MBT Shop Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik anbefalet MBT sko af en bekendt, da jeg har dårlig ryg og knæ og efter at have trænet i forkert sko, fik jeg også hælspore. Jeg prøvede dem i Bjergkæden i Køge og fik hjælp til at finde de r... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ikk den store fan af sneakers, sandalerne derimod er super gode at gå i. Jeg har både bedtilt sneakers og sandaler, da jeg døjer med hælspore. Skoene er rare nok at gå i, da de ikk belaster hælen så... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Schoenengroothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til MBTshop.dk – officiel forhandler af MBT i Norden. Hos MBTshop.dk brænder vi for at hjælpe mennesker med at gå, stå og bevæge sig med mindre smerte og mere energi i hverdagen. Vi forhandler MBT – fysiologisk fodtøj med den originale Masai Barefoot Technology, der styrker kroppen og aflaster led, knæ, hofter og ryg. Vi er en dansk webshop med lager i Danmark og hurtig levering. Bag shoppen står MBT Nordic, som distribuerer MBT i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi lægger vægt på personlig service, ærlig rådgivning og en tryg købsoplevelse. Mange af vores kunder vælger MBT, fordi de oplever: - Mindre belastning i knæ, hofter og ryg - Aflastning ved hælspore og forfodssmerter - Øget komfort på arbejde og lange dage på benene - En mere aktiv og naturlig gang Har du spørgsmål til modeller, størrelser eller valg af såltype, sidder vi klar til at hjælpe. Vi ved, at det rigtige fodtøj gør en reel forskel – og vi vil gerne hjælpe dig med at mærke den. Tak fordi du handler hos os – og tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder mere, end du tror. 👣

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

118 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik anbefalet MBT sko af en bekendt

Jeg prøvede dem i Bjergkæden i Køge og fik hjælp til at finde de rigtige sko til træning og hverdag.
Da det blev sommer, købte jeg sandaler samme sted.
Da der så kom udsalg kastede jeg mig ud i og købe direkte via MBT's hjemmeside og det fungerede super fint 😁
Jeg bestilte og 2 dage efter kunne jeg hente dem i pakkeshoppen.
Det er de bedste sko jeg har haft i mange år, de er alle pengene værd ❤️
Og min ryg, knæ og hælspore er ikke et problem længere 😁

1 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker disse sko fra første sekund

Elsker disse sko fra første sekund. Det er vilde skønne at gå med, har problemer med knæ og seneknuder, det mærker jeg intet til mere. Jeg vil hel sikkert vælge MBT sko næste gang igen. Fede sko

10 juli 2026

Fantastisk sko og service

Efter en gammel skade i ankel, og der af ikke meget bevæglighed i fodled, og nu begyndende slidgigt. Efter jeg er begyndt at bruge MBT sko, er der mindre smerte, jeg kan gå længre. ja og jeg retter mig mere op når jeg går. Rigtig god service ved kontakt, god hjælpe med valg af type. Kommer ikke til at gå i andet.

6 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering desværre kunne jeg ikke…

Hurtig levering desværre kunne jeg ikke passe skoene men det er ikke jeres fejl da min den ene fod er lidt anderledes end den anden. Men har købt sko i jeres fysiske butik før og de er bare perfekte når man har en stiv tå og nedsunken forfod, dejlige sko at gå i. Hilsen Mona

27 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid meget service minde personale via…

Altid meget service minde personale via webshoppen. Har altid fået en rigtig god behandling… har lige købt af 2 omgange

17 juni 2026

Hej Lotte
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du er godt tilfreds med vores service. Vi håber, at du bliver glad for dine nye sko. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra utifrån de förutsättningar som…

Bra utifrån de förutsättningar som finns. Just när det gäller skor hade jag hellre sett en butik med hela sortimentet med alla storlekar i lager!

25 juni 2026

Hej Pontus
Stort tack för din fina recension och för dina 5 stjärnor! Vi uppskattar verkligen din feedback. Vi förstår att det hade varit uppskattat med en fysisk butik där hela vårt sortiment och alla storlekar finns samlade. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar!

Har använt MBT i över 20 år

Har använt MBT i över 20 år. Min första kontakt var pga dålig rygg och mkt stående och gående på jobb. Säljaren sa att man skulle vänja sig vid skon långsamt. Jag hade på mig mina i 8h första gången och upptäckte att jag efter mådde så himla bra. Smärtan i ryggen så mkt bättre. Detta återkommer jag till varje gång jag glömmer bort att använda mina MBT. Rekommenderar med värme detta märke.

20 juni 2026

Hej Beatrice
Stort tack för att du delar med dig av din fina upplevelse! Det gläder oss att höra att våra skor har gjort så stor skillnad för dig genom åren. Tack för ditt förtroende och för din rekommendation.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service telefonisk og…

Fantastisk service telefonisk og lynhurtig forsendelse!
Heller ingen problemer med returnering.

12 juni 2026

Hej Zanne
Tak for din flotte anmeldelse. 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har købte nogle Mbt -2000 sko jeg…

Jeg har købte nogle Mbt -2000 sko jeg har skrevet og talt med dem i telefonen og de har aldrig haft den problemer før måske en enkelt gang de , mine helt nye sko er så statiske at jeg får så store stød, de siger at de ikke kan give mig nogle nye de ved ikke hvad jeg skal gøre for at løse problemet , jeg kunne måske lære at løfte mine fødder når jeg går eller vaske dem i skyllemiddel og det er prøvet så nu har jeg et par nye Mbt sko til at stå på hylde jeg ikke tør gå i, rigtig gode stød samler sko så det var ikke lige det jeg havde regnet med fra deres butik i Skjern

23 april 2026

Hej Ole
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om den oplevelse, du har haft.

Vi forstår godt, at det er både frustrerende og ubehageligt at opleve kraftige statiske stød. Selvom statisk elektricitet kan opstå som følge af en kombination af skotype, underlag, tøjmaterialer og omgivelser, er det naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi kan se, at du allerede har været i kontakt med os flere gange omkring problemet, og vi beklager, hvis du står tilbage med følelsen af, at der ikke er fundet en tilfredsstillende løsning. Da vi meget sjældent oplever denne type henvendelser, kan det desværre være vanskeligt at identificere den præcise årsag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och för mig helt…

Snabb leverans och för mig helt nödvändiga och bra skor. Dessutom snyggare och ”normalare ”skor än tidigare

11 juni 2026

Hej Eva
Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och dina MBT-skor. Det är extra roligt att du uppskattar den uppdaterade designen. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt produkt og super fin service.

Godt produkt og super fin service.

9 juni 2026

Hej
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du er godt tilfreds med vores sko og vores service.

Snabb leverans och jättebra skor

Snabb leverans och jättebra skor

5 juni 2026

Hej Kund
Tack för din recension. Vad roligt att du är nöjd med vår service – och särskilt med våra skor. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god betjening og service

Rigtig god betjening og service. Har haft skoene i en dag og kan mærke mine fødder er ved at få ro og strikker og prikker ikke helt så meget som de plejer.
Kan ikke huske hvornår jeg sidst ikke har haft ubehag i fødderne
Så er allerede glad for mit køb.

3 juni 2026

Hej Jette
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er vi glade for, at du oplever, at skoene gør en forskel for dig.

Stort tack MBT

Stort tack MBT! Jag deltog i deras tävling och vann – kunde knappt tro det när de ringde och berättade! 🎉
Jag fick ett par nya skor helt gratis. De är snygga, bekväma och av hög kvalitet. Snabb och smidig upplevelse från start till slut.
Jag hade gett mer än 5 stjärnor om det gick!❤️
Så nu har jag mina MBT Z-3000 som jag köpte och använder varje dag på jobbet och ett par MTR-1500 till fritiden och löpning som jag van på tävlingen.
Bästa skorna..

2 juni 2026

Hej Artur
Tusen tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både dina MBT Z-3000 och MTR-1500. Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi önskar dig många härliga kilometer i dina MBT-skor. 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Shoppen var nem at søge rundt på

Shoppen var nem at søge rundt på. Men skoene så som så. Ikke bedre end andre.

20 mei 2026

Hej Per
Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du fandt webshoppen nem at bruge. Vi ved, at oplevelsen af komfort og fodtøj er individuel, og vi er selvfølgelig kede af, at skoene ikke blev den rette løsning for dig.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag använder MBT skor sedan 2010

Jag använder MBT skor sedan 2010, urvalet av skor har försämrats, färre skor att välja mellan, inga”finskor”.
Jag hittar inga skor i storlek 35och tvingas välja för stora skor.

30 mei 2026

Hej Bodil
Tack för din recension! Vi är glada över att MBT har varit rätt val för dig under så många år. Vi är ledsna att höra att du upplever att utbudet har blivit mindre och att det är svårt att hitta modeller i storlek 35.

Vi tar till oss din feedback och uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt. Om du mäter din fotlängd innan dess hjälper vi dig gärna med råd om vilka storlekar och modeller som finns tillgängliga och bedömer om det kan finnas en modell som passar dig.

MBT

Lees meer over geverifieerde reviews.