Handler man i butikken er der et meget venligt personale og de har så mange lækre sager. Har også handlet hos dem på nettet og der er virkelig hurtigt ekspedition
Modtog min kjole få dage efter den blev bestilt. Kjolen fra Gaspar levede helt op til mine forventninger. Dejligt at modtage pakken hvor der er skrevet en lille personlig besked.
Jeres ALTID gode humør, fede tøjstil, der er noget til alle stilarter og former. I er så fantastiske til at sige jeres mening, uden at pakke noget ind❤️👍 Og så selvfølgelig jeres altid hurtige... Toon meer
Altid go’ service ved køb hos MosterD Jeg kører gerne fra Silkeborg til Herning for at besøge butikken, og vælger jeg levering, sker det hurtigt og altid med en sød, personlig hilsen…😊👍 Stort udva... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til en verden af lækkert boliginteriør Leder du efter de perfekte detaljer til at skabe den rette stemning i dit hjem? Eller et par få unikke tilføjelser, der virkelig kan give din bolig masser af karakter og personlighed? Så er du uden tvivl kommet til det helt rigtige sted.
Industrivej syd 9B, 7400, Herning , Denemarken
- Info@mosterd.dk
- mhome.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hernings flotteste butik.
Altid en fornøjelse at komme ud i butikken Moster D eller være med når de har live salg.
Man bliver altid mødt med smil, gode råd, en lille sjov kommentar og de fineste varer har de. Har lige købt den smukkeste kunstige buket. Tak til Kamilla og de andre søde piger ( og Mænd) for altid den bedste service . Og så er det Hernings flotteste butik med et stort udvalg af lækkert tøj og brugskunst. Helt klart. 5 stjerner til dem fra mig.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Smuk kjole til en god pris. Og en sød skriftlig besked på leveringsordre. Tak for en god oplevelse.
Lækre varer og hurtig forsendelse
Super lækre støvler, som blev sendt så hurtigt som muligt. Ingen slinger i valsen ❤️ Jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang. I har sådan nogle skønne varer ☀️
Yderst tilfreds med hele forløbet fra…
Yderst tilfreds med hele forløbet fra bestilling til levering af varen 🤗
Super flot - handler gerne igen
Jeg har bestilt en evigheds buket - den er super flot - over forventning - pakket perfekt i en kasse og fremstod helt fin og klar til vase.
Super hurtig levering. Og vedlagt den fineste besked. Tak 🥰
Super nemt
Super nemt. Havde et spørgsmål angående fragt, som blev hurtigt besvaret
Super hurtig og nem handel
Super hurtig og nem handel. Varen levede op til forventningerne
Bestilte fredag aften
Bestilte fredag aften - jakke kunne afhentes mandag - så effektivt 🙏🌞
Meget nem og overskuelig hjemmeside 😃…
Meget nem og overskuelig hjemmeside 😃 meget hurtigt betjening og levering 😃 faktisk har jeg ikke oplevet nogen hurtigere 😃 lækkert tøj og levet helt op til billeder og beskrivelse 😃 lækkert tøj der også er god kvalitet og holder i vask 😃 Så glad for jeg har opdaget Moster D 🥰
Hurtig levering, og bukserne sidder bare fantastisk
Super service. Bestilte den ene dag, var der den næste 😊
Altid en fornøjelse at se jeres “ Live…
Altid en fornøjelse at se jeres “ Live “ og handle ved jer . I er super hurtige med forsendelsen . 5 stjerner ⭐️ til jer skønne kvinder . Hilsen Dorte fra Esbjerg 😃
Alt lykkes til sidst
Modtog først den forkerte farve, efter lidt skriveri frem og tilbage med kundeservice, fandt vi en løsning. Jeg modtog den rigtige farve og fik retur label til min retur pakke. Dette gør at min anmeldelse ikke er helt i top. Da det blev lidt ekstra bøvlet. Men fedt at det blev løst.
Lækkert udvalg og lynhurtig forsendelse…
Lækkert udvalg og lynhurtig forsendelse 😊
har handlet hos Moster D mange gange…
har handlet hos Moster D mange gange fysisk - besøger som regel butikken når jeg er i Herning - altid en dejlig inspiration - først gang jeg har handlet on-line - fungerer også perfekt
Super lækker jakke
Super lækker jakke. Passer perfekt👌 dejligt med hurtig levering. Personlig lille hilsen er altid et +🥰
Er altid lidt nervøs, med hensyn til indpakning. Men den var super sikkert, pakket. 😁
Et skønne sted at handle føler sig…
Et skønne sted at handle føler sig altid velkommen og der er tid til at hjælpe en
Mega lækker butik og god service sidst…
Mega lækker butik og god service sidst jeg var forbi.
Bedømmelse af mit køb fra netbutikken må vente da det ikke er modtaget endnu. Lidt misvisende at det står både “pre-ordre”og “på lager”ud for produkterne på webshoppen. Nu har jeg ventet i 2 uger så mit køb må være “pre”
Hurtig levering.
Lees meer over geverifieerde reviews.