Zeer onprofessionele en onvriendelijke service. Ik had een kleedje uit de rek genomen en liet uit beleefdheid een andere klant mijn kleur even passen. Toen ik daarna zelf wilde passen, werd ik... Toon meer
Zeer moeizame communicatie! Weinig of geen reactie op mails! Ik wou een artikel retourneren en volgde hiervoor de retourinstructies. Ik kreeg geen reactie op mijn melding per mail en dus ook geen r... Toon meer
Twee truien gekocht aan €30 per stuk (normaal €80 per stuk) dus ik verwachtte een degelijke kwaliteit. Helaas begonnen ze al na drie weken op te wollen, wat erg teleurstellend is. Daarnaast heb ik... Toon meer
De twee laatste bestelling liepen volledig fout! Verkeerde items geleverde, te weinig items geleverd. Ondertussen al twee weken aan het wachten op een terugbetaling van €39.95. Al herhaalde bericht... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Lievelingswinkel
De beste service, helpen je met veel plezier verder! Ook de collectie is prachtig!
Top aanrader !
Al een aantal keer bestel snelle verzending + goed ingepakt zeker een aanrader ! + leuke artikels met leuke kleurtjes 😍
Super leuke winkel
Super leuke winkel. Assortiment is divers. Niet alleen leuke kleren maar ook leuke juweeltjes/ haarclips/ sleutelhangers.
PRACHTIGE KLEDIJ EN BETAALBAAR!!
PRACHTIGE KLEDIJ EN BETAALBAAR!!! 🫶🏼
Snelle service en goede kwaliteit van…
Snelle service en goede kwaliteit van kleren!
5 sterren voor 5 sterren winkel
vlotte communicatie
goede prijzen
aan te raden
Slechte service!! NIET BESTELLEN
3 weken geleden een bestelling geplaatst en betaald. Tot op heden nog steeds niets mogen ontvangen. Ondertussen een aantal mails gestuurd, alsook via telefoon en whatsapp proberen contact te leggen, maar zonder succes. Benieuwd of ik mijn geld ga terug zien. Schandalig slechte service! Niet bestellen!
De twee laatste bestelling liepen…
Ondertussen al twee weken aan het wachten op een terugbetaling van €39.95.
Al herhaalde berichten gestuurd, waar uiteindelijk iemand doorgeeft : ik bekijk het mee. Ondertussen weer twee dagen verder …. Heel jammer want ze hebben super leuke dingen.
😞🌸🍀
Super snelle service!!
Degoutant
Bestelling geplaatst en betaald.. krijg telefoon dat een artikel niet in voorraad is en om een mail te sturen om de terugbetaling te regelen. Mails gestuurd en via Instagram berichten gestuurd, maar krijg geen reactie. Degoutant!!
Drie weken later, gelukkig wel mijn terugbetaling gekregen. Maar fijn is het niet..
Pas op met deze winkel!
Aantal weken geleden een trui gekocht. Momenteel nog steeds niet aangekomen. Reageren niet op mail!
Deze webshop verlaat je niet zonder iets te kopen
Leuke webshop, mooi aanbod, snelle levering! Win-win-win
Pakje niet geleverd en geen terugbetaling
Op 27 december een bestelling geplaatst bij Mei-Li, nog steeds geen bestelling of terugbetaling ontvangen. Betaald voor een jas die nooit is aangekomen.
Ze zijn niet bereikbaar en nemen klachten van klanten niet serieus. Verschrikkelijk slechte service.
Geen terugbetaling
Ik wacht al 2 maanden op de terugbetaling van mijn retour. Ondanks enkele beloftes van hen nog steeds niets ontvangen
Op sociale media beloven ze vanalles om…
Op sociale media beloven ze vanalles om retour in te zetten voor pakje, maar bekijken de berichten en antwoorden niet terug! Ferm teleurgesteld in dit webshopje!
Bestelling geannuleerd door meili zelf
Ik had een groene trui met bloemen besteld, op de site stond deze nog beschikbaar eenmaal deze besteld was kreeg ik een bericht dat deze niet binnen was en als hij binnen was ze deze zouden versturen. Dan een week later krijg ik een bericht dat ze deze toch niet meer binnen krijgen is mijn bestelling geannuleerd en krijg ik hopelijk mijn geld terug aangezien ik mijn rekeningnummer heb moeten doorsturen. Een tip is dit aangeven op de site als deze niet meer beschikbaar is.
Ten eerste
Ten eerste, moet ik jullie beoordelen over iets wat ik nog niet ontvangen heb.
Ten tweede, krijg ik jullie mails enkel in het Frans of het Engels. Daar jullie in België gelegen zijn. Ik wordt ook niet op de hoogte gehouden over mijn besteld artikel, wat al wel betaald is. En dat vind ik heel spijtig.Sorry ik wil niet muggenzifte, maar zo ervaar ik het. Vriendelijke groeten Maggy
Bestelling niet volledig ontvangen en…
Bestelling niet volledig ontvangen en lang op moeten wachten. 3de artikel uit mijn bestelling was er niet bij en blijkbaar doorgegeven aan een andere klant. Mails en op sociale media gestuurd en uiteindelijk mijn geld teruggekregen. Gelukkig, want hier was ik bang voor door de andere slechte reacties over de webshop! Wel veel actie voor moeten ondernemen eer dat er gevolgd aan werd gegeven. Ook geen verdere uitleg over het bedrag dat ze hadden gestort (had te maken met kortingscode), waardoor het minder was en zelf moeten ontdekken na weer ontelbare berichten te sturen. Geen vlotte communicatie en alles moet met hand en tand uitgelegd worden. Als je geen Instagram, Whatsapp hebt dan is het al moeilijker om je geld terug te krijgen of je moet fysiek naar de winkel gaan. Verder was de kasjmier sjaal geen kasjmier sjaal deze stof was niet eens aanwezig in het etiketje van de sjaal en bestond o.a. uit wol (dit is voor mij bedrog). De influencers willen deze winkel top laten lijken, maar achter de schermen is er wat anders aan de hand. Hier ga ik verder niet meer kopen, spijtig want ik was echt fan van deze winkel. Ik noem deze winkel slachtoffer van hun eigen succes door populariteit op sociale media en dit niet kunnen bolwerken.