Ik geef vijf sterren omdat ik met dit bedrijf een hele goede begeleiding kreeg toen mijn advertenties technisch niet klopte. Meerdere emails ontvangen met daarin de juiste details voor inlevering e.d.... Toon meer
ZOEK, VIND EN BOEK NU JE MEDIA ZELF!
Overzichtelijk en makkelijk.
Fijn dat er gekozen kan worden om zelf een opmaak in te dienen of dit te laten doen.
Snelle reactie bij vragen of opmerkingen.

Antwoord van Mediabookers
Mediabookers heeft een overzichtelijke website waarop je duidelijk kan zien welke keuzes je kan maken en welke prijzen daarbij horen. Als je vragen hebt dan wordt je heel vlot per chat te woord gestaan en wordt er een goede oplossing gezocht. De opmaak van de vacature zag er prima uit en eventuele kleine aanpassingen worden snel verricht. Kortom; erg tevreden.

Antwoord van Mediabookers
Vriendelijke goede en snelle service, advertentie was binnen een dag degelijk en opvallend opgemaakt en geplaatst op basis van aangeleverde tekst

Antwoord van Mediabookers
Prima online tool om te adverteren, handmatige controle door redactie nadien.
Was voor de eerste keer op deze site en vond hem goed duidelijk zo als ze je door de stappen heen stuurden om de advertentie te maken en plaatsen.
op vrijdagmiddag een vraag gesteld over een vacatureplaatsing, direct opgepakt en maandagmiddag lag er al een goede digitale proefdruk in de mailbox.
Goed geholpen via de chat. De enige verbetering die ik zou aanbevelen is het mogelijk maken van een postbusadres voor op de factuur.

Antwoord van Mediabookers
De site werkt handig en is overzichtelijk. Ik heb een nieuwe praktijk, waar ik therapie en coaching bied aan volwassenen en kinderen. Mediabookers helpt me om deze praktijk gedegen en met een passende uitstraling op de markt te brengen. Zo weten mensen, die hulp nodig hebben mij beter te vinden! Bedankt voor de geleverde service, die snel en vriendelijk was.
Hartelijke groet,
Carolien Jansen-Nijboer
Binnenwerk, psychodynamische therapie en coaching

Antwoord van Mediabookers
De service van Mediabookers is snel, goed en persoonlijk!

Antwoord van Mediabookers
Aan de telefoon werd ik erg goed en duidelijk te woord gestaan. Nadat ik een account aangemaakt had was het ook duidelijk hoe ik een advertentie kon plaatsen. Wat ik wel graag had gehad was een bevestigingsmail dat de plaatsing gelukt was.

Antwoord van Mediabookers
Handige en duidelijke overzichtelijke site voor het regelen van je campagnes.
Maak hier met grote tevredenheid gebruik van.
Ook de tarieven zijn gunstig!

Antwoord van Mediabookers
Ik ben zeer tevreden over Mediabookers. Ik maak bijna een jaar gebruik van de service van Mediabookers. Alle advertenties kan ik makkelijk online regelen. Mocht er nog iets onduidelijk zijn, dan word ik altijd snel en goed geholpen door de klantenservice. 1 klein minpuntje is dat de website niet altijd bereikbaar is binnen een Citrix-omgeving.

Antwoord van Mediabookers
Na het inlezen op de website overgegaan tot het opzetten van een bannercampagne. Ik had een aantal specifieke vragen waar ik heel snel antwoord op kreeg waardoor ik direct door kon. Mediabookers is duidelijk en resultaatgericht, dit gecombineerd met de vriendelijke en snelle service is het naar mijn mening uitstekend. Bedankt!

Antwoord van Mediabookers
Kwam stroef op gang... banner nergens in omgeving gezien(kan toeval zijn)

Antwoord van Mediabookers
Dit is precies wat ik nodig had. Goede hulp bij het plaatsen van een banner(topservice, bedankt) en gelijk afgerekend en klaar! Ga zo door Media Bookers!!

Antwoord van Mediabookers
Ik ben zeer tevreden over Media Bookers. Ik maak er al bijna een jaar gebruik van service van Media Bookers. Alle media plaatsingen kan ik makkelijk regelen en direct betalen via Ideal. Daarnaast word ik altijd snel en goed geholpen door de medewerkers van Media Bookers.

Antwoord van Mediabookers
De tradesk van mediabookers gebruik ik vaak om bannercampagnes te draaien. Ben nu aan het testen met meerdere doelgroeplijsten. De resultaten van de bannercampagne wisselen wel eens maar de tool werkt super handig. De rest van het aanbod is voor mij niet belangrijk.
Heb contact met Lisa en dat gaat goed. Zie vanzelf wanneer mijn bannercampagne afgelopen is.

Antwoord van Mediabookers
Zag commercial op TV voorbij komen en werd eigenlijk direct nieuwsgierig. Advertentie inkoop doe ik regelmatig maar altijd direct met één contactpersoon. Nu net accountje aangemaakt en 1e advertentie geboekt. Het lijkt allemaal goed te gaan tot nu toe. Een tevreden klant dus tot zover.