MB Veranda Reviews 92

4,4

Tot 2 keer toe komen ze niet opdagen om de boel op te meten en een offerte te maken. Beantwoorden vragen niet via app terwijl hij die wel leest. Nou hij hoeft niet meer te komen wat een hopeloos... Toon meer

Eind augustus een overkapping met glazen schuifdeuren laten plaatsen. Vanaf het eerste contact in de showroom in Zaltbommel tot aan de plaatsing is alles netjes verlopen. Goede en snelle communicatie... Toon meer

Wij zijn 1 keer naar de showroom geweest en hebben daar uitgebreid uitleg gekregen over wat er allemaal mogelijk was en besproken. Ons gevoel zei dat het goed was en hebben de veranda aangekocht. Ver... Toon meer

1. Verandabouwer
  2. Aluminiumleverancier

MB Veranda is een innovatief bedrijf gevestigd in Eindhoven. Wij zijn een specialist als het aankomt op de verkoop, constructie, en productie van aluminium profielen. In 2008 hebben de initiatiefnemers hun eerste veranda's geplaatst voor privé gebruik, en voor bestaande relaties. Vervolgens na jarenlang onderzoek, ontwikkeling en testen hebben zij een systeem op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle MB producten. MB Veranda zal blijven innoveren, en verbeteren van producten om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met een uitstekende service. Onze specialiteit is het op maat maken van vrijwel het gehele assortiment. Moet uw overkapping ingekort worden op de breedte, of diepte? Wilt u zonder een meerprijs een veranda laten plaatsen waarmee u optimaal gebruik maakt van iedere centimeter? Dan bent u bij MB Veranda aan het juiste adres. Heeft u tijd voor een kop koffie, en een goed gesprek? Bezoek ons dan op de Adriaan Mulderweg 4 te Eindhoven en maak kennis met ons team. Stuk voor stuk gepassioneerde, en deskundige medewerkers die u graag met inzet, toewijding en kennis helpen. Tot snel!

4,4

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Voor kwaliteit en service MB veranda

Binnen 1 jaar 2x een overkapping voor mijn achtertuin besteld, weliswaar zelf gemeten en geplaatst. Na contact en overleg met de heer Faruk de maten doorgegeven en met wat bruikbare info alleen maar lof over mijn overkappingen. Alles op tijd bezorgd en echt alles perfect op maat.
Ik kan alleen maar zeggen een top bedrijf om je overkapping ed daar te bestellen.
Mvg M.pool/ 2023

22 juni 2023

Topbedrijf !!!

Vanaf 1e bezoek aan showroom te Deventer vakkundig rechtstreeks overleg en daarna alle gemaakte afspraken 100% nagekomen. Na kleine klacht( 2 schuiframen liepen iets te dicht langs elkaar) 2 nieuwe schuiframen geplaatst . - U heeft betaald voor goed werk -. was commentaar na vraag van mij of dit echt nodig was. Top mensen die de zaak moet zien vast te houden !!!!

20 juni 2023

Prima ervaring, professioneel gemonteerd!

De mannen waren prima op tijd, ze hebben alles in goed overleg gedaan, klantvriendelijk en professioneel. We hebben nu een prachtige overkapping, zeer goed afgewerkt. Als extraatje hebben de mannen mijn kamado (BBQ) verplaatst. Ik had hun deze gunst gevraagd omdat mijn gezondheid het niet toelaat een BBQ van 90 kg te verplaatsen naar een zitkuil. Ik ben super tevreden!

9 juni 2023

Voor een nette prijs

Voor een nette prijs, twee weken geleden, een mooie veranda met zonnewering laten plaatsen. Gezien de regen van de afgelopen weken al veel plezier van gehad.

24 maart 2023

Tevreden met het resultaat

Allereerst wil ik vermelden dat ik heel erg tevreden ben over het geheel. Contact was gauw gelegd, aanvankelijk mail en daarna via Whatsapp. Na een scherpe offerteprijs gauw een inmeetafspraak gemaakt. Omdat ik al een betonnen vloer had laten storten hoefde er geen poeren onder. De mannen konden op een koude gure decemberdag monteren. Achteraf gezien was een drogere dag misschien een betere optie geweest, dat weet je alleen niet van tevoren. Jammer dat de verlichting niet is aangesloten op de kabel die ik al had laten trekken. Ook was het minder dat het afval niet werd meegenomen. Beide waren van tevoren niet duidelijk besproken maar het zou wel fijn geweest zijn. Zeker de verlichting. Enkele weken later heb ik mijn gestorte vloer laten betegelen. Al met al een mooi resultaat. Ik ben een tevreden klant.

6 maart 2023

Super mooie veranda

Snel geplaatst, super goed geholpen en geweldige kwaliteit! We zijn heel blij met onze serre en zonwering! En ze lieten de boel netjes achter!!

30 oktober 2022

Wat is er goed werk geleverd hier in…

Wat is er goed werk geleverd hier in Deventer! Ons balkon heeft nu een prachtige overkapping. Vakwerk, afspraken komen ze na, duidelijke uitleg en ze werken erg netjes.
Heel blij mee.

2 februari 2023

Aanrader !

Goede communicatie. Tot de dag van plaatsen en zelfs daarna. Duidelijke informatie gekregen en namen altijd de telefoon op als we iets was. Vakmannen die netjes te werk gaan en je alles uitleggen als je een vraag hebt. Melden netjes alles en goede uitleg. Goede kwaliteit. 1,5 uur na plaatsten werden we al gebeld of we tevreden waren en of alles naar wens was. Super ! Een echte aanrader.

7 november 2022

Hele mooie veranda geplaatst

Hele mooie veranda geplaatst en zeer hard en netjes gewerkt! Namen zelfs alle afval mee! Heel erg bedankt Bunyamin en Kadir. We zijn er superblij mee!

19 september 2022

Ben vanaf het begin keurig bij de hand…

Ben vanaf het begin keurig bij de hand genomen door Benjamin. Uiteindelijk voor een glazen schuifpui gekozen en als extra service wilden ze met een L profiel nog alles netjes afsluiten. Erg tevreden met het eindresultaat: ziet er chique uit.

12 augustus 2022

MB overkapping 2022

Wat een vakmensen. Zeer mooie overkapping. Strikt optijd en volgens afspraak. De mogelijkheid om met de materialen door de kamer te gaan, bleek al snel onmogelijk(achterom via de tuin is geen optie wegens strikte buurman). Daar zaten de mannen niet mee, in overleg snel een andere oplossing gevonden. En zeker een aanrader qua prijs en kwaliteitverhouding. Sjiek hoor!

12 augustus 2022

Overkapping…

In maart zijn wij naar de vestiging geweest om ons te laten informeren over de diverse mogelijkheden. Vriendelijk en gastvrij geholpen en snelle offertes ontvangen. In mei was t dan zo ver. De overkapping werd in 1 dag geplaatst. Superblij met t resultaat. Ook nadat er nog wat kleintjes dingetjes verholpen dienden konden we snel terecht en werd dit keurig opgelost.

15 juni 2022

Keurig en doen wat ze beloven, top

Van te voren keurig uitleg gekregen en de prijs besproken.
Dus geen extra kosten achteraf, maar gewoon eerlijk wat de kosten zijn.
Levering en montage top, aardige monteurs.
Wij zijn zeer tevreden en raden MB Veranda zeker aan.
Top.

9 juni 2022

Nazorg bij MB moet echt veel beter.

Ik vind het vervelend dat ik een negatieve review moet schrijven over MB veranda. MB heeft in november 2021een hele mooi veranda geplaatst. Netjes en snel gewerkt. Maar bij de eerste regen lekte de veranda tegen de gevel. Ik had van te voren aangegeven dat het een moeilijke gevel is, ivm met de structuur. Geen probleem volgens MB. Ik moets wachten totdat 6 weken laten de zonnewering geplaats zou worden door MB. Zonnewering geplaats en met een kitspuit de afdichting van de gevel geprobeerd te dichten. Bij een volgende regenbui weer lekkage. Niet mogelijk om een afspraak te maken. Na enige tijd ging de zonwering, bij open en dicht gaan, verontrustende geluiden te maken. Film gemaakt en op gestuurd. Begin februari weer contact gezocht. MB melde ik bel u a.s. maandag terug. Het bleef stil Eind mei heb ik weer contact gezocht. MB beloofde vandaag 4-6-22 tussen 12 en 17 uur te komen. Afgelopen middag een paar berichten dat het werk elders is uitgelopen en dat het lastig wordt om te komen. Conclusie, MB levert een mooi product maar als er nazorg gedaan moet worden is dat voor MB een grote puzzel.

4 juni 2022

Super bedrijf!

Een tijd geleden de overkapping besteld. Rondleiding door het bedrijf met een kopje koffie. Uitleg over hoe alles gemaakt wordt en je kunt de kwaliteit gelijk zien. Even een kleine teleurstelling dat het een dag later geleverd werd maar zo’n fijne chauffeur. Alles top verpakt geleverd. Dus echt super service.
Ziet er allemaal goed uit. MBveranda! Een tevreden klant 👍🏼

31 mei 2022

Dankzij de mannen van MB Veranda

Dankzij de mannen van MB Veranda, een prachtige veranda om van te genieten.
Echt een top bedrijf! Binnen 1 dag geplaatst.
Vanaf het begin zeer prettig en in ontspannen sfeer ontvangen door Fakur. Zeer goede uitleg en rondleiding in het bedrijf. Daarna heeft Omer alles bij ons thuis opgemeten en op de grote dag kwamen Engin, Eren en Anet alles plaatsen. We zijn er zeer blij mee!!! Een echte aanrader. Nu het volgende project de bestrating door Van Oenen Bestratingsbedrijf
Nu al genieten samen met Marchje!

27 april 2022