Ik vond de informatievoorziening goed en de behulpzaamheid van de medewerkers erg groot. Er werd goed en rustig uitgelegd wat een thuisbatterij doet en hoe het werkt. De installatie ging voorspoedig e... Toon meer
Het contact met mega solar is prettig. De batterij is netjes geplaatst door vriendelijke monteurs. Maar… als ik had geweten hoe warm die batterij wordt had ik andere keuzes gemaakt. Je kan je hand er... Toon meer
Langs geweest bij het bedrijf en goed geïnformeerd over de thuisbatterij. Op de dag van levering waren ze keurig op tijd en beleefde medewerkers. Na installatie hebben ze alles keurig netjes opg... Toon meer
Nadat ik een paar keer een oproep had gemist van verschillende nummers wat op elkaar leken waarbij ik had terug gebeld en niemand te pakken kreeg was het vandaag raak. Ze namen op als mega solar en bl... Toon meer
Hoorn 155, 2404HL, Alphen aan den Rijn, Nederland
- 0713101600
- info@megasolar.nl
- megasolar.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hele traject was TOP!
Tijdens het hele aankoop- en installatietraject was er optimale communicatie via What's App, ondersteund door e-mail met offerte, contract en factuur. Zeer snelle installatie, namelijk 1 dag na offerte. Compleet aanbod. Uitstekende plaatsing van de kabel vanaf het dak naar de meterkast. Vakbekwame monteurs. Goede aftersale.
Top bedrijf
Goede ervaringen met mega Solar geen opdringerig verkoop praatjes heb bij andere bedrijven dit wel meegemaakt maar bij Mega Solar gelukkig niet .
Heb uiteindelijk 10 panelen nu van hun tot op heden erg tevreden mee.
Zeker een aanrader om met dit bedrijf zaken te doen.
MEGA SOLAR: AANBEVOLEN !
Het maken van een juiste keuze in leverancier/installatiebedrijf van zonnepanelen is voor menig particulier een crime. Zo ook voor ons. Achteraf kunnen we concluderen, dat wij met Mega Solar de juiste keuze hebben gemaakt. Adequate informatie op de Mega Solar website, attente adviseurs aan de telefoon en in het WhatsApp-verkeer en een overzichtelijke offerte, hebben ons zeer geholpen bij het maken van de keuze voor Mega Solar. Zorgvuldigheid in alle fasen van het proces van uitvoering – van het schouwen van het dak op locatie, het prikken van de datum van uitvoering (al heel snel) in goed overleg, de vlotte en correcte uitvoering door een team (van drie ervaren) installateurs (18 panelen, nieuwe groepenkast, aansluiting van panelen naar meterkast in een kleine zes uur) tot en met een voor een leek heldere uitleg over de installatie en assistentie bij het installeren van de app voor het monitoren van de zonne-energie door de verantwoordelijke elektricien. De verplichte aanmelding van de installatie bij energieleveren.nl wordt een fluitje van een cent doordat Mega Solar je direct de benodigde informatie toestuurt. Het is bijna vanzelfsprekend dat er een kwaliteits-evaluatiegesprek plaatsvindt na afronding van het project. Chapeau!
Snel, keurig en geen voorschot. Betalen als alles het doet.
De titel geeft het al aan. Geen snelle verkopers aan de telefoon. Rustig te woord staan. Na accoord de plaatsing voor ons al de week erop. Top snelheid door Bilal en Ayoub op het dak aangebracht. Alles in overleg. En meedenkend. Ook nog weer alles keurig opgeruimd. Top gedaan.
Binnen 3 weken vakkundig geplaatst…
Binnen 3 weken vakkundig geplaatst volgens afspraak.
Er waren wat problemen met het aanmelden van de Enphase omvormersdoor een storing op de server, maar dit is de volgende dag meteen opgelost nog voordat ik er zelf naar kon vragen.
Aanrader dus!
Wat een aanrader dit bedrijf!
Wat een aanrader dit bedrijf! Dezelfde dag een offerte, binnen 2,5 week geïnstalleerd (en had nog eerder gekund maar dat paste niet in onze agenda) en goede begeleiding en uitleg. Leidingen perfect weggewerkt en gedurende het proces zeer goed bereikbaar en achteraf nog even bellen over hoe we het proces ervaren hebben en of we nog vragen hebben. Hier kunnen veel bedrijven van leren.
Snelle en zorgvuldige service
Snelle en zorgvuldige service. Wij hebben een moeilijk dak maar Mega Solar zag de mogelijkheid om toch een goed legplan te realiseren. Scherpe prijs, en binnen een week lag ons dak vol.
Enige minpunt was dat we niet op voorhand wisten dat de Oekraïense installateurs geen NL of EN spraken. Ze hebben goed en netjes hun werk gedaan. Maar was fijn geweest om dit van te voren te weten. De Oekraïense elektricien die de volgende dag kwam om alles aan te sluiten sprak wel goed Engels en kon dus goed uitleggen hoe alles werkte.
Duidelijkheid korte lijntjes , zeer netjes . Net vriendelijk vakkundig personeel.
Duidelijke en goede communicatie , plaatsing ook door goed vakkundig personeel gedaan. Tot dusver zeer tevreden met aanschaf en plaatsing. Zeker een aanrader voor een starter.......
Helemaal perfect
Via een vriend werden we getipt over Mega Solar. We zijn gebeld door Daniel die ons een uitstekende uitleg heeft gegeven over de materialen, de prijsopbouw en het installatieproces. Na goedkeuring van de offerte lagen er (bij een mazzeltje in de agenda) binnen een week 9 prachtige en werkende panelen op ons dak!
Monteurs waren vriendelijk, namen de tijd om het een en ander toe te lichten en hebben netjes en snel gewerkt. Alle kabels zijn netjes weggewerkt, de apparatuur in de meterkast ziet er super netjes uit en alle verpakkingen etc. weer netjes opgeruimd.
Ook was er voldoende aandacht aan nazorg en werd er nog even gebeld of alles goed was verlopen en of er nog vragen waren. Hier zouden een hoop bedrijven in nederland eens een voorbeeld aan kunnen nemen!
Kortom; zeker een aanrader! 5 sterren!
Top service van Megasolar
Heel erg tevreden over Megasolar. Het offerteproces liep goed. Niet drammerig en steeds als ik een vraag had kreeg ik duidelijk antwoord. De installatie kon al binnen een week en dat verliep ook perfect. Super aardige monteurs die de tijd namen. En alles werkt nu perfect (14 panelen met micro-omvormers). Na afloop werd ik nog gebeld of alles goed was verlopen en of ik nog vragen had. Top service.
Geweldige service en binnen een week…
Geweldige service en binnen een week gelegd. Heel tevreden met het resultaat.
Zeer tevreden
Zeer tevreden, binnen een week aan de beurt, en in 4 uur tijd gelegd. Gelijk alles werkend, dikke aanrader!
Het werk is perfect
Het werk is perfect, netjes, snel gedaan. Zeer prettige en beleefde medewerkers. Bedankt.
Een aanrader op alle fronten
Duidelijke en concurrerende offerte. Geweldig attente en meedenkende medewerkers. Afspraak is afspraak. Sneller levering en professionele installatie door zeer vriendelijke (Oekrainse) installateurs. Namen hun werkafval mee en lieten ons huis brandschoon achter. GEWELDIG.
Afspraken netjes nagekomen
Ik ben zeer content met de wijze waarop ik advies heb gekregen van Daniel. De uitleg was helder. En van iedere optie die geboden kon worden is vooraf netjes een voorbeeld gestuurd. De offerte die vooraf is gemaakt is ook helder. Ik ben zelf bij Mega Solar wezen kijken om te zien hoe de panelen en omvormers e.d. eruit zien. Ook daar ter plaatse heb ik keurig uitleg gekregen. Het plaatsen van de zonnepanelen kon volgens de site al binnen 4 weken. Ik heb op een maandag mijn akkoord gegeven en 1,5 week later zijn de panelen al geplaatst. Ik ben tevreden.
Keurig
Keurig volgens afspraak, goed geplaatst en geen gedoe.
(Jammer dat de hoofdzekering klapte en het zegel verwijderd is)
maar verder alles snel gedaan.
Geweldig installatieteam
Het team, bestaande uit: Yessir, Nadir en leerling Tom werkte snel en accuraat en was heel prettig in de omgang en communicatie. Hulde. Zeer aan te bevelen.
Harde werkers
Harde werkers. Binnen 14 dagen alles geregeld. Bij vragen kan je bellen en je wordt vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Kortom dit bedrijf is een aanrader.
Mega Solar…wij Mega Blij !!
Wij waren blij verrast dat Mega Solar na akkoord op de offerte, al binnen een week konden plaatsen. Beide heren hebben binnen 4 uur keurig netjes 7 panelen en alle bekabeling en apparatuur geplaatst. Wij kunnen niets anders zeggen dan Chapeau! Erg blij en tevreden. Daarnaast een extra compliment voor beide heren voor hun kennis van zaken, extra advies en hun vrolijk humeur. Het was gezellig, bedankt.
Vanaf het eerste contact liep alles…
Vanaf het eerste contact liep alles goed en vloeiend. Er was al snel een installatie datum en voor we het wisten hadden we een mooie installatie op het dak liggen. We zijn erg blij met de gehele installatie. Ook het personeel op locatie was erg vriendelijk en netjes.
Mega Solar 👌