Vi havde booket Mental Jack til vores venindes polterabend. Det var et gennemført, sjovt og magisk show. Han var nærværende og inddragede både publikum og hovedperson. De varmeste anbefalinger her... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mental Jack var her til vores datters konfirmation som en hilsen fra mormor. Vi havde set et show fra Mental Jack til en konfirmation sidste år, men det var en helt ny optræden denne gang. Det var un... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi bookede mental Jack til vores datters konfirmation og var bare så spændt på hans optræden. Det gik over alt forventning. Han er simpelthen så dygtig. Vi kan varmt anbefale ham til andre. Han overra... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde booket Mental Jack til et firmaarrangement. Kæmpe anbefaling herfra. Det var super godt og han var god til at inddrage folk stille og roligt og samtidig på en god og sjov måde. Han h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mental Jack leverer underholdning i form af “tankelæsning” og forudsigelser til fester og firmaevents i hele Danmark. Med fokus på humor, publikumsinvolvering og nærvær skabes oplevelser, der både overrasker og engagerer. Ønsker du en spændende og anderledes form for underholdning, der skaber samtale og engagement? Læs mere eller book på www.mentaljack.dk Optræder til at fra firmafester, bryllupper, konfirmationer til fødselsdage og jubilæer - ja stort set alt.
Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
En rigtig god oplevelse med masser af involvering af tilskuere - hvor vi både fik lidt input vedr. nogle af de elementer en mentalist gør brug af, men også et show hvor vi blev underholdt og forbløffet

Antwoord van Mental Jack
Vi havde booket Mental Jack til vores fars 80 års fødselsdag hvor eventen varede en halv times tid. Det var sjovt og underholdende fra start til slut. Både gæster og fødselaren blev inddraget i forskellige indslag. Har ikke fortrudt bookingen af Mental Jack og de varmeste anbefalinger herfra.

Super god underholdning 🤩
Mental Jack fik alle med, og det var spændende fra start til slut.
Vil til hver en tid anbefale ham

Antwoord van Mental Jack
For 2. år i træk har Mental Jack optrådt til vores Dimission. Der er ca. 140 til stede og Mental Jack er virkelig god til, at få hele lokalet med og efterlader dem med undren og mange indtryk. Man er godt underholdt og der er mange gode snakke bagefter. Mental Jack kan sit kram og fremstår imødekommende, venlig, kompetent og formår at få deltagerne til at være "afslappede". Hele showet blev leveret med god jysk humor og stor indlevelse. Der er ingen tvivl om, at her er en person der har en stor passion for det han laver. 5 stjerner og de bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van Mental Jack
90 års fødselsdag og Mental Jack! Kan det nu gå?
Ja det kunne det. Alle var underholdt og alle var med.
Super god oplevelse

Antwoord van Mental Jack
Underholdningen var en gave til vores mor i forbindelse med hendes 60 års fødselsdag. Hun holdt stor fest for 75 mennesker. Indslaget var skide godt, Jacob var meget sød og ydmyg på den gode måde, hvilket passede perfekt til en flok voksne nordjyder. Han inddragede både min mor og flere af gæsterne i sine indslag, hvilket bidrog til at give alle gæsterne en god oplevelse. Det blev til et stort samtaleemne blandt gæsterne resten af festen, som var meget imponerede og prøvede at regne ham ud. Mor var så tilfreds og glad for overraskelsen, og vi fik stor ros af gæsterne for indslaget!

Antwoord van Mental Jack
Mentaljack underholdt til vores 60 års fødselsdag. Det var en stor succes og gæsterne talte længe om showet og var meget forundret. De fleste gæster deltog aktivt og vi var top underholdt på en behagelig måde. Mvh. Lene og Henrik

Antwoord van Mental Jack
Dygtig og underholdende , fik alle med ved min kones 50 års Fødselsdag.
Kan klart anbefales.

God oplevelse til firma-arrangement

Super underholdning!
Vi var et lille selskab på 11 (15 - 80 år) der fejrede min fars 80 års fødselsdag i privat hjem. Showet var perfekt afstemt til selskabet og underholdningsværdien helt i top. Kan varmt anbefales 😊

Antwoord van Mental Jack
Lees meer over geverifieerde reviews.