterklep van een CX-30 bj. se... Toon meer

Enthousiast Mazda rijder maar nu teleurgesteld. De CX30 presteert niet naar behoren: - accu meerdere malen leeg geweest, wordt dan gezegd ‘gebruikers fout’ nou: my ass. - gaat dan weer wel dan... Toon meer

Gewoonweg SLECHTE ervaring! Niet eerlijk tijdens de verkoop en achteraf slechte of geen klantenservice bij deze Mazda dealer in Ommoord. Bij Mazda Hoofddorp proberen ze nog wat goed te maken, maar... Toon meer

1. Autodealer

Neem contact met ons op via: mazda.nl/contact

1,7

Zeer slecht

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mazda

Mazda, gewoon een fijne goede betrouwbare auto met alles erop en aan en rijd perfect!
Had ik maar eerder een Mazda gekocht!
Zo blij met mijn 2de nieuwe witte Mazda CX 5!

25 juni 2019

Mijn nieuwe Mazda 6 (automaat) is een…

Mijn nieuwe Mazda 6 (automaat) is een geweldige auto. Dit is mijn 6e nieuwe Mazda 6. Iedere keer als ik besluit een andere auto te gaan kopen ga ik bij diverse merken informatie inwinnen en proefritten maken. Echter kom ik steeds weer terug bij de Mazda! De kwaliteit van de afwerking, de skyactive motor en het model doet mij iedere keer weer besluiten bij Mazda te blijven. Het is een dijk van een wagen waar je op vertrouwen kan.

Meer dan tevreden!

Mijn Mazda2 Sport Selected is een hele complete auto. Wegligging is uitstekend, hij heeft voldoende power en ik vind het een volwaardige ‘snelweg-auto’. Het oog wil ook wat natuurlijk: stoer door het privacyglass, haaienvin en de donkere velgen. Het interieur is sportief en comfortabel. Het dashboard is compleet en goed te bedienen. Kortom: ik ben meer dan tevreden!

Fijne auto

Fijne auto, rijd comfortabel, alleen de bijrijderstoel mag wel wat breder

Katalysator

De Mazda CX3 (eerste toelating okt.2018 - km.st. 7800 )bevalt verder prima en hebben we in mei j.l. gebruikt gekocht bij en niet officiële dealer - wel Bovag garage.
Alleen resoneert ( vermoedelijk ) de katalysator als de motor koud is.
Erg storend. Bij navraag bij de betreffende garage zou dit vaker voorkomen bij een CX3. E.e.a hadden ze nagevraagd bij Mazda.
We vinden dit zeer vreemd en willen graag Uw reactie hierop.

Logo Mazda Nederland

Antwoord van Mazda Nederland

Beste Wim,
U kunt contact met ons opnemen via https://www.mazda.nl/contact/ of via een privébericht op Facebook, Twitter of Instagram.
Roos
Mazda Motor Nederland

CX5 nieuw

Mooie auto die prima rijdt, enige commentaar is dat de ramen niet met de afstandsbediening dicht of open gemaakt kunnen worden. Verder mis ik een waarschuwing voor wanneer de brandstof bijna op is en daarnaast rijdt die niet echt zuinig, 1 op 13 is wel een beetje de max.

Prachtige auto met karakter

Prachtige auto met karakter! Hij ziet er mooi en stoer uit, rijdt lekker en vlot en is stabiel genoeg op de weg. Doordat je wat hoger zit dan in de meeste auto’s, is het overzicht op de weg verbeterd. Het interieur is prettig en ruim genoeg tenzij je veel kinderen of veel lange vrienden hebt. De navigatie is duidelijk en gebruiksvriendelijk, het glazen schermpje op het dashboard boven het stuur (waar informatie over snelheid en dergelijke aangegeven staat) vind ik een hele leuke snoes. Ik geniet iedere dag met volle teugen van dit juweel!

23 juni 2019

Mazda CX5

Met de auto zijn we zeer tevreden. De cruisecontrol werkt erg goed en het remsysteem ook. Er kwam een auto invoegen en deze negeerde ons. De auto van ons reageerde zelf door te stoppen en dat was maar goed ook anders had er nu een deuk in gezeten.
Het rijden is fijn en de navigatie werkt ook prima.

18 juni 2019

Fantastische auto, prima dealer

Prima auto, weer flink verbeterd ten opzichte van de vorige versie, perfect afgewerkt en keurig afgeleverd.

Intussen mijn derde Mazda waar ik heel blij mee ben.
Leuk om te zien dat mensen mij weer nakijken als ik langs kom rijden.

Toch weer ern cx-5.

Net weer even lekkerder dan mijn vorige cx-5. Komt natuurlijk ook door de automaat. . Rijdt net even soepeler en stiller dan de vorige. Bezineverbruik nog matig. Was bij de vorige ook in het begin.

Geweldige auto.

Geweldige auto.
Heb een mazda2 gt-m wat rijd dat goed.
Helemaal compleet met leer.
Schakelt geweldig en nu na 1300 km al erg zuinig.
Alleen raar de i stop werkt niet.
Dealer zegt gaat pas werken na 2000km.