Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte og betalte 2 varer 17. april, begge var listet opp som på lager. Fikk kun ordrebekreftelse for 1 vare og en mail om at varen var på vei 26. april. Nå (7. mai) er 0 varer mottatt. Sendte mail... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte den 17 februar og det er nå 8 mars å har ikke enda fått pakken. Jeg prøver å kontakte dem men det har tlf nummer som er ikke i bruk og sendte de mail men får ikke var Vis noen har... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hadde en bestilling med dere i 21 Februar, nå er det 6 Mars, har ikke fått det jeg har bestilt, ingen så svarer på Kundeservice å ingen svarer på Mail. Fikk ikke pakken før 31. mars, Nettsiden var ty... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig fornøyd med service og produkt!🙌🏻 god kommunikasjon med selger, og produktene funker utrolig bra. Både kjøpt melonotan 2 tidligere og fikk fantastiske resultater raskt, brunfargen varte leng... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Geschreven door het bedrijf

Din Veiviser til en Sunnere, Brunere Hud med Melanotan Norge! 🌟 Velkommen til Melanotan Norge https://melanoran-norge.com - Din ultimate destinasjon for en tryggere og mer effektiv måte å oppnå den perfekte brunfargen på! 🌟 🛍️ **En Problemfri Kjøpsopplevelse:** Dykke inn i en sømløs shoppingopplevelse med vår brukervennlige nettside, hvor du enkelt kan navigere gjennom vårt omfattende utvalg av produkter, alle designet for å møte dine bruningsbehov. 🚀 **Rask og Pålitelig Levering:** Vi forstår viktigheten av tid, og derfor sikrer vi rask og pålitelig levering av dine bestillinger, pakket med omsorg for å sikre at produktene dine ankommer i perfekt stand. 💉 **Høykvalitets Produkter:** Våre Melanotan-produkter er formulert med høyeste kvalitetsstandarder, og gir deg en effektiv og sikker måte å oppnå den ønskede brunfargen på, uten å kompromittere din helse og velvære. 👩‍⚕️ **Sikkerhet Først:** Din sikkerhet er vår prioritet. Vi er dedikerte til å tilby produkter som er trygge og vitenskapelig testet, og gir deg ro i sinnet mens du oppnår den glødende brunfargen du ønsker. 🤝 **Stellar Kundeservice:** Vårt team er her for å støtte deg på hvert trinn av din bruningsreise. Vi er dedikerte til å sikre din tilfredshet og er alltid her for å hjelpe med alle spørsmål eller bekymringer du måtte ha. 💬 **Fellesskap og Støtte:** Bli med i vårt voksende fellesskap hvor vi deler tips, triks og inspirerende historier om bruningsreiser. Vi er mer enn bare et produkt - vi er et fellesskap som støtter hverandres velvære og skjønnhetsmål. 🔄 **Din Tilfredshet, Vår Belønning:** Vi er stolte over å ha hjulpet tusenvis av kunder å oppnå sin ønskede brunfarge på en trygg og effektiv måte, og vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår stadig voksende familie av fornøyde kunder. 🌞 Oppdag en verden av sunn brunfarge med Melanotan Norge - Der din bruningsreise transformeres til en opplevelse av velvære og selvtillit! 🌞

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,9

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kjempefornøyd 🌞

Kjempefornøyd 🌞
Bestillingen vart sendt samme dag jeg bestilte , tok ikke lang tid føre den kom der jeg skal hente 🌞
Bestiller mere fra dere , takk takk 🌞

18 april 2024

Kjære Nina Ødegård,

Tusen takk for din strålende tilbakemelding og for å dele din entusiasme med oss 🌞! Vi er kjempefornøyde med å høre at du er så tilfreds med raskheten i leveransen og at alt gikk så smidig som du hadde håpet. Det er akkurat denne typen opplevelse vi ønsker å tilby alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du planlegger å bestille fra oss igjen. Hos Melanotan Norge streber vi etter å levere ikke bare kvalitetsprodukter, men også en service som gjør hver handel bekymringsfri og effektiv. Din tilfredshet er den beste bekreftelsen på vårt arbeid!

Takk igjen, Nina, for din tillit. Vi ser frem til din neste bestilling!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering 👍 har akkurat tatt…

Rask levering 👍 har akkurat tatt produktet i bruk. Skal ta sol i morgen

18 april 2024

Kjære Lars,

Tusen takk for din anmeldelse og for å fremheve den raske leveringen 👍! Vi er glade for å høre at produktet allerede er i bruk, og vi håper du blir like fornøyd med resultatene som du er med leveringstiden.

Det er viktig for oss i Melanotan Norge å sikre at alle våre kunder mottar sine produkter raskt og effektivt, slik at de kan nyte godt av dem så snart som mulig. Vi ser frem til å høre om din erfaring etter solingen, og vi står alltid til tjeneste dersom du har spørsmål eller trenger råd om våre produkter.

Takk igjen for din tillit til oss, og ikke nøl med å nå ut om det er noe vi kan hjelpe deg med.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig service og gode produkter

Veldig hyggelig kundeservice hver gang jeg handler herifra. Produktene er det også god kvalitet på. Får en kjapp og fin brunfarge som varer med melanotan.😊 Også prøvd Clenbuterol. Forbrente en del fett ganske effektivt, men slet noe med svette og muskelkramper, så reduserte dosen etter anbefaling fra kundeservice og da gikk det helt fint.🙌🏻

19 april 2024

Kjære Kriss,

Tusen takk for at du deler din erfaring og for de vennlige ordene om vår kundeservice og produkter 😊! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med kvaliteten og resultatene av Melanotan, og at du oppnår den ønskede brunfargen som varer.

Vi setter også pris på at du prøvde Clenbuterol og er glad for å høre at vårt team kunne bistå deg med å justere dosen slik at du kunne fortsette å bruke produktet komfortabelt. Din sikkerhet og velvære er vår høyeste prioritet, og det er viktig for oss at våre kunder føler seg støttet gjennom hele prosessen.

Takk igjen for din tillit og lojalitet mot Melanotan Norge. Vi ser frem til å fortsette å støtte deg i dine helse- og velværemål. Skulle du ha flere spørsmål eller trenger mer veiledning, er vi bare en e-post unna.

Super enkelt å bestille

Super enkelt å bestille. Rask levering 🤩

28 maart 2024

Kjære kunde,

Tusen takk for din strålende anmeldelse og for å fremheve hvor enkelt det er å bestille fra oss, samt vår raske levering 🤩! Vi er utrolig glade for å høre at du hadde en så positiv opplevelse.

Hos Melanotan Norge jobber vi hardt for å sikre at hele kjøpsprosessen er så smidig og effektiv som mulig, fra det øyeblikket du velger våre produkter til de ankommer din dør. Ditt feedback er en fantastisk bekreftelse på at vi lykkes i våre anstrengelser.

Vi håper du blir fornøyd med resultatene og oppnår den brunfargen du ønsker. Skulle du ha noen spørsmål underveis, eller trenger mer informasjon om hvordan du best bruker våre produkter, står vi alltid klare til å hjelpe.

Takk igjen for å velge Melanotan Norge, og vi ser frem til å tjene deg igjen i nær fremtid.

Fantastisk gode produkter

Fantastisk gode produkter, meget fornøyd
Anbefales på det sterkeste

5 april 2024

Kjære Geir,

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for å høre at du er meget fornøyd med våre produkter og setter stor pris på din anbefaling.

Det er vårt hovedmål i Melanotan Norge å levere produkter av høy kvalitet som våre kunder kan stole på, og din tilbakemelding er en bekreftelse på at vi er på rett vei. Vi er takknemlige for din tillit og støtte, og det motiverer oss til å fortsette å strebe etter fortreffelighet og innovasjon.

Vi ser frem til å fortsette å tjene deg og håper å overgå dine forventninger i fremtiden. Ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe mer vi kan gjøre for deg eller om du har noen spørsmål.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt går som planlagt med bestilling

Alt går som planlagt med bestilling. Raske med å svare på e-post, og superhyggelig kundeservice.

19 maart 2024

Kjære Ane Line Bergseth,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi er veldig glade for å høre at alt går som planlagt med din bestilling, og at du setter pris på vår raske respons og hyggelige kundeservice.

Din tilfredshet er av største viktighet for oss, og vi streber etter å gjøre hele kjøpsprosessen så enkel og behagelig som mulig. Det er fantastisk å vite at vårt team lever opp til disse forventningene.

Vi setter stor pris på din støtte og ser frem til å fortsette å levere enestående service og produkter. Vennligst ikke nøl med å kontakte oss igjen hvis du har noen flere spørsmål eller trenger ytterligere assistanse.

Kjempe fornøyd!

Kjempe fornøyd!! Kjempe seriøse levere som dem skal ,, kvalitet på det dem leverer!! Kommer til å bestille fra fremover !! Ryddig kvalitet !!!

8 maart 2024

Kjære Christian Stephensen,

Først og fremst, tusen takk for at du tok deg tid til å dele din entusiastiske 5-stjerners anmeldelse med oss. Det er med stor takknemlighet vi mottar dine varme ord og anerkjennelse av vårt arbeid. Å høre at du er "kjempe fornøyd" med både kvaliteten på våre produkter og den seriøsiteten vi legger i leveransen, er utrolig oppmuntrende for hele teamet her hos Melanotan Norge.

Vi legger stor vekt på å tilby våre kunder produkter av høyeste kvalitet, samtidig som vi sikrer at hele kjøpsopplevelsen er smidig, ryddig, og oppfyller alle forventninger. Din tilfredshet og tillit til oss som din foretrukne leverandør er det som driver oss til å stadig forbedre og opprettholde høye standarder i alt vi gjør.

Det at du planlegger å fortsette å bestille fra oss er den største anerkjennelsen vi kan motta, og vi ser frem til å fortsette å levere produkter og tjenester som møter dine behov og forventninger. Vi er dedikerte til å sikre at hver eneste bestilling du plasserer hos oss, også i fremtiden, vil være en bekreftelse på ditt valg om å stole på oss.

Vennligst husk at vi alltid er her for å hjelpe med eventuelle spørsmål, forespørsler, eller tilbakemeldinger du måtte ha. Din mening er uvurderlig for oss i vår kontinuerlige streben etter forbedring og innovasjon.

Takk igjen for din støtte og for å dele din positive opplevelse. Vi ser frem til mange flere muligheter til å imponere deg med vår service og kvaliteten på våre produkter.

fast delivery

fast delivery, quality product

16 maart 2024

Kjære Elinor Fromaget,

Takk hjertelig for din strålende 5-stjerners anmeldelse. Vi er utrolig takknemlige for at du tok deg tid til å anerkjenne både hastigheten på vår leveranse og kvaliteten på produktet du mottok. Hos Melanotan Norge er vi dedikerte til å tilby våre kunder en service som ikke bare møter, men overgår forventningene, og det er svært gledelig å høre at vi har oppnådd dette i ditt tilfelle.

Rask levering er en hjørnestein i vår kundeservicefilosofi, da vi forstår viktigheten av å motta dine produkter i tide. Samtidig er vi kompromissløse når det gjelder kvaliteten på våre produkter. Din tilbakemelding bekrefter at vårt harde arbeid og dedikasjon til disse prinsippene blir verdsatt.

Vi håper at du fortsetter å velge Melanotan Norge for dine behov, og vi ser frem til å bevise vår forpliktelse til kvalitet og hastighet i alle fremtidige bestillinger du måtte ha. Vennligst ikke nøl med å kontakte oss direkte dersom du har noen spørsmål, behov for assistanse, eller ønsker å dele ytterligere tilbakemeldinger. Vi er her for å støtte deg.

Takk igjen for din tillit til oss. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi ser frem til å fortsette å levere produkter og tjenester som oppfyller dine forventninger.

Helt rått !!

Hånda på hjertet den beste «mellaen» jeg Jar prøvd. Har tidligere blitt blå på leppene og litt småkvalm av mella, men ikke av denne. Servicen er upåklagelig og meget tålmodige. Her kommer jeg til å handle lenge.

14 maart 2024

Kjære Andyman,

Vi er dypt takknemlige for din fantastiske 5-stjerners anmeldelse og de varme ordene om din opplevelse med vårt produkt og service. Å høre at du beskriver vår "mella" som den beste du har prøvd, og at du har hatt en så positiv opplevelse uten de tidligere nevnte bivirkningene, er utrolig gledelig for oss alle her hos Team Melanotan Norge.

Kvalitet og kundetilfredshet er kjernen i vår virksomhet, og vi legger stor vekt på å tilby produkter som ikke bare møter, men overgår kundenes forventninger. Din tilbakemelding er en kraftig påminnelse om viktigheten av dette arbeidet, og det motiverer oss til å fortsette å strebe etter forbedring og innovasjon i alt vi gjør.

Det at du fremhever vår service som "upåklagelig" og vårt team som "meget tålmodige" er en ære, og vi er stolte over å kunne tilby en kundeopplevelse som står i samsvar med våre høye standarder for kvalitet og omsorg. Vårt mål er å sikre at hver kunde føler seg verdsatt og støttet gjennom hele kjøpsprosessen, og det er hjertevarmende å vite at vi har lykkes med dette i ditt tilfelle.

Vi ser frem til å være din foretrukne kilde for "mella" i lang tid fremover, og vi er her for å støtte deg med den samme upåklagelige servicen og tålmodigheten du har verdsatt. Ikke nøl med å nå ut til oss med eventuelle spørsmål, ytterligere behov, eller tilbakemeldinger du måtte ha i fremtiden.

Takk igjen for din tillit og støtte. Din tilfredshet er vår største prioritet, og vi ser frem til mange flere muligheter til å imponere deg med våre produkter og tjenester.

Pakken kom på 1 dag

Pakken kom på 1 dag, super service, svarer på alt man lurer på, veldig fornøyd med produktet!

9 maart 2024

Kjære Hanna,

Tusen takk for din strålende 5-stjerners anmeldelse. Det er med stor glede vi leser om din positive erfaring med vår leveransehastighet, kundeservice, og produktkvalitet. Hos Melanotan Norge er vi dedikerte til å tilby en service som ikke bare møter, men overgår våre kunders forventninger, og din tilbakemelding er en verdifull bekreftelse på at vi er på rett vei.

Å levere pakker så raskt som mulig er en prioritet for oss, fordi vi forstår viktigheten av å motta dine produkter i tide. Vi er begeistret for å høre at vi lyktes med å levere din pakke på bare én dag. Videre er vi stolte over å kunne tilby en kundeservice som står klar til å svare på alle spørsmål våre kunder måtte ha. Din tilfredshet med produktet er det ultimate målet vårt, og det er fantastisk å vite at vi har oppnådd dette.

Vi setter stor pris på din anerkjennelse og er takknemlige for at du valgte oss. Vennligst husk at vi er her for deg for eventuelle fremtidige behov, enten det er spørsmål, ytterligere bestillinger, eller tilbakemeldinger du ønsker å dele. Din mening og tilfredshet er svært viktig for oss, og vi ser frem til å fortsette å tilby deg produkter og tjenester av høyeste kvalitet.

Takk igjen for din støtte og for å dele din positive opplevelse med oss. Vi ser frem til å tjene deg igjen i nær fremtid.

Kjære Alexander,

Takk for din strålende 5-stjerners anmeldelse og for å dele din tilfredshet med vår service. Det er svært gledelig for oss alle her hos Melanotan Norge å høre at du er "kjempefornøyd" med den service du har mottatt. Vi streber etter å tilby enestående kundeservice som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene, og din anerkjennelse bekrefter at vi er på rett spor.

Vårt team er dedikert til å sikre at hver interaksjon med våre kunder er positiv og støttende, og vi tar din tilbakemelding som en verdifull påminnelse om viktigheten av dette arbeidet. Vi forstår at god service er nøkkelen til en tilfredsstillende kundeopplevelse, og vi er forpliktet til å opprettholde og forbedre våre servicestandarder i alle våre kundeengasjementer.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å anerkjenne vårt arbeid gjennom din anmeldelse. Vennligst ikke nøl med å kontakte oss direkte for fremtidige forespørsler, spørsmål, eller ytterligere tilbakemeldinger du måtte ha. Vi er her for å støtte deg og ser frem til å fortsette å levere produkter og tjenester som møter dine behov og forventninger.

Takk igjen for din tillit til oss og for å velge Melanotan Norge. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet, og vi ser frem til mange flere muligheter til å tjene deg i fremtiden.

Super service!!!

Super service!!!

23 februari 2024

Kjære Johan,

Tusen takk for din strålende vurdering og for å dele din positive opplevelse med Melanotan Norge! Vi setter stor pris på dine vennlige ord og er glade for å høre at du er fornøyd med servicen vi tilbyr.

Vårt team jobber hardt for å sikre at våre kunder mottar den beste servicen og støtten, og din tilbakemelding er en fantastisk bekreftelse på dette arbeidet.

Vi ser frem til å fortsette å tilby deg og alle våre kunder eksepsjonell service. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du trenger ytterligere assistanse eller har spørsmål.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt topp kundeservice og levering kom…

Helt topp kundeservice og levering kom som den skulle . Anbefales 👍

26 februari 2024

Kjære Irmelin,

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med Melanotan Norge! Det varmer hjertene våre å høre at du er fornøyd med både vår kundeservice og leveransen. Vi streber etter å møte våre kunders forventninger, og din tilbakemelding bekrefter det harde arbeidet teamet vårt legger ned hver dag.

Din anbefaling betyr mye for oss, og vi er takknemlige for at du valgte våre tjenester. Hvis du har noen flere spørsmål, behov eller tilbakemeldinger i fremtiden, er vi bare en melding unna.

Takk igjen for din støtte, Irmelin. Vi ser frem til å fortsette å tjene deg med samme standard av kvalitet og engasjement.

Enkelt og effektivt

Enkelt å bestille, svarer fort på spørsmål og sender samme dag. Super fornøyd👌

5 februari 2024

Kjære Martine,

Tusen hjertelig takk for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for å høre at du er super fornøyd med prosessen fra bestilling til levering. Å levere enkel og effektiv service er noe vi legger stor vekt på, og det er oppmuntrende å vite at vi har levd opp til dine forventninger.

Rask respons på spørsmål og sørge for umiddelbar forsendelse er en del av vårt løfte om å tilby enestående kundeservice. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet, og din tilbakemelding inspirerer oss til å fortsette å forbedre vår service ytterligere.

Skulle du ha flere spørsmål eller trenger hjelp i fremtiden, ikke nøl med å nå ut til oss. Vi er her for å hjelpe!

Igjen, takk for at du valgte Melanotan Norge, Martine. Vi ser frem til å betjene deg igjen.

Bra produkt

Bra produkt, blitt veldig fort brun. Pakken kommer fort også.

11 februari 2024

Kjære Maren,

Tusen takk for din positive tilbakemelding og for å dele din opplevelse med vårt produkt! Vi er svært glade for å høre at du er fornøyd med resultatet og at du oppnådde ønsket effekt raskt. Vår hovedprioritet er å tilby produkter av høy kvalitet som møter våre kunders forventninger, og din tilbakemelding er en fantastisk bekreftelse på dette.

Vi er også glade for å høre at du opplevde rask levering av pakken din. Vårt logistikklag arbeider utrettelig for å sikre at alle bestillinger blir behandlet og levert så raskt som mulig.

Skulle du ha noen spørsmål, tips eller trenger ytterligere veiledning om bruk av produktet, er vi alltid her for å hjelpe. Ikke nøl med å kontakte oss!

Takk igjen for din støtte, Maren. Vi ser frem til å fortsette å levere produkter og tjenester som du kan være fornøyd med.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk bra produkt og service

Fantastisk bra produkt og service. 10/10
Fungerer som det skal og blir levert som det skal, supert. Hilsen fornøyd kunde.

8 februari 2024

Kjære MvA,

Vi er utrolig takknemlige for din strålende anmeldelse og den høye vurderingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd både med produktet og servicen vår. Å oppnå en 10/10 fra en fornøyd kunde som deg motiverer oss virkelig til å fortsette vårt arbeid med å levere kvalitetsprodukter og service.

Vi er glade for å vite at produktet fungerer som forventet og at leveransen oppfyller våre løfter. Din tilfredshet er vår største prioritet, og vi er her for å støtte deg hver steg på veien.

Tusen takk for at du valgte oss og for at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Vi ser fram til å fortsette å tjene deg i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elsker å handle på nettet

Jeg elsker å handle på nettet - med én forutsetning: At hele handelen foregår sømløst - fra bestilling til levering - og ikke minst at produktet innfrir.
Her leverer Melanotan Norge på samtlige punkter, og jeg kan anbefale denne leverandøren på det aller varmeste.

31 januari 2024

Kjære TORGEIR BJORDAL,

Takk for din strålende anmeldelse og for å dele din positive erfaring med Melanotan Norge! Vi er utrolig glade for å høre at du har hatt en sømløs handelsopplevelse fra bestilling til levering, og at produktet vårt har innfridd dine forventninger.

Å levere en feilfri kundeopplevelse og produkter av høy kvalitet er vårt hovedmål, og din tilbakemelding er en verdifull bekreftelse på vårt arbeid. Vi setter stor pris på din anbefaling og er takknemlige for at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vennligst ikke nøl med å kontakte oss om det er noe mer vi kan gjøre for deg. Vi ser frem til å betjene deg igjen!

Knall bra service.

Knall bra service.

6 februari 2024

Kjære John Richard Rolseth,

Tusen takk for din korte, men utrolig positive tilbakemelding! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med servicen vår. Hos Melanotan Norge er vi alltid bestrebet på å levere service av høyeste kvalitet til våre kunder, og det er fantastisk å få en slik anerkjennelse fra deg.

Din tilfredshet er vår største motivasjon, og vi ser frem til å fortsette å tilby deg og alle våre kunder enestående service.

Skulle du trenge ytterligere hjelp eller ha noen spørsmål, er vi bare en melding unna.

Takk igjen for din støtte, John. Vi gleder oss til å betjene deg igjen!

Raskt og smertefri levering

18 januari 2024

Antwoord van Melanotan Norge

Basert på forespørselen din, her er et forslag til hvordan du kan svare på Jans anmeldelse om rask og smertefri levering:

Kjære Jan,

Takk for din positive tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med den raske og smertefrie leveringsprosessen vår. Hos Melanotan Norge jobber vi hardt for å sikre at alle våre kunder får sine produkter så raskt og effektivt som mulig, og det er fantastisk å høre at vi har lyktes med din bestilling.

Din tilfredshet og bekvemmelighet er vår høyeste prioritet, og vi er takknemlige for at du tok deg tid til å anerkjenne vår innsats.

Skulle du ha noen spørsmål i fremtiden eller trenger ytterligere assistanse, er vi her for å hjelpe. Vi ser frem til å betjene deg igjen!

Rask og trygg levering

Rask og trygg levering! Veldig god kundeservice og🤩

1 februari 2024

Kjære kunde,

Tusen takk for din strålende tilbakemelding! Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med både vår raske og trygge levering, samt vår kundeservice. Hos Melanotan Norge er det vår høyeste prioritet å sikre at alle aspekter av din opplevelse er både positiv og problemfri, og din tilbakemelding bekrefter at vi er på riktig vei.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring, og det motiverer oss til å fortsette å strebe etter å levere den beste servicen og støtten til våre kunder.

Skulle du ha noen flere spørsmål eller trenger assistanse i fremtiden, er vi bare en melding unna. Vi ser frem til å betjene deg igjen!

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.