Har använt MBT i över 20 år. Min första kontakt var pga dålig rygg och mkt stående och gående på jobb. Säljaren sa att man skulle vänja sig vid skon långsamt. Jag hade på mig mina i 8h första gången o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik anbefalet MBT sko af en bekendt, da jeg har dårlig ryg og knæ og efter at have trænet i forkert sko, fik jeg også hælspore. Jeg prøvede dem i Bjergkæden i Køge og fik hjælp til at finde de r... Toon meer
Ikk den store fan af sneakers, sandalerne derimod er super gode at gå i. Jeg har både bedtilt sneakers og sandaler, da jeg døjer med hælspore. Skoene er rare nok at gå i, da de ikk belaster hælen så... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig levering desværre kunne jeg ikke passe skoene men det er ikke jeres fejl da min den ene fod er lidt anderledes end den anden. Men har købt sko i jeres fysiske butik før og de er bare perfekte n... Toon meer
Velkommen til MBTshop.dk – officiel forhandler af MBT i Norden. Hos MBTshop.dk brænder vi for at hjælpe mennesker med at gå, stå og bevæge sig med mindre smerte og mere energi i hverdagen. Vi forhandler MBT – fysiologisk fodtøj med den originale Masai Barefoot Technology, der styrker kroppen og aflaster led, knæ, hofter og ryg. Vi er en dansk webshop med lager i Danmark og hurtig levering. Bag shoppen står MBT Nordic, som distribuerer MBT i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi lægger vægt på personlig service, ærlig rådgivning og en tryg købsoplevelse. Mange af vores kunder vælger MBT, fordi de oplever: - Mindre belastning i knæ, hofter og ryg - Aflastning ved hælspore og forfodssmerter - Øget komfort på arbejde og lange dage på benene - En mere aktiv og naturlig gang Har du spørgsmål til modeller, størrelser eller valg af såltype, sidder vi klar til at hjælpe. Vi ved, at det rigtige fodtøj gør en reel forskel – og vi vil gerne hjælpe dig med at mærke den. Tak fordi du handler hos os – og tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder mere, end du tror. 👣
Industrivej 11b, 6900, Skjern, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtigt levering og varens beskrivelse top! Skoen er fantastisk og derfor købt jeg to af dem. Kan kun anbefales!

Antwoord van MBT Shop
Jättebra skor som har bra dämpning. Första paret med aktivitetsnivå 3. Huracan skor väldigt nöjd med dem!

Antwoord van MBT Shop
Hurtig levering. Og så er det jo bare de bedste sko

Antwoord van MBT Shop
Lynhurtig levering. Varen som beskrevet, dog for smal til min fod.
Let og meget nem og gratis returnering.

Antwoord van MBT Shop
Har genom åren köpt MBT skor, sandaler, gympaskor o även vinterkängor. Alla har varit lika bekväma o superbra. Varför jag valt MBT är för att jag har uttrampade hälkuddar. Den rundade sulan gör så att hälen avlastas.
Rekommenderar därför MBT skor.

Antwoord van MBT Shop
Jag är väldigt nöjd med servicen, den snabba leveransen och mina skor.

Antwoord van MBT Shop
Deres hjemmeside kan ikke lide min mailadresse, så ting kunne være gået galt. Men personalet er obs, og har kontaktet min så alt er gået glat. Super service.

Antwoord van MBT Shop
Fantastiskt sköna skor. Har både sandaler och M-3000. Önskar bara att samma skor som M-3000 fanns i vattentätt material.

Antwoord van MBT Shop
Fik en vejledning af en fra personalet telefonisk om hvilke sko og størrelse jeg skulle vælge. Rigtig sød og rar.

Antwoord van MBT Shop
M 3000 är min livlina varje dag för kunna gå . Alltså ingen livskvalitet utan MBT

Antwoord van MBT Shop
Virkelig god kundeservice. Fantastiske sko. Hurtigt levering. Jeg er meget tilfreds

Antwoord van MBT Shop
Jeg elsker mine sko og håber på engang at besøge butikken..Mine sko er lige rigelig store nok, jeg bruger kun str 35 og der stod de var små i numrene ,jeg købte dem er er glad for det..Min ryg er en anelse skæv og slidt,så jeg vil bare være god ved mig selv

Antwoord van MBT Shop
En sko der hjælper med smerteproblematikker i lænd og ben.
1. Par købt i foråret 2019.
Problemet forsvandt nogle år men kom igen i 2022. Har nu købt par nr. 2 som aflaster mine gigtsmerter i knæ og fødder.

God og nem hjemmeside
Hurtig ekspedition
Fantastisk fodtøj

Antwoord van MBT Shop
De bedste sko jeg nogensinde har haft.
Gænge funktionen giver mig en god gang, og hjælper mig meget når jeg går og står på mit arbejde.
Ligesom skoene, er der er heller ikke noget udsætte på MBT shoppen, gode tilbud ind imellem og hurtig forsendelse og service.

Antwoord van MBT Shop
Købte et par lækre MBT M-3000 White silver som desværre var for små og derfor blev returneret (uden omkostninger)
Pengene kom retur på min konto efter få dage, super service
Kan klart anbefale MBT

Behagelig telefonsamtale 😊
Rigtig god hjælp og hurtig ombytning af forkert indkøbt størrelse af sandal
Hurtig tilbagebetaling 😊
Alt i alt en fin oplevelse 😊
Ps jeg er glad for mine nye sko 😊

Antwoord van MBT Shop
Det var let at bestille varen og ligeså let at få den byttet eller returneret, hvis den ikke svarede til forventningerne. Ved kontakt telefonisk til butikken blev jeg mødt med positivitet og venlighed. Der var stor hjælpsomhed til at finde den rette vare.

Antwoord van MBT Shop
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.