MB Veranda Reviews 92

4,4

Tot 2 keer toe komen ze niet opdagen om de boel op te meten en een offerte te maken. Beantwoorden vragen niet via app terwijl hij die wel leest. Nou hij hoeft niet meer te komen wat een hopeloos... Toon meer

Eind augustus een overkapping met glazen schuifdeuren laten plaatsen. Vanaf het eerste contact in de showroom in Zaltbommel tot aan de plaatsing is alles netjes verlopen. Goede en snelle communicatie... Toon meer

Wij zijn 1 keer naar de showroom geweest en hebben daar uitgebreid uitleg gekregen over wat er allemaal mogelijk was en besproken. Ons gevoel zei dat het goed was en hebben de veranda aangekocht. Ver... Toon meer

Vanaf 1e bezoek aan showroom te Deventer vakkundig rechtstreeks overleg en daarna alle gemaakte afspraken 100% nagekomen. Na kleine klacht( 2 schuiframen liepen iets te dicht langs elkaar) 2 nieuwe sc... Toon meer

1. Verandabouwer
  2. Aluminiumleverancier

MB Veranda is een innovatief bedrijf gevestigd in Eindhoven. Wij zijn een specialist als het aankomt op de verkoop, constructie, en productie van aluminium profielen. In 2008 hebben de initiatiefnemers hun eerste veranda's geplaatst voor privé gebruik, en voor bestaande relaties. Vervolgens na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben zij een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle MB producten. MB Veranda zal blijven innoveren, en verbeteren van producten om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met een uitstekende service. Onze specialiteit is het op maat maken van vrijwel het gehele assortiment. Moet uw overkapping ingekort worden op de breedte, of diepte? Wilt u zonder een meerprijs een veranda laten plaatsen waarmee u optimaal gebruik maakt van iedere centimeter? Dan bent u bij MB Veranda aan het juiste adres. Heeft u tijd voor een kop koffie, en een goed gesprek? Bezoek ons dan op de Adriaan Mulderweg 4 te Eindhoven en maak kennis met ons team. Stuk voor stuk gepassioneerde, en deskundige medewerkers die u graag met inzet, toewijding en kennis helpen. Tot snel!

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Vandaag zijn de mannen van Mr veranda…

Vandaag zijn de mannen van Mr veranda bij ons geweest om veranda te plaatsen, ze waren keurig op tijd, ze hebben effecient, netjes en zorgvuldig gewerkt. Qua communicatie niet anders dan lof. Geen vraag is te veel of te vreemd. We zijn super tevreden, van ons krijgen ze een Negen

25 juni 2024

Vakmensen en uitstekende communicatie

Op het moment dat wij een Veranda overwogen hebben we onze wensen en mogelijkheden met MR. Veranda besproken. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen om alles te bespreken. De communicatie daarna verliep uitstekend. Ze zijn goed bereikbaar en alle vragen worden snel beantwoord. De mannen die de veranda geplaatst hebben, hebben vakwerk geleverd. Ze werkten netjes en secuur. Overweeg je een veranda dan zou ik dit bedrijf zeker aanraden.

19 april 2024

Meedenkende monteurs

Op maandag morgen zaten we klaar voor de plaatsing van een overkapping. Er bleek een ruit kapot te zijn gegaan. Die hebben ze op de zaak nog vernieuwd. Dus waren ze er om 1200 uur. Maar ondanks dat zo laat begonnen hebben ze de tijd genomen hoe ze deze het beste konden plaatsen. Daarna de overkapping keurig geplaats en afgemaakt. Ondanks dat het al na 1900 uur was. En alles weer netjes opgeruimd werd. Top.

22 april 2024

Top bedrijf

Nou ik kan zeggen dat het een geweldig samenwerking was..alles was tot in de puntjes afgewerkt en ook een gezellig team onderling en alles binnen de tijd afgerond..al met al een top bedrijf.

4 maart 2024

Ik en m’n vrouw hebben een op maat…

Ik en m’n vrouw hebben een op maat serre besteld bij MB veranda. We werden superfijn ontvangen in de showroom in Eindhoven door Faruk. Ook een kijkje achter de schermen mogen nemen. Heel snel konden ze leveren en inplannen. In 1 dag klaar met 3 man. Fantastisch gedaan want het was een “L-vorm” dus alles was maatwerk.

9 maart 2024

Plaatsen glazen schuifwand door MV Veranda

Wij hebben onlangs een glazen wand laten plaatsen in onze veranda door MBVeranda uit Deventer, een Turks familiebedrijf dat alles in eigen beheer lijkt te hebben. Onze ervaring met dit bedrijf is uitermate positief, vanaf het eerste contact tot het uiteindelijke resultaat.

Het proces begon met een vriendelijke en correcte communicatie vanaf de allereerste e-mail tot aan de offerte. Het inmeten verliep soepel, en vandaag was het moment van plaatsing. Gedurende het hele traject heeft MBVeranda blijk gegeven van betrokkenheid en heldere uitleg, waardoor wij altijd goed op de hoogte waren van wat er gaande was.

Wat ons bijzonder aangenaam verraste, was de toewijding van de medewerkers die verantwoordelijk waren voor het meten en plaatsen. Ze werkten hard, met oog voor detail en precisie. Tijdens het proces ontdekten ze dat onze eerder geplaatste overkapping door een ander bedrijf niet volledig waterpas was. In plaats van dit als een potentieel probleem te beschouwen, namen de medewerkers van MBVeranda de verantwoordelijkheid en losten het probleem op. Ze bleven doorgaan totdat zowel wij als klant als zijzelf tevreden waren.

Deze ervaring heeft ons volledig overtuigd van de professionaliteit en perfectionisme van MBVeranda. Het vertrouwen dat we al tijdens het contact hadden, bleek volkomen terecht te zijn. We kunnen MBVeranda dan ook van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor het realiseren van hun veranda-projecten.

13 februari 2024

Beloftes en kwaliteit slecht merkbaar

Het bedriif beloofd een mooie serre etc. Echter na plaatsing 3 keer moeten bellen ivm lekkages etc
Monteurs kijken alleen naar wat wij zeggen want eigen inzicht op basis van ervaring ontbreekt. We zijn erachter gekomen dar de tochtstrips niet goed zijn geplaatst of zelfs niet. Het is eigenlijk aan alle kanten open en koud. Vervolgens wordt gezegd dat men heel veel.moeite doet etc terwijl het onder garantie valt dus ze dit verplicht zijn. Eigenlijk dus een schuldgevoel proberen aan te praten. En als laatste was er dubbel glas beloofd etc en je krijgt enkel. Ik kan dit verre van aanbevelen .... Dus de reclame van warm zitten in de winter kun je bij hun niet vinden

7 oktober 2023

Mooie tuinkamer

Werken netjes, geven goed advies. Hadden prijs al naar beneden afgerond voor een rond bedrag. Bij inmeten bleek dat de tuinkamer 12 centimeter breder moest worden. Dat is zonder meerkosten gedaan. Na installatie bleek er toch regen langs de zijkant naar binnen te komen. Dit heeft men met een serviceafspraak snel verholpen. Echt top

27 december 2023

Tevreden klant!

Na het plaatsen van de veranda waren wij helaas niet tevreden met de led-verlichting. Deze volgens de verkoper, warme led verlichting was zeker niet warm, en wij vonden deze zogenaamde warme led verlichting zelfs kil en koud led licht, waar je zeker niet voor de gezelligheid in gaat zitten. Dit probleem hebben wij bespreekbaar gemaakt en inmiddels is er na goed overleg en met bijbetaling, dimbare “warme” led-verlichting in onze veranda geplaatst.
De verkoper was bij de aankoop van de veranda, helaas vergeten ons deze optie van dimbare led verlichting aan te bieden. Fijn dat het probleem is opgelost en we zijn nu echt tevreden met de mooie en netjes geplaatste veranda met dimbare “warme” led verlichting door MB veranda!

17 januari 2024

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf. Makkelijk en duidelijk afspraken mee te maken. Levering tegen scherpe prijs. Snelle levering en vakkundig afgewerkt.

Kon helaas geen 6 sterren vandaar deze 5.

Aanrader

30 september 2023

dit keer laat ik de review wel staan…

dit keer laat ik de review wel staan produkt is goed maar communiceren mag wel wat aan gedaan worden en als bedrijf moet je ook tegen minder goede review,s kunnen en niet de klant de schuld geven als ze niet tevreden zijn over de gang van zaken. ik kreeg als bedrijf ook wel eens minder leuke reactie,s maar daar leerde ik van .en de schuld niet bij de klant leggen .

29 september 2023

super mooi

Heb bij mb veranda's een veranda van 3x5,06 mtr gekocht met glazen schuifdeuren en alu zijkanten ,deze is geplaatst door mb.
deze monteurs werkte zeer professioneel en kundig en zeker netjes.
Deze veranda is voor ons nog mooier dan in de showroom. wij zijn er daarom ook erg blij mee en trots op. onze complimenten gaan daarom zeer zeker naar mb veranda's . bedankt namens lauran en loes.

6 september 2023

Prestige bedrijf

Enkele keren de showroom in Eindhoven bezocht en telkens vakkundige en duidelijke uitleg door de heer Faruk. Inmeet afspraak gemaakt en extra wensen kenbaar gemaakt. De montage is professioneel, de monteurs weten waar ze mee bezig zijn en hebben een hele mooie overkapping geplaatst incl de afgesproken extra’s. Er was een kleinigheidje niet helemaal goed en daar zijn ze zelfs op zaterdagavond voor terug gekomen! Alle lof voor dit bedrijf!

27 juli 2023