Zoals gewoonlijk snelle afhandeling van bestelling. Alleen de bezorgdienst van DHL is zwaar waardeloos. Hele dag thuis geweest en niet aan de deur geweest maar direkt naar service- punt gebracht. Als... Toon meer
Helaas een teleurstellende ervaring met Merkala. De communicatie na een probleem met mijn bestelling liet te wensen over. Er werd in eerste instantie wel gereageerd, maar daarna bleef verdere opvolgin... Toon meer
Prima website met voldoende voorlichting. Fijne aanbieding voor een startpakket van de cholesterol-3-1 meter. Wel jammer dat er geen calibratievloeistof bij het startpakket zit. (Dit wordt als nood... Toon meer
De bestelling is na 7 dagen nog niet geleverd. Div malen met DHL contact gehad. Ze moeten bij de afhaal locatie maar gaan zoeken. Ik zou zeggen laat DHL dat regelen. Aanvulling: Toch maandag naar h... Toon meer
Welkom bij Merkala.nl, de online groothandel voor uw praktijk benodigdheden!
Lorrie 13, 1724BL, Oudkarspel, Nederland
- +31 (0)88 05 00 800
- info@merkala.nl
- merkala.nl
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hb meter gekocht omdat mijn man last…
Hb meter gekocht omdat mijn man last had van bloedarmoede. De bloedwaarde was zo’n groot verschil met het gewone lab dat we vervolgens contact hebben gezocht met de klantenservice. Geen retour mogelijk omdat we de dertig dagen hadden overgeschreden. Laatste keer dat ik hier iets koop

Goede Zending gehad aan huis
Goede Zending gehad aan huis, en voordelig natuurlijk
Aanrader
Prijs/kwaliteit goed. 2e keer besteld en zoals gewoonlijk de volgende dag bezorgd. Aanrader. Werd nu bezorgd via Postnl ;-)
Kwaliteit disposable bedpan. Wat ik mis is een review over de…
Wat ik mis is een review over de kwaliteit van de producten.
Ik lag in het ziekenhuis met een heup fractuur.
De kartonnen ondersteek was onbruikbaar.
Hard huidonvriendelijk materiaal, ruw, hard.
Volkomen onstabiel in bed. Dreigt snel om te vallen.
Waar zijn de platte metalen bedpannen gebleven.
Die waren wat koud, maar deden wat ze moesten doen.

Antwoord van Merkala
Op maandag avond 20:00 besteld woensdag…
Op maandag avond 20:00 besteld woensdag pas in huis? Er staat duidelijk op de website voor 21:00 besteld morgen in huis. Jammer ik had mijn bestelling nodig op dinsdag.

Waardeloze klantenservice,
Waardeloze klantenservice,
3 september is mijn bestelling kwijtgeraakt nadat het pakket beschadigd verstuurd leek te zijn en dhl dus deze nooit bij mij aangeboden heeft naar deze vanuit het sorteercentrum gelijk weer terug naar Merkala gestuurd zou worden, ik heb kort daarna contact gehad met Merkala dat er geen actie kwam vanuit dhl meer en dat het leek alsof het pakket kwijt was. Ik vroeg of ik mijn geld terug gestort kon krijgen aangezien het pakket immers nooit in mijn ontvangt is geweest en ook nooit bij mij aangeboden zou worden gezien deze beschadigd bleek bij verzending.
Dit was niet mogelijk er moest eerst een onderzoek gestart worden en dan zouden hun terug met mij contact opnemen. Het pakket is inmiddels al 17 dagen kwijt en ik heb tot op heden nog geen retour bedrag ontvangen noch iets vernomen van Merkala, zodra ik bel krijg ik te horen dat ik het onderzoek moet afwachten en ze wel met mij contact opnemen.. Waardeloos dit! Dat je als bedrijf een onderzoek start naar een pakket begrijp ik des te meer als ik hem ontvangen zou hebben en geretourneerd zou hebben maar het feit dat het pakket nooit door DHL naar mij verzonden is en ik mijn geld gewoon niet terug krijg omdat hun en dhl niet weten waar het pakket is vindt ik echt absurd en ontzettend klant onvriendelijk! Regelmatig bij hun besteld maar gezien hun beleid echt nergens op slaat en ze hun klanten maar laten wachten en wachten door HUN probleem niet de mijne omdat ik het pakket nooit in handen heb gehad maakt het dat dit voor mij de laatste bestelling ooit bij hun was! Waardeloos bedrijf

Besteld bij merkala.
Besteld bij merkala.
Sommige artikelen waren niet in stock maar werden alsnog nagezonden nadien en netjes op de hoogte gehouden.
Ik bestel vaak bij Merkala
Ik bestel vaak bij Merkala. Bestelling wordt snel geleverd, betrouwbaar en voordelig
bestelling geplaatst om 14 uur
bestelling geplaatst om 14 uur. Op site staat geleverd de volgende dag echter is dat NIET het geval ook kon er niets gedaan worden dit lijkt me voor een webshop in deze branche niet acceptabel. De spullen zijn noodzakelijk. Enige waarom dit 2 sterren is doordat de medewerker die ik sprak wel vriendelijk was. Eerste en laatste keer deze webshop.. Of houd rekening met 3 dagen extra levertijd
Treurig dat er reactie hier wordt gegeven door de shop dat ik contact met ze op moet nemen nadat ik NB contact heb gehad met de klantenservice en op de website duidelijk staat dat ik nog tot de avond had voor de levering die ik wilde! Ik heb extra betaald voor de levering duurste optie gekozen. Ik kon kiezen tussen ergens ophalen GRaTiS of betaald afleveren. Geachte …. Review aangepast nav de reactie op deze review… -1 geen Nul sterren mogelijk helaas
Uiteraard konden ze niets doen ook niet toen ik uitlegde dat de spullen Noodzakelijk zijn.
16-5 lever eerst eens volgens wat op uwe site staat ipv hier te reageren kunt u zich beter richten op uw product en klacht afhandeling toen ik u belde en niet voor de media hier zogenaamd reageren.. doe geen moeite ik heb mijn NOODZAKELIJKE SPULLEN NOG STEEDS NIET EN BEN NU ZIEKENHUIZEN AF OM TE KIJKEN WAAR IETS OP VOORRAAD IS.
Nooit bestellen hier.

Antwoord van Merkala
Cassettes met korte houdbaarheidsdatum voor glucose meter ontvangen
Cassettes met korte houdbaarheidsdatum voor glucose meter gekregen. De eerste 2 konden nog gebruikt worden maar die daarna zijn dus niet meer te gebruiken. Kan ze niet terug sturen omdat het verval termijn 30 dagen is. Blijkbaar moet je de houdbaarheidsdatum van toegestuurde producten goed checken. Het service centrum geeft aan dat je producten met houdbaarheidsdata langer dan 6 maanden moet aanvragen....Medewerker heeft uitgebreid opgenoemd hoe goed ze zijn voor andere andere klanten. Mijn probleem had ze nog nooit eerder gehad en kon ze niet oplossen. Erg klantonvriendelijk bedrijf.

Antwoord van Merkala
Goede prijs en zeer snelle levering
Merkala is een prettige winkel
Kreeg mijn producten snel!
Uitgebreid aanbod, prima service, goede nazorg
Uitgebreid aanbod. Uitstekende service. Prima nazorg, indien nodig. Vijf sterren welverdiend.
Gewoon bestelling correct afgehandeld.
Heel erg tevreden