13-10-‘20 bestelling geplaatst van €125, echter tot op de dag van vandaag niets ontvangen, geen reactie op mail en telefoon buiten gebruik. De meeste reviews zijn oud, maar ze kloppen nog steeds. NI... Toon meer
OPGELICHT WEL BETAALD MAAR NU BIJNA 2 WEKEN LATER NOG NIKS ONTVANGEN!! op 1 mail hadden ze gereageerd dat het verzonden zou worden maar een track and trace code geven ho maar! al andere mailtjes krijg... Toon meer
Geen bestelling binnen, geen reactie op mail. Telefoon buiten bereik. Dan kun je wel scherpe aanbiedingen doen inderdaad. Alleen bestelbevestiging maar geen track and trace, achteraf logisch waarom... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Medhorses is een toonaangevende ruitersportwebshop. Hoge service, lage prijzen is ons doel
Storkstraat 14a, 3905KX, Veenendaal
- 0318-500319
- info@medhorses.com
- medhorses.nl
Bestelling nooit ontvangen, geld kwijt, bedrijf onbereikbaar
9 April 2019 een Bucas deken besteld. Inmiddels eind juni en nog steeds niets ontvangen! Diverse malen geprobeerd contact op te nemen via email en telefoon maar gaat zeer moeizaam tot geen contact...
Op 26 april na hoop gedoe toezegging per mail ontvangen dat de deken binnen een week geleverd zou worden. Echter is deze nooit ontvangen, maar ook niet door hun verstuurd. Geen verzendbevestiging etc en sindsdien wordt er geen gehoor meer gegeven door MedHorses. Zeer slechte zaak!
28 mei drainagedruppels besteld wachten…
28 mei drainagedruppels besteld wachten wachten wachten emails gestuurd waar het blijft geen reactie. In hun voorwaarden staat dat ze met 2 dagen altijd terug mailen dus dat ook voor hun poten gegooit toen kreeg ik wel reactie op 11 juni, waarin stond dat volgens hun systeem mijn pakketje was verstuurd dus dat hij die dag wel binnen zou moeten komen. Het is nu 18 juni pakketje is nog niet binnen reageren op mails doen ze niet en de telefoon nemen ze ook niet op! Wat een flop dit bedrijf Kost je alleen maar geld dit en krijgt geen spullen
Medhorses en Hypostore NIET BESTELLEN !!!
Update: Medhorse heeft aan de hand van deze review een excuus mail gestuurd en het geld van de niet geleverde artikelen netjes terug gestort ! Jammer dat het op deze manier moest.. maar uiteindelijk goed opgelost.
-------------------------------------------------------------------------------------
Op 3 april een bestelling geplaatst, het eerste artikelen was er vrij snel. 2 weken gewacht.. de rest werd opgestuurd, maar weer 1 artikel. We leven nu 2 maand later en ik hoor NIETS van Medhorses en zit nog op 4 artikelen te wachten die wel betaald zijn, die in mei geleverd zouden worden en waarvan 1 vervallen is en ook nog geen geld van is terug gestuurd.... komt 0 communicatie vanuit Medhorses. Als je inlogd dan is er nog niet duidelijk wat wel en niet geleverd is of wat de levertijden zijn... echt een WAARDELOOS slecht bedrijf, service dikke 1, assortiment (levering) dikke 1... advies, bestel hier niet.... 1 grote ergernis kost tot nu toe geld en vooral heeeeeel veeeeel tijd en frustratie. Zelfde probleem met Hypostore trouwens, daar begin februari bestelling geplaatst en ook nog niet alle artikelen zijn geleverd en 0 communicatie.
3 keer nog steeds geen scheepsrecht
3 keer nog steeds geen scheepsrecht
Inmiddels 3 keer een bestelling geplaatst en 3 keer is er wel iets niet netjes/goed gegaan.....
zetten producten op de webshop die ze gewoon niet kunnen leveren. Komen zelf niet met alternatieven of houden je niet op de hoogte.
Nu gewoon iets niet mee geleverd en moet ik er zelf achteraan of het nog komt. Krijg nu als het goed is mijn geld terug, maar ik ben benieuwd.
22 maart een bestelling geplaatst van…
22 maart een bestelling geplaatst van 119 euro.
Wat niet leverbaar zou na 1 april.leverbaar zijn Als.je mail.krijg je geen reactie terug mail je boos krijg je een standaard bericht dat het besteld is.
Inmiddels zijn we een maand verder en ik.heb nog geen bestelling en weet ook niet hoelang het nog gaat duren.
Zeer slechte zaak ik bestel hier niet meer.
Slechte communicatie en service mbt vertraging van bestelling
Bestelling geplaatst van twee producten. Lang gewacht op ontvangst dus gemaild. Bleek dat ene product niet voorradig was dus besteld moest worden. Andere product toen wel ontvangen. Uiteindelijk weer gemaild omdat tweede product nog steeds niet ontvangen was. Vervelendste was dat ik hier zelf steeds achteraan moest mailen, want telefonisch waren ze niet goed bereikbaar. Uiteindelijk reactie op de mail dat het product weer vertraagd was vanuit de producent. Met daarbij de vraag of ik het product nog wilde. Laten weten via een telefoongesprek dat ik dat niet wilde, maar een bevestiging van de annulering in een mail van hen wilde ontvangen. Deze creditfactuur super snel ontvangen, maar... na twee weken zelf weer gemaild omdat ik het geld nog niet had. Hierna wel het geld gekregen, maar als met al erg slechte communicatie en geen enkele vorm van de klant op de hoogte houden over de bestelling.
Ik had op een donderdag myoplast…
Ik had op een donderdag myoplast besteld voor mijn paard, 3 potten om precies te zijn, 1 dag na de bestelling had ik nog geen mail e.d. ontvangen met hoelang het duurt, dus ik heb eventjes gebeld om te vragen van hoe of wat ik kan verwachten, toen kreeg ik als antwoord dat de myoplast niet meer op voorraad was maar dat er alweer een grote lading onderweg was, die zou maandag aankomen en dan zou ik het dinsdag in huis hebben, en zoals gezegd kreeg ik maandag een track and trace code en dinsdag middag had ik alles in huis, minpunt is dus dat het niet op voorraad was, maar het is wel goed opgelost in mijn ogen met een snelle reactie.
eergisteren (15januari) kwam ik er…
eergisteren (15januari) kwam ik er onverwachts achter dat de NAF opkikker voor mijn pony op was, dus ik ging gelijk op internet een nieuwe bestellen aangezien ik geen tijd had om langs de winkel te gaan, nu kwam ik dus op medhorses uit en heb hem gelijk besteld (rond een uurtje of 1) de volgende dag lag die gelijk voor de deur, een erg goeie sevice voor een lage prijs!
Zeer slechte service
Zeer slechte service
Op 20 december een bestelling geplaatst en betaald, nu nog steeds niets ontvangen. Geen antwoord op mails, nemen de telefoon niet op... ze hebben ook de mogelijkheid om een bericht op hun Facebookpagina te plaatsen verwijderd en ze weten wel waarom denk ik. Ik hoop dat ik mijn bestelling nog zie, 120 euro weg anders... je staat zo machteloos tegen zulke praktijken...
Opgepast
Opgepast !
In december een bestelling geplaats, niks gezien .. na 6 mails te sturen kreeg ik 1 mail terug dat ik de volgende dag wel trac en tracé code kreeg . Vage beloftes niks gehad nog steeds geen bestelling aangehad .
trage (geen?...) terugbetaling
Hoofdstel geretourneerd, na 9 dagen nog geen geld retour. Het desbetreffende hoofdstel staat al wel weer te koop.
niet mee in zee gaan
Zeer slechte service, onprofessionele mensen en onprofessionele communicatie. Na klachten over een kaptoom, werd er niet of nauwelijks gereageerd. Moest uiteindelijk ruim een maand en vele mails over en weer gaan voor ik uiteindelijk mijn geld heb teruggekregen. Vervolgens nog zeer onprofessioneel een sneer nageven dat ik hem wel verkeerd zal hebben gebruikt....heel jammer, dit mag zich nieteens een bedrijf noemen.
Amateurs van de bovenste plank
via de veilingsite van hun zandona …
via de veilingsite van hun zandona carbon air tendon black gewonnen maar bleken achteraf de suprior air tendon te zijn na contackt gehad te hebben mocht ik ze terugsturen of 20 euro verschil terug , heb voor het verschil gekozen en dat geld stond dezelfde dag nog op mijn rekening :D
Tot nu toe alles wat ik heb gekocht bij hun altijd goed
Niet voor herhaling vatbaar
Een leuke bestelling, waarvan kennelijk achteraf een product was uitverkocht en een product niet op voorraad was (bij navraag & vermelding site: alles op voorraad, levertijd twee dagen). Prima dat het allemaal wat langer duurt (in mijn geval wacht ik na drie weken nog steeds), maar maak daar gewoon een melding van op de website, houdt mensen op de hoogte van de vertraagde bestelling, stort het geld terug van het uitverkochte product en reageer op mail / telefoon. Dit was voor mij een keer, maar niet meer.
Zeer tevreden!
Zeer tevreden!
Was vergeten een artikel te bestellen. Gebeld, zeer klantvriendelijke meedenkende medewerker aan de lijn.
Zonder problemen werd het artikel aan mijn order toegevoegd!
Bestelling 3 dagen later in huis!
Helemaal blij!
Leveren bestelling niet ! Geld is weg
Bestellen en betalen gaat snel, uitlevering geheel niet, is 2x en laatste keer vorige bestelling van voorraad artikel heeft 3 weken geduurd, excuses homaar, geen antwoord op mail niks. PAS OP, Z'N BEDRIJF IS WAARSCHIJNLIJK BIJNA TEN EINDE EN dan BENT U GELD KWIJT.
ADVIES, ELDERS BESTELLEN, iets duurder wel meteen geleverd!
Slechte service , geen bestelstatus, geen info, geen excuus of geld terug. Houden je aan het lijntje geven IT en webmaster de schuld.
Onprofessioneel.
Slechte service
Een bestelling geplaatst, product was niet leverbaar. Twee dagen na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik een standaard e-mail toegestuurd over de vertraging. Ik heb zelf ook nog mijn vragen gemaild, ik krijg geen reacties op mijn e-mail. Daarnaast is mijn pakket nog steeds niet bezorgd. Slechte service!
netjes en volgens afspraak!
Al verschillende keren besteld bij Medhorses. Alles is keurig verpakt en komt altijd op tijd. Fijne website!!!
Ondanks een productiefout in het aangekochte hoofdstel, heeft men onmiddellijk erkend dat het om een productiefout ging en heeft men zonder meerkost een vervangstuk opgestuurd. Ik heb er ook nog een model van hoofdstel gevonden dat ik nergens meer vond.
Goede service en snelle levering
Zeer snelle levering en goede service