Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte og betalte 2 varer 17. april, begge var listet opp som på lager. Fikk kun ordrebekreftelse for 1 vare og en mail om at varen var på vei 26. april. Nå (7. mai) er 0 varer mottatt. Sendte mail... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte den 17 februar og det er nå 8 mars å har ikke enda fått pakken. Jeg prøver å kontakte dem men det har tlf nummer som er ikke i bruk og sendte de mail men får ikke var Vis noen har... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hadde en bestilling med dere i 21 Februar, nå er det 6 Mars, har ikke fått det jeg har bestilt, ingen så svarer på Kundeservice å ingen svarer på Mail. Fikk ikke pakken før 31. mars, Nettsiden var ty... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig fornøyd med service og produkt!🙌🏻 god kommunikasjon med selger, og produktene funker utrolig bra. Både kjøpt melonotan 2 tidligere og fikk fantastiske resultater raskt, brunfargen varte leng... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Geschreven door het bedrijf

Din Veiviser til en Sunnere, Brunere Hud med Melanotan Norge! 🌟 Velkommen til Melanotan Norge https://melanoran-norge.com - Din ultimate destinasjon for en tryggere og mer effektiv måte å oppnå den perfekte brunfargen på! 🌟 🛍️ **En Problemfri Kjøpsopplevelse:** Dykke inn i en sømløs shoppingopplevelse med vår brukervennlige nettside, hvor du enkelt kan navigere gjennom vårt omfattende utvalg av produkter, alle designet for å møte dine bruningsbehov. 🚀 **Rask og Pålitelig Levering:** Vi forstår viktigheten av tid, og derfor sikrer vi rask og pålitelig levering av dine bestillinger, pakket med omsorg for å sikre at produktene dine ankommer i perfekt stand. 💉 **Høykvalitets Produkter:** Våre Melanotan-produkter er formulert med høyeste kvalitetsstandarder, og gir deg en effektiv og sikker måte å oppnå den ønskede brunfargen på, uten å kompromittere din helse og velvære. 👩‍⚕️ **Sikkerhet Først:** Din sikkerhet er vår prioritet. Vi er dedikerte til å tilby produkter som er trygge og vitenskapelig testet, og gir deg ro i sinnet mens du oppnår den glødende brunfargen du ønsker. 🤝 **Stellar Kundeservice:** Vårt team er her for å støtte deg på hvert trinn av din bruningsreise. Vi er dedikerte til å sikre din tilfredshet og er alltid her for å hjelpe med alle spørsmål eller bekymringer du måtte ha. 💬 **Fellesskap og Støtte:** Bli med i vårt voksende fellesskap hvor vi deler tips, triks og inspirerende historier om bruningsreiser. Vi er mer enn bare et produkt - vi er et fellesskap som støtter hverandres velvære og skjønnhetsmål. 🔄 **Din Tilfredshet, Vår Belønning:** Vi er stolte over å ha hjulpet tusenvis av kunder å oppnå sin ønskede brunfarge på en trygg og effektiv måte, og vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår stadig voksende familie av fornøyde kunder. 🌞 Oppdag en verden av sunn brunfarge med Melanotan Norge - Der din bruningsreise transformeres til en opplevelse av velvære og selvtillit! 🌞

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,9

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Funker sykt bra

Funker sykt bra! Har fått ønsket brunfarge på kort tid! Anbefaler på de sterkeste! Servicen er også bra!:)

20 januari 2024

Kjære Isaaak,

Tusen takk for din strålende anmeldelse og sterke anbefaling! Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med resultatene og at du oppnådde ønsket brunfarge på kort tid med vårt produkt. Hos Melanotan Norge er det vår høyeste prioritet å levere produkter som ikke bare møter, men overgår våre kunders forventninger.

Din tilfredshet med vår service betyr også mye for oss. Vi jobber kontinuerlig for å sikre at alle våre kunder mottar den beste mulige kundeservicen, og det er fantastisk å få denne tilbakemeldingen fra deg.

Skulle du ha noen flere spørsmål eller behov i fremtiden, er vi her for å hjelpe. Takk igjen for at du valgte Melanotan Norge, og vi ser frem til å fortsette å tilby deg produkter og service av høyeste kvalitet.

Tipp topp kundeservice

Tipp topp kundeservice, kjappe svar på alle henvendelser og lynrask sending i posten.
100% fornøyd 👍

19 oktober 2023

Kjære Nita,

Tusen hjertelig takk for din fantastiske tilbakemelding! Vi er utrolig glade for å høre at du er 100% fornøyd med vår kundeservice og leveringshastighet. Vårt mål er alltid å tilby tipp topp service, rask respons på henvendelser, og å sørge for at alle bestillinger blir levert lynraskt.

Din tilfredshet er vår største motivasjon, og det å vite at vi har levd opp til dine forventninger gir oss stor glede. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss og resten av vårt samfunn.

Skulle du ha flere spørsmål, behov, eller ønsker, er vi bare en melding unna. Vi ser frem til å fortsette å betjene deg med samme standard av kvalitet og engasjement.

Takk igjen for din støtte og tillit til oss, Nita. Vi gleder oss til å betjene deg igjen!

Utrolig bra kvalitet

Utrolig bra kvalitet! Blir fort brun og fargen holder seg :) anbefales!

28 november 2023

Kjære Henni Wandi,

Takk for din fantastiske anmeldelse! Vi er beæret over å høre at du er fornøyd med kvaliteten på vårt produkt, og at du har oppnådd den ønskede brunfargen som også holder seg. Din tilfredshet og anbefaling betyr alt for oss, og det motiverer oss til å fortsette å levere produkter av høyeste kvalitet.

Din støtte er uvurderlig, og vi takker deg for å spre det gode ordet om Melanotan Norge. Skulle du ha noen spørsmål eller trenger ytterligere assistanse, er vi bare en melding unna.

Takk igjen, Henni, for at du valgte oss. Vi gleder oss til å fortsette å tjene deg med det beste vi har å tilby.

Beste hilsener,

This is Amazing :) :)

This is Amazing :) :) så fin brunfarge på så kort tid. Blir stamkunder jeg fra og med nå:)
Servicen…. Excellent:) :) :)
Thanks

22 november 2023

Kjære Synne Dencker,

Tusen hjertelig takk for din entusiastiske anmeldelse! Det gleder oss enormt å høre at du er fornøyd med resultatet og har oppnådd den fine brunfargen du ønsket deg på så kort tid. Velkommen som stamkunde – vi er beæret over å ha deg med oss!

Din tilbakemelding på vår service som "Excellent" varmer virkelig, og vi lover å fortsette å strekke oss etter å gi deg og alle våre kunder den beste opplevelsen hver gang.

Takk igjen for din støtte og tillit til Melanotan Norge, Synne. Vi ser fram til å fortsette å tilby deg produkter og service av høy kvalitet.

rask levering.

Hatt 3 ordre, samme positive opplevelse hver gang.

9 november 2023

Kjære Alexander,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding og for å dele din positive erfaring med Melanotan Norge gjennom dine ordrer. Det er fantastisk å høre at du har hatt en jevnt god opplevelse med vår service, rask levering, og vår raske respons på henvendelser.

Å levere kvalitetsservice og støtte til våre kunder er vårt høyeste mål, og din tilbakemelding bekrefter det harde arbeidet vårt team legger ned. Vi setter stor pris på din lojalitet og tillit til oss gjennom dine tre ordrer.

Vi ser frem til å fortsette å tilby deg og alle våre kunder den samme høye standarden på service og support. Skulle du ha noen flere spørsmål eller trenger assistanse i fremtiden, er vi bare en henvendelse unna.

Takk igjen for din støtte, Alexander. Vi gleder oss til å betjene deg igjen!

Rask levering!

Bra kommunikasjon, meget rask levering so what's not to like🤩 spent på om produktet holder stand med tidligere leverandør😊

7 november 2023

Hei Evelyn Kiplesund,

Tusen takk for din strålende tilbakemelding! Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med både kommunikasjonen og hastigheten på leveransen. Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder får en positiv opplevelse fra start til slutt, og din tilbakemelding er en fantastisk bekreftelse på dette arbeidet.

Når det gjelder produktkvaliteten, er vi spente på å høre dine tanker etter at du har fått muligheten til å prøve produktet. Vi er stolte av kvaliteten på våre produkter og håper inderlig at du vil finne Melanotan Norge like god, om ikke bedre, enn din tidligere leverandør.

Skulle du ha noen spørsmål, eller trenger ytterligere informasjon, ikke nøl med å ta kontakt. Vi er her for å hjelpe!

Takk igjen for at du valgte Melanotan Norge, og vi ser frem til å høre fra deg snart!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service.og varene kom med…

Fantastisk service.og varene kom med en gang .anbefales på det sterkeste
Og meget bra produkt

7 november 2023

Hei Kenneth,

Tusen takk for de flotte ordene og for at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss! Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med vår service og at varene dine ankom raskt. Det er vår høyeste prioritet å sikre at våre kunder mottar produkter av høy kvalitet med best mulig service. Din anbefaling betyr mye for oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden.

Beste produktet noensinne!

Kan ikke fullrose nok! Tipp topp kundebehandling, kjapt svar på ALLE henvendelser, lynrask sending i posten og superdupert produkt 🙌 Absolutt INGENTING å klage på, dette er en super hjelp for meg med atopisk eksem, jeg har til dags dato ikke hatt utbrudd så lenge jeg bruker melanotan og solarium. Helt fantastisk !!!

20 september 2023

Antwoord van Melanotan Norge

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det varmer virkelig hjertet vårt å høre at du er så fornøyd med produktene våre og opplevelsen din hos oss.

Vi er glade for at Melanotan har vært til stor hjelp for deg, spesielt med hensyn til atopisk eksem. Det er flott å vite at du har hatt positive resultater og at du føler deg bedre. Kundenes tilfredshet er alltid vår høyeste prioritet, og vi er her for å støtte deg på alle måter vi kan.

Hvis du noen gang har spørsmål eller trenger ytterligere assistanse, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er alltid her for deg.

Takk igjen for at du valgte Melanotan Norge, og vi ser frem til å fortsette å hjelpe deg med å oppnå den perfekte brunfargen og en sunnere hud.

Vennlig hilsen,

Bra produkt og service

Bra produkt og service, anbefales!

10 juni 2023

Hei,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å dele din erfaring med vårt produkt og service.

Det er flott å høre at du er fornøyd med både produktet og servicen vår. Vi streber alltid etter å tilby det beste for våre kunder, og din anbefaling betyr mye for oss.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen i fremtiden.

Par fra Sørlandet

Utrolig raskt levert. Veldig bra kjøpsopplevelse.
Vi har forsøkt flere selgere tidligere, men dette var virkelig sikker og trykk handel. Ønsker å skryte når man sjeldent opplever dette. Kan anbefales.

13 oktober 2023

Hei,

Hvis du har noen spørsmål eller trenger ytterligere assistanse i fremtiden, er vi her for å hjelpe. Vi ser frem til å fortsette å levere gode produkter og service til deg.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.