fraude: plots op medianess Wilde voor eerste maal inloggen bij all-in one (om downloads op te halen). Ter identificatie werden mijn MasterCard gegevens gevraagd: nummer vervaldatum en cvc. Ik voer in,... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Frauduleus bedrijf

Ik ontdekte vandaag dat er elke maand 49€ en 4,95 € van mijn visa gehaald is. Ik koop wel regelmatig eens een spelletje voor mijn zoon op tablet of PlayStation en dacht eerst dat dit hiervoor was. Deze maand was het echter weer van dat terwijl we niks gekocht hebben. Dit bedrag ging via pleastme en eerder via weswast.com. Ontdekte dus vandaag pas dat dit al van februari 2023 aan de gang is. Ik contacteerde pleastme en zij vertelden me dat dit voor medianess .co is. Heb nooit hier toestemming voor gegeven. Het enge wat ik kon bekomen is 3 maand terugbetaling. Gangsters zijn het. Ik ga toch visa eens contacteren om de rest van mijn centen proberen terug te krijgen.

15 mei 2024

Waar halen ze de gegevens??

Idem dito hier. Mijn echtgenote vond het raar dat er maandelijks (hoe lang al?) 49€ van haar rekening ging. Medianess dus. Hoe ze aan haar gegevens geraakt zijn blijft een mysterie. Weg onze duurverdiende centen. Foei foei. Wanneer worden die juridisch aangepakt?

28 februari 2024

Frauduleuze firma

Ik bestelde geen abonnement voor medianess en toch ging er elke maand geld van mijn rekening! Ik weet nàog steeds niet via welke weg zij aan mijn kredietkaartgegevens geraakten.

18 december 2023

Pas op voor diefstal. Banken zijn niet safe !

Er werd elke maand goed €50 van mijn rekening gehaald zonder mijn toestemming. Daar het relatief kleine bedragen waren viel mij dat niet op waardoor deze diefstal meer dan 12 maanden duurde. Hoe ze aan mijn rekeningnummer en wachtwoord kwamen is mij een raadsel. Ik ben zeker dat het niet van mij kwam.

14 november 2023

Zelfde verhaal

Zelfde verhaal; vastgesteld dat zonder verklaring in totaal 4 keer 49 euro van de rekening werd afgeschreven. De referentie bij mijn bankafschriften was nevret.com

Tijdens een live chat op de website van nevret.com (beheerder online abonnementsbetalingen) heb ik het abonnement laten stopzetten (blijkbaar die befaamde medianess) en werd mij beloofd om 3 van de 4 inningen terug te storten. Ben benieuwd of dit dan ook effectief zal gebeuren.

23 februari 2023

Oplichterij medianess.co / fastwyfn.com via QR code scanner

UPDATE: Ik heb tegen alle verwachtingen in al het geld binnen een paar dagen teruggekregen. Gelukkig!

Ik zag verdachte transacties op onze creditcard, van fastwyfn.com. Eerst € 1,95, dan € 49, en zo elke maand, 3 maanden lang. Ik zocht het bedrijf op op het internet, bleek zo'n generische website met veel blablabla maar weinig echte info. Ik heb hen gemaild, maar kreeg geen antwoord. Ik heb dan de live chat geprobeerd, toen kreeg ik het antwoord dat ik een abonnement op medianess.co heb (streaming van muziek, tv shows, enz). Ik heb hen gevraagd om het abonnement op te zeggen en het geld terug te betalen. Ze hebben dat bevestigd via e-mail en ze zullen (zogezegd) € 147 terugbetalen. Ik ben benieuwd!

Blijkbaar komt dat abonnement van de 'gratis QR code scanner' die ik geïnstalleerd had op mijn telefoon. Als je een link scant, komt die bovenaan heel klein te staan, en daaronder een grote knop met 'openen', waardoor je denkt dat je de link volgt die je gescand hebt. Ik had mijn creditcardgegevens ingegeven, omdat ik dacht dat het de juiste link was. Hierdoor heb ik me dus onbewust ingeschreven op dat abonnement. Ik heb de app ondertussen verwijderd.

1 februari 2023

fraude

Ik probeer in te loggen om mijn abonnement ongedaan te maken , maar geraak niet ingelogd. tot volgende dag gewacht , niet ingelogd geraken . Probeer op te zeggen , uiteindelijk maar mijn creditcard ongeldig gemaakt .

15 december 2022

niet gevraagd maar wel afgesloten contract bij medianess

Toen ik via play store een applicatie had gedownload voor het scannen van QR codes (gratis app waarmee je wel je credit card diende op te geven om de app te kunnen downloaden maar waarbij geen bedrag in rekening wordt gebracht - dit gebeurt wel meer dus niets abnormaals) kreeg ik een dag later de melding dat ik succesvol een abonnement had bij Medianess waar ik na vijf dagen proefperiode aangerekend zou worden via mijn credit card. Ik heb dadelijk contact met hen gehad en ze hebben me geantwoord dat ik een terugbetaling zou ontvangen van 1,95 EUR wat ze dus blijkbaar al hadden in rekening gebracht en met de melding dat mijn contract was opgezegd. Ik zal mijn credit card in de gaten houden maar ik zou aanraden om weg te blijven van dit bedrijf dat zomaar zonder je toestemming contracten afsluit waarvan zelfs de voorwaarden niet gekend zijn. OPLICHTERIJ zonder meer.

11 december 2022

regelrechte diefstal!

5 sterren als het gaat over hoe licht ik iemand op. Diefstal noem ik hun praktijken, want ik heb nooit een "contract" afgesloten bij medianess.co, had zelfs nooit van hen gehoord tot ik zag dat er 3 bedragen van mijn rekening via mijn visa-kaart was gehaald, respectievelijk 1,95 49 EN dan nog eens 4, 94 op 25/11, 30/11 en 9/12 met vermelding resecb.com, ook mij totaal onbekend, heb opgezocht via google en kwam in contact met hun live support waar ze mij vertelden dat ik een contact had afgesloten bij medianess.co. Ik heb geen idee hoe ze aan mijn e-mail noch aan mijn visakaartnr. waren gekomen, wel dat ik vorig jaar iets gelijkaardig had meegemaakt met denk ik exact dezelfde transacties, maar weet wel niet meer van welk bedrijf of bedrijven dit toen was, ik heb zowel toen als nu gedreigd met een klacht bij de overheidsdienst van België (wat totaal geen zin heeft, omdat Zij van mening bleven dat ik wel ergens op moest geklikt hebben voor akkoord, terwijl ik héél zeker was van niet) in elk geval hebben ze dat toen teruggestort en hebben ze dat ook nu beloofd, ze hebben mij ook beloofd van mij uit hun systeem te halen, maar dat blijft dus afwachten en moet ik dus mijn bankrekening heel zorgvuldig opvolgen! Ik heb een mail teruggevonden in mijn spamfolder (?!) van 24/11 die ik pas dit weekend heb gevonden na mijn contact met resecb.com

Beste u1851816820,

Van harte gefeliciteerd, u heeft nu 5 dagen lang gratis toegang tot medianess.co

Uw gebruiker gegevens:
Gebruikersnaam: u1851816820
Wachtwoord: Qrcodescanner120968

Uw factuurgegevens:
factuurkenmerk: 1147118092, Credit Card: XXXXXXXXXXXX3078

Bij vragen of opmerkingen over uw lidmaatschap, bezoek onze site medianess.co

24 november 2022

5 sterren in het oplichten!

5 sterren in het oplichten!! Door de vorige commentaren te lezen denk ik dat ze via de parkeerapp 4411 of easypark me hebben beetgenomen, want ik betaal nooit met deze kaart iets online (buiten bol.com) Ik woon nl in Zuid afrika en stond eind september in centrum antwerpen te knoeien aan de parking waar niet 1 app wou werken. Ik las de qr code van 4411 (dus dat kan het blijkbaar zijn) en uiteindelijk deed Easypark het wel (waar ik dus mijn bankdetails invulde). gelukkig net 3 maanden... dus om en bij de €170 weg :(

8 december 2022

wou inloggen op vtmgo en er was een…

wou inloggen op vtmgo en er was een identitycheck met card en zo op de site terecht gekomen,heb ze geen kans gegeven om aan mijn centen te zitten onmiddellijk kaart geblokkeerd na het lezen van reviews op trustpilot en zo hopelijk geen miserie buiten het aanvragen nieuwe kaart

20 november 2022

PURE FRAUDE

PURE FRAUDE! We weten niet hoe het komt, maar zagen gisteren een bedrag van onze rekening gaan. Toen merkte we op dat dit al aan de gang was van september 2021!!!! Wij zijn €800 kwijt!!!!!

WEGBLIJVEN VAN DEZE OPLICHTERS!!!!

16 november 2022

fraude Medianess / Motleyamuse

hier ook juist opgemerkt dat sinds 5 september elke maand een bedrag van 1.95 4.95 en 49 euro van de rekening gaat via mijn Mastercard. Heb hen gecontacteerd en zou een abonnement zijn dat ik heb genomen om filmen te bekijken. Ik kijk nooit films laat staan dat ik hier dan ook nog een abonnement voor zou nemen. Wat moet ik nu doen om daar vanaf te geraken ? Ik heb mijn kaart geblokkeerd maar ik heb die wel regelmatig nodig.

14 november 2022

Zeer slechte ervaring Medianess.co

Ook wij hebben helaas de onaangename ervaring met Medianess.co gehad (onder de naam "childofmad.club nicosia cy"). Ongevraagd zijn er kleine maar ook grote bedragen van de creditcard afgeschreven. Pas vandaag een email gevonden van 21 september jl. waarin wordt bevestigd dat wij een abonnement hebben genomen dat 5 dagen gratis was. Helaas in de mailbox van mijn man die dit niet heeft gezien.

21 september 2022

PAS OP...MEDIANESS HEEFT JULLIE BLIJKBAAR OOK AL IN DE GREEP.

Hallo.Ik wil jullie hierbij op de hoogte brengen dat ik net heb opgemerkt dat er op jullie site ook tekenen van MEDIANESS te zien zijn.Ik heb 2 dagen een review gepost bij jullie.Wou net de bedankingsmail die ik van jullie heb gekregen om me te bedanken voor mijn post.. het duurde lang vooraleer ik jullie mail kon openen,en DAAR WAREN ZE...MEDIANESS.

27 oktober 2022

Schandalige praktijken

Schandalige praktijken! Bovenaan staat dat het niets kost Als je naar beneden scrollt staat een vakje aangevinkt dat je een abonnement neemt op content van medianess.com
Dit gebeurde via de Standaard, die gratis toegang aanbiedt tot alle kranten van de groep aan abonnees en op die manier meewerkt aan deze scam. Als je de service wil stoppen kan je bellen naar een buitenlands nummer en zou je in het Engels geholpen worden.Ik Wed dat je daar een keuzemenu moet doorlopen en dat dat het wachten ook nog extra geld kost....Geweldig toch?

23 oktober 2022

Oplichterij

Oplichterij, aan het licht gekomen toen ik mijn rekeninguittreksel bekeek van mijn kredietkaart. Verschoot mij een bult, begreep niet waar dat vandaan kwam. Opgezocht, werkt met een dienst fastdigit.pro die zich bezig houdt met het innen van abonnementen. Hun laten weten van deze praktijk. Gingen alles terugstorten en abonnement schrappen, ben benieuwd.

21 oktober 2022

Is dit jouw bedrijf?