Tilfældig hotel service, afhængig af hvem der er på arbejde
Min mand og jeg havde booket ophold på Mercur i København fra og med d.10 okt til og med d.12 okt. Et af vores kriterier var at der var mulighed for parkering.
Da vi ankommer fredag aften d.10 okt, bliver vi taget i mod af en ung kvindelig receptionist, der kun vil tale engelsk.
Vi spørger til, hvor vi skal parkere, hvortil hun svarer, at hun ikke ved det, da hun ikke er kendt i området. Jeg forholder hende, at vi netop har booket hotellet, fordi der er mulighed for parkering, her fortæller hun at det er rigtigt der har været et samarbejde med APCOA parkering men at det samarbejde er ophørt og vi selv må finde parkering.
Vi parkerer efterfølgende, fredag, lørdag og søndag forskellige steder omkring hotellet, for rundt regnet 1500,- danske kr.
Da vi skal tjekke ud søndag, står der en ung mandlig receptionist bag skranken. Min mand fortæller, hvor dyrt det har været for at parkere, hvortil receptionisten svarer at det er han ked af at høre og at vi er blevet misinformeret, hotellet har faktisk en aftale, med parkering i 2 dag for ca. kr.500,-
Den mandlige receptionist kan ikke hjælpe os med at få refunderet differencen, men fortalte at han havde kunnet hjulpet os, selv om hans kollega påstand havde været rigtigt. Receptionisten sagde at en anden gang skulle vi bede om at tale med manageren, hvis der var noget vi ikke forstod eller undrede os over. Min mand forklarede at han havde overhørt en samtale, hvor den kvindelige receptionist havde fortalt en anden gæst efter os, at der ikke fandtes en manager, og at gæsten kun kunne tale med hende, der var receptionist den aften.
Vi er faktisk rystede over at have betalt så mange penge i parkering, pga en receptionist der ikke magter sit arbejde.
10 oktober 2025
Review zonder uitnodiging