Ik geef vijf sterren omdat ik met dit bedrijf een hele goede begeleiding kreeg toen mijn advertenties technisch niet klopte. Meerdere emails ontvangen met daarin de juiste details voor inlevering e.d.... Toon meer

Zag commercial op TV voorbij komen en werd eigenlijk direct nieuwsgierig. Advertentie inkoop doe ik regelmatig maar altijd direct met één contactpersoon. Nu net accountje aangemaakt en 1e advertentie... Toon meer

Ik ben zeer tevreden over Mediabookers. Ik maak bijna een jaar gebruik van de service van Mediabookers. Alle advertenties kan ik makkelijk online regelen. Mocht er nog iets onduidelijk zijn, dan word... Toon meer

Mediabookers heeft een overzichtelijke website waarop je duidelijk kan zien welke keuzes je kan maken en welke prijzen daarbij horen. Als je vragen hebt dan wordt je heel vlot per chat te woord gestaa... Toon meer

1. Media en uitgeverijen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ZOEK, VIND EN BOEK NU JE MEDIA ZELF!

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Prettig

Via een bevriende relatie werd ik op de hoogte gesteld van dit initiatief. Als ondernemer helpt het mij, echt een toevoeging. Ik wist niet welke advertentiemogelijkheden rondom mijn vestiging beschikbaar was. Nu wel en super eenvoudig. Top!

Lucy Osdorp

25 juni 2015

Antwoord van Mediabookers

Hoi Lucy, dank voor je review! Wij proberen het jou zo simpel mogelijk te maken :-).

Erik

Media echt onder handbereik!

Mediabookers.nl belooft dat echt iedereen allerlei soorten media, off- en online, via een online interface kan boeken... en dat maken ze nog waar ook! Inclusief duidelijke rapportages.
Ik heb als test een regionale out-of-home-, een TV- en een aantal online campagnes via Mediabookers gepland en ik was/ben echt onder de indruk. Mediabookers.nl betekent voor Programmatic Trading en daarmee voor het gemak van adverteren door adverteerders en bij uitgevers (online en offline), een grote stap voorwaarts.

25 juni 2015

Antwoord van Mediabookers

Dank je wel Lejo voor deze mooie review en fijne samenwerking!

groetjes,
Sake

Ben zeer tevreden over dit bedrijf

Toevallig kwam ik via Google op deze website uit, ik wilde weten wat adverteren zou kosten in een krant. Toen zag ik dat er veel meer mogelijk was en heb nu 2 advertenties geplaatst. Ben goed geholpen en mijn advertentie werd gratis door MediaBookers opgemaakt. Heel erg fijn want ik had geen idee hoe ik dat moest doen. Ook kreeg ik snel antwoord op een vraag over de werking van de website, en kon snel verder. Binnenkort ga ik zeker weer een advertentie plaatsen!

Bedankt mensen van MediaBookers!

Hoi Betty,

Bedankt voor je leuke en positieve review! De volgende keer zijn we jou graag weer van dienst.

Lisa

Online banners , totaal geen inzicht...

Ik heb gekozen om online banners in te zetten, op diverse nationale websites. Ik heb geen een banner zelf gezien.
Daarna ook gevraagd aan MediaBookers of er een site was , waar ze dan wel op zouden staan, en er niks meer van vernomen.
Kortom ik hou er een naar gevoel aan over.
Wel geld betaald, en er niks voor terug gezien.

Antwoord van Mediabookers

Ha Michel, vervelend om te horen! Zoals ook telefonisch gesproken heeft de mail met uitleg jou, om onduidelijke redenen, nooit bereikt. Alle informatie rondom jouw campagne ligt nu in je mailbox. In de toekomst kun je eenvoudig de voortgang van je campagne bekijken via 'Mijn Dashboard'.

Prima!

Een prima platform voor plaatsing van mijn advertenties. De service was ruim voldoende. Ik kom vaker terug.

Antwoord van Mediabookers

Dat horen wij graag Harry. Bedankt en tot de volgende keer :-).

Erik

Slechte beoordeling

In de week dat de wervingsfilm voor de Brooks Ladiesrun Utrecht vertoont zou worden ben ik zelf in een van de bussen gaan kijken. Hierbij bleek dat het de wervingsfilm tijdens het afspelen vastliep en er al twee dagen een onduidelijke roze pixel brij is afgespeeld.(het aangeleverde bestand is door de exploitant goedgekeurd) Het verbaasd mij ten zeerste dat dit vooraf niet gecontroleerd is.
De exploitant heeft aangegeven pas aan het eind van de advertentie week hiernaar te kunnen kijken waardoor onze campagne gekoppeld aan social media niet goed is uitgevoerd. Het aangeboden alternatief van een week later afspelen hebben we geaccepteerd omdat er geen andere keuze meer was.
Het resultaat valt dan ook zwaar tegen. Voor ons was dit een test. Golazo organiseert in Nederland ruim 30 hardloop evenementen en we zijn altijd op zoek naar nieuwe middelen om deze te onder de aandacht te brengen

Antwoord van Mediabookers

Vervelend om te lezen Ton dat de plaatsing niet overeenkomt met de wens die je vooraf had. Uit navraag blijkt dat dit in dit geval het materiaal van jouw reclameboodschap door de exploitant en door ons als intermediair is nagekeken: beide was het technisch in orde. Spijtig dat de boodschap alsnog niet optimaal werd getoond. Wij hebben alsnog een passende oplossing kunnen afspreken met alle partijen waardoor de videoboodschap te zien was voor een extra week op een juiste manier. Als extra compensatie komt er binnenkort een kleinigheidje jouw kant op.

Keurige en nette afhandeling.

Binnen de afgesproken tijd is mijn advertentie op een keurige manier geplaatst. Blij met de afhandeling, ook omdat ik op basis van facturatie achteraf kon betalen.

19 juni 2015

Hoi Henk,

Fijn dat MediaBookers je goed heeft kunnen helpen met adverteren!

Lisa