MBT Shop Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har använt MBT i över 20 år. Min första kontakt var pga dålig rygg och mkt stående och gående på jobb. Säljaren sa att man skulle vänja sig vid skon långsamt. Jag hade på mig mina i 8h första gången o... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik anbefalet MBT sko af en bekendt, da jeg har dårlig ryg og knæ og efter at have trænet i forkert sko, fik jeg også hælspore. Jeg prøvede dem i Bjergkæden i Køge og fik hjælp til at finde de r... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ikk den store fan af sneakers, sandalerne derimod er super gode at gå i. Jeg har både bedtilt sneakers og sandaler, da jeg døjer med hælspore. Skoene er rare nok at gå i, da de ikk belaster hælen så... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering desværre kunne jeg ikke passe skoene men det er ikke jeres fejl da min den ene fod er lidt anderledes end den anden. Men har købt sko i jeres fysiske butik før og de er bare perfekte n... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel
  2. Schoenengroothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til MBTshop.dk – officiel forhandler af MBT i Norden. Hos MBTshop.dk brænder vi for at hjælpe mennesker med at gå, stå og bevæge sig med mindre smerte og mere energi i hverdagen. Vi forhandler MBT – fysiologisk fodtøj med den originale Masai Barefoot Technology, der styrker kroppen og aflaster led, knæ, hofter og ryg. Vi er en dansk webshop med lager i Danmark og hurtig levering. Bag shoppen står MBT Nordic, som distribuerer MBT i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi lægger vægt på personlig service, ærlig rådgivning og en tryg købsoplevelse. Mange af vores kunder vælger MBT, fordi de oplever: - Mindre belastning i knæ, hofter og ryg - Aflastning ved hælspore og forfodssmerter - Øget komfort på arbejde og lange dage på benene - En mere aktiv og naturlig gang Har du spørgsmål til modeller, størrelser eller valg af såltype, sidder vi klar til at hjælpe. Vi ved, at det rigtige fodtøj gør en reel forskel – og vi vil gerne hjælpe dig med at mærke den. Tak fordi du handler hos os – og tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder mere, end du tror. 👣

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

118 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Har købt 2 par sko hos MBT

Har købt 2 par sko hos MBT. Jeg har oplevet en super god service og det er nogle fantastiske sko

16 januari 2026

Antwoord van MBT Shop

Hej Bo. Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du er tilfreds både med skoene og vores service. Det betyder meget for os. Rigtig god dag. MVH Nette Hvam, MBT

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Rigtig gode sko, afhjælper smerter fra iskias, knæ og fødder.
Eneste negative; synes det er svært at overskue de forskellige såltyper,- jeg skal være ærlig og sige jeg bare bestilte udfra udseende på sko.
Men super at gå i, anbefaler absolut.

17 november 2025

Hej Søs. Tak for din anbefaling. MVH MBT

Hurtig

Let at bestille.
Hurtig og nem levering.

4 november 2025

Hej Karina. Tak for din anmeldelse. MVH MBT

Gå i MBT og svæve

Super god hjælp til pasform og størrelse . MBT hjælper på lændesmerter og gigt i fødder. Har gået i MBT i mange år.

16 november 2025

Antwoord van MBT Shop

Hej Alice Irene. Mange tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at læse du er glad for MBT og de er nemlig rigtig gode til både gigt og lændesmerter. MVH MBT

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service og nemt at finde en sko til…

God service og nemt at finde en sko til et specifikt behov. Dog er deres sko små i størrelsen og jeg kan derfor ikke passe dem. Øv øv for de var ellers meget behagelige at have på.

1 oktober 2025

Antwoord van MBT Shop

Hej Simone. Tak for din anmeldelse. Vi har modeller i unisex som går fra str. 35 til 49. Du er meget velkommen til at ringe, hvis vi kan være behjælpelig. MVH Nette, MBT

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har været til boligmesse i Randers…

Jeg har været til boligmesse i Randers ja både lørdag og i dag,og der stod de med MBT fodtøj hvor jeg lige skulle prøve og hold da op købte et par og beholdte dem på jeg svævede lige frem hvor er de da fantastisk
tror jeg kan sige de bedste jeg nogensinde har haft

12 oktober 2025

Antwoord van MBT Shop

Hej Lene. Tusind tak for din anmeldelse, virkelig dejligt at læse at du er blevet glad for vores sko og har mærket alle MBT´s gode effekter. MVH Nette, MBT

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt indtil flere par mit sko…

Jeg har købt indtil flere par mit sko pga gigt i mine tæer.
Jeg er meget tilfreds, og bruger dem hver eneste dag.
Jeg bruger både hjemmesko og udendørs kondisko og vinterstøvler.
Jeg har droppet mine dyre såler til fordel for mit sko 🫶🏻.
Så behageligt.

3 oktober 2025

Antwoord van MBT Shop

Hej Heidi. Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at læse, hvad MBT har gjort for dig. Tak fordi du deler din erfaring med MBT. MVH Nette, MBT

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

MBT gør en forskel, prøv det😃

Nu 3. par MBT sko købt efter operation i foden og almen dårlig ryg. De gør en kæmpe forskel ift. kropsholdning og aflastning af foden.
Får altid hurtig og kompetent hjælp i dialogen med forhandler.
Anbefaler at prøve MBT ved problemer med bevægeapparatet- de gør virkelig en forskel og har udviklet sig ift. design. Der er mange smarte design.

2 oktober 2025

Antwoord van MBT Shop

Hej Jette. Mange tak for din anmeldelse. Sikke dejligt at læse, hvad MBT skoene gør for dig og tak fordi du deler din erfaring. Virkelig dejligt at du får aflastet kroppen. MVH MBT

Nemt og effektivt

Nemt og effektivt.
Det er meget nemt at bestille og leveringen af skoene var hurtig. Desværre kunne jeg ikke bruge skoene, men det er meget nemt at returnere og jeg fik hurtigt mine penge retur. Alt i alt en meget god oplevelse

16 september 2025

Hej Jette. Tak for din anmeldelse. MVH MBT

Sikke en kæmpe forskel!!

Sikke en kæmpe forskel!!
Jeg er virkelig imponeret!!
Jeg har Fibromyalgi og er ramt over hele kroppen. Mit største problem er mine fødder, ben og ryg. Jeg er i konstante smerter og får meget smertemedicin som de fleste dage hjælper. Men efter mange års overvejelser, har jeg endelig købt MBT sko, og jeg har stort set ingen smerter i mine fødder og ben når jeg går i dem!! Så snart jeg skifter til mine alm sko, vender smerterne tilbage. Så snart jeg skifter tilbage til mine MBT sko, forsvinder smerterne! Og min kropsholdning er blevet helt perfekt, som så afhjælper på smerterne i ryggen. MBT sko er virkelig guld værd for mig!
Uden tvivl de bedste sko jeg nogensinde har gået i! Og jeg er slet ikke i tvivl om at de også afhjælper på andre ting for mig.
Ja, de er bestemt prisen værd!!

22 september 2025

Antwoord van MBT Shop

Hej Lisbeth. Sikke en dejlig anmeldelse at læse. Virkelig SÅ skønt at høre, hvilken fantastisk effekt som MBT gør for dig. MVH MBT

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og dejlige sko

Hurtig levering og dejlige sko. Jeg har i mange år kun gået i mbt sko da de er gode for min ryg.

4 september 2025

Antwoord van MBT Shop

Hej Aase. Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre din oplevelse med vores sko, som nemlig er rigtig gode for ryggen. MVH MBT

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det gik så hurtigt med levering og jeg er så glad for de nye indesandaler
Derfor 5⭐️til jer

3 september 2025

Antwoord van MBT Shop

Hej Inger Marie. Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du er glade for dine sandaler og vores service. MVH MBT

Absurd hurtig levering

Absurd hurtig levering
Fik mine sko, og de er mega fede som altid.
Som deltidsspastiker er det en fantastisk sko, som forbedrer min gait helt vildt.
Desuden har jeg slet ikke lige så ømme muskler, som jeg ofte får af normale flade sko.

10 september 2025

Antwoord van MBT Shop

Hejsa. Hvor dejligt at du er tilfreds med vores levering og vores sko. Tusind tak for din flotte anmeldelse. MBT er nemlig rigtig gode til at aflaste kroppen. MVH MBT

Tilfreds

Hurtig ekspedition - jeg er så tilfreds

5 september 2025

Hej Hanne. Mange tak for din anmeldelse, dejligt at du er tilfreds. MVH MBT

Som altid MBT4ever 👍

Som altid : nemt og hurtigt 👍
Har tidligere besøgt MBT, altid kvalificeret rådgivning og vejledning

28 augustus 2025

Antwoord van MBT Shop

Hej H.B.L. Tak for din anmeldelse, altid dejligt at høre du er tilfreds med vores service. MVH MBT

Så bra och sköna skor!

Idag har jag fått mitt tredje par MBT skor. De har hjälpt mig mycket så jag använder dem hela tiden både ute och inne.
Tack för snabb leverans till Sverige.

4 september 2025

Hej Mona. Tusind tack for din anmeldelse. Skønt at MBT har hjulpet dig. MVH MBT

Låst fodled

Havde tlf kontakt med MBT, og fortalte om min situation med et låst fodled, hvor jeg har artrose i. blev vejledt til at prøve en sko med min. indeks 3 pga. Gængefunktionen. Skoene kræver lidt tilvænning, men allerede efter et par dage, er oplevelsen. at jeg har markant færre smerter i fodledet, og har lyst til at gå ture igen. Kan klart anbefale MBT sko til folk med smerter i fodled.

1 september 2025

Antwoord van MBT Shop

Hej Jan. Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre du er blevet glade for vores sko og har markant færre smerter. MVH MBT

Lees meer over geverifieerde reviews.