Ik had twee brillen besteld waarvan ik er eentje wilde retourneren omdat het model me niet goed stond. Door een adresfout van de zaak waar ik het heb geretourneerd is de zonnebril niet terug aangekom... Toon meer
Anderhalf jaar geleden een zonnebril besteld, kwijtgeraakt maar nu weer 2 nieuwe besteld. Brillen blijven goede kwaliteit behouden. Al met al erg tevreden over alles!
Prima brillen maar als er iets mis gaat met de levering is het onmogelijk om contact te krijgen. Er is geen mogelijkheid tot telefonisch contact en de chatbot op de website is alleen beschikbaar in he... Toon meer
Heel blij met mijn zonnebrillen, perfecte pasvorm, kleur glas erg prettig. Brillen zijn leuk verpakt in mooi doosje, zitten in hoesje en er wordt brillendoekje bij geleverd.
Dressing your gaze with timeless and quality eyewear since 2014.
We design accessories inspired by simplicity and minimalism.

- Our desire is to make your experience with Meller positive and satisfactory.
- We are continually evolving/adapting our products and services, to satisfy your needs and tastes.
We resolve your concerns as quickly as possible
Free shipping for orders over 55 euros

Vraagt klanten om een review
Oplichters!
Twee brillen besteld (actie 1+1). Één bril is verkeerd geleverd. Na contact met de klantenservice gaf Meller aan dat ik de verkeerde bril terug moest sturen. Zij zouden daarna de goede bril opsturen. Nadat ik de bril teruggestuurd had lieten ze niks meer van zich horen. Ze hebben nooit meer de goede bril gestuurd…
Oplichters!
Prima service. Delivery op tijd. Product uitstekkend.
De produkt is geweldig. Het past perfect met alles. Fijne inkoop.
Leuke zonnebrillen voor een prima prijs.
Goede kwaliteit snelle levering
Perfecte prijs kwaliteit
Goede brillen, optijd binnen en kwaliteit gaat langer mee dan waarvoor je betaald!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
De kwaliteit van de brillen laat te…
De kwaliteit van de brillen laat te wensen over. De kunstofbrillen zaten zo enorm strak dat ik hoofdpijn kreeg. Ook kreeg ik al snel last van mijn ogen door het kijken door d elenzen van de bril.
Het daarna terug moeten sturen van het pakketje via postnl waarbij je zelf alles moet regelen en 10 euro moet betalen maakt voor mij dat ik niet meer dan 1 ster kan geven. Jammer..
Geld besparen? Misschien toch maar voor een echt merk met kwaliteit materiaal, voor mij geen goedkopere zonnebrillen meer.

Goede kwaliteit en vorm
Mooi op vorm, kwaliteit is goed.
Glazen zijn super helder en een mooie levering waar het in verpakt was
Geen brillen ontvangen
Geen brillen ontvangen. Dhl contact zij zeggen geleverd maar geen pakket wel een vervalste handtekening. Contact opgenomen met Meller. gaven me gelijk de optie om de brillen opnieuw op te sturen of het geld terug te krijgen. Ik heb voor dat laatste gekozen en het was diezelfde dag nog geregeld!

Antwoord van Meller
Top kwaliteit en snelle levering!
De pootjes van de zonnebril hangen al…
De pootjes van de zonnebril hangen al ze klappen van zelf uit dit heb ik niet eens bij brillen van 2 euro beetje jammer voor de rest mooie bril

Meller's mega mooie monturen
Gewoon, mooie zonnebril. Het dragen van de bril voelt elke dag zoals een nieuw avontuurtje. De volledige blokkade van zonnestralen is mega nuttig en bespaart m'n ogen heel wat moeite. Het comfort tijdens het dragen kan beter voor brede hoofden. Maar voor mijn hoofd is het perfect.