de mix flip,na 11 maand reeds defect niettegenstaande zeer voorzichtig mee.Opgestuurd naa reen firma in Luxemburg DIL repair moest eerst r.ond de 50 euro betalen anders deden ze niets. Uitgelegd wat... Toon meer
Ik heb een xiaomi poco x3 pro in november 2021 gekocht elke keer had ik er problemen mee dus ik had hem voor repartie laten ophalen vervolgens 1 week later kreeg ik de mobiel terug weer dezelfde probl... Toon meer
Redmi note 14 pro+ na te zijn aangereden in Spanje kan ik mijn verzekering en zorgverzekeraars niet bellen verbinding werdt steeds verbroken lekker als je in het ziekenhuis bent. Contact met Xiaomi al... Toon meer
Na het krijgen van foutieve informatie, mocht ik mn mi band 7 pro retour sturen. Deze is 2 maanden geleden ontvangen, maar tot op heden geen terug betaling gehad. Meerdere malen contact gehad en steed... Toon meer
Xiaomi Corporation is a Chinese multinational electronics company founded in April 2010 and headquartered in Beijing. Xiaomi makes and invests in smartphones, mobile apps, laptops, home appliances, bags, shoes, consumer electronics, and many other products.
China
- mi.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Horloge is waardeloos
Horloge is waardeloos , geen goed bluetooth verbinding met auto telefoon, helemaal geen verbinding met Maoo horloge, er verschijnt steeds weer reclame en dan nog meestal in het Frans terwijl ik in Vlaanderen woon als ik hem op Wim zetten verschijnt telkens bedek hoofdtelefoon regio niet en krijg Thema berichten die ik niet wil , met een woord , WAARDELOOS nu zie ik dat ze zelfs het simpele wil veranderen in Wim
Na hetBestel hier alleen als je absoluut zeker weet dat je géén service nodig zult hebben. plaatsen van mijn bestelling bij…
Na het plaatsen van mijn bestelling bij Xiaomi Nederland viel me al snel op dat de beloofde inruilkorting nergens meer terug te vinden was. Geen bevestiging, geen instructies, en de bestelling verscheen ook niet in mijn Xiaomi-account. Dat was mijn eerste contactmoment met de klantenservice.
Wat volgde was een reeks van e-mails (vijf in totaal) en twee telefoongesprekken. De communicatie was beleefd, maar standaard en afstandelijk. De kern van hun reactie kwam telkens neer op: “De actie staat niet in het systeem, dus we doen niets.”
Zelfs nadat ik een screenshot had gestuurd waarop de korting duidelijk te zien was tijdens het bestelproces, werd dat niet serieus genomen. Er werd niet inhoudelijk op gereageerd, alleen herhaald dat het systeem leidend is. Pogingen van mijn kant om tot een redelijke oplossing te komen (zoals het alsnog verrekenen van de korting zonder inruil) werden afgewezen, zonder enig alternatief.
Wat vooral opvalt:
Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor wat het systeem fout doet;
Er is geen ruimte voor maatwerk of klantgericht denken;
Alles draait om interne processen, niet om het oplossen van een probleem;
De klant wordt in de praktijk geacht foutloos het systeem te volgen, ook als dat systeem zelf hapert.
Slotconclusie
De klantenservice van Xiaomi Nederland is vriendelijk in toon, maar inhoudelijk leeg. Je krijgt alleen hulp zolang het systeem meewerkt — zodra er iets misloopt, sluit men de rijen.
Het voelt alsof je contact hebt met een helpdesk uit een goedkoop dropship-keten, niet met een merk dat serieus genomen wil worden in Europa.
Voor mij was dit een leerzame eerste (en laatste) keer. Ik zou anderen aanraden hier alleen te kopen als je zeker weet dat je nooit iets hoeft op te lossen. Want als dat wel nodig is, sta je er helemaal alleen voor.
Ongewenste niet verwijderbare apps.
Ongewenste niet verwijderbare apps.
Ongewenste melding zelfs s nachts die je niet uit kan zetten.
Gps bankgegevens surf gedrag adres e.d. worden verzameld en verzonden en kan je niet uitzetten.
Pas op met xiaomi
Xiaomi Samsung HP Lenovo Huawei zijn gerenommeerde goede merken.
Xiaomi is een gerenommeerd goed elektronica merk. Ik heb het in dit geval over de Poco F5. Maar het zou ook DJI Samsung HP iPhone kunnen zijn. Veel elektronica komt uit China. Ook al is dit vaak niet waar te nemen. Een laptop met dezelfde hardware met een Chinese naam krijgt een slechte beoordeling. Het in China gemaakte Amerikaanse product een geweldige beoordeling. Conclusie nl trustpilot is onbetrouwbaar. Voor betrouwbare reviews moet je dus hier niet zijn.
Smartband 9 na 3 dagen stuk
Smartband 9 ging na 3 dagen licht gebruik (alleen thuis) kapot. Display stuk met streepjes etc.
Service van Xiaomi is hopeloos, ze vroeg zelf of ik niet per ongeluk de smartband in heet water heb laten vallen ! Ze doen hun uiterste best met hun reparatie dienst Dynafix (telefoon nummer werkt niet) het zo moeilijk mogelijk te maken. Niet kopen.
Xiaomi mi10t
Tellefoon mi10t gaat al meer dan 3 jaar mee. Nog geen kuren. Geen problemen met apps. Of contact loos betalen. Scherm is nog steeds als nieuw.
Xiaomi 13 ultra na een jaar niet meer functioneel.
Vorig jaar een Xiaomi 13 ultra gekocht. Na de laatste software update werken niet alle Google functies meer. Navraag bij de helpdesk melden dat mijn problemen niet onder de garantie vallen. Navraag bij de leverancier is de melding dat ik de update naar de laatste software niet had moeten uitvoeren. Ook daar krijg ik geen hulp.
Heel vreemd. Een software update wordt automatisch uitgevoerd. Ik voel mij heel benadeeld dat een extreem dure telefoon na een jaar niet meer goed werkt.
Een monitor van 400 euro aangeschaft en…
Een monitor van 400 euro aangeschaft en deze heeft het na 2,5 jaar begeven. Contact opgenomen met ze en ik moet 70 euro transportkosten betalen en alle reparatiekosten zijn voor mij. Geen coulance mogelijk en onduidelijk wat de kosten gaan zijn. Kan dus zomaar meer kosten dan een nieuw scherm.
Ik heb ze gewezen op het feit dat in Nederland geen termijn geldt voor garantie, maar dat dit gaat om hoe lang men mag verwachten dat een monitor meegaat. Een monitor gaat veel langer mee dan 2,5 jaar is gebruikelijk.
Derhalve voldoet Xiaomi niet eens aan de Nederlandse wetgeving. Ook na het wijzen hierop krijg ik slecht vertaalde mails terug met dat er maximaal 2 jaar garantie is.
Waardeloze service. Gewoon weer een A merk aanschaffen dus…
Oplichters van het ergste soort.
Wat een vieze oplichters zijn het. Lafbekken. Vanachter hun computertje mensen eindeloos besodemieteren. Er alles aan doen om de garantie onmogelijk te maken. Ratten zijn het. Kakkerlakken. Criminelen. Xiaomi moet kapot!!
Na het verbinden van de smartband kon…
Na het verbinden van de smartband kon het apparaat id niet verifiëren ondanks het herhaaldelijk doorlopen van het stappen plan. De smartband is voor mij dus waardeloos.
Voel me opgelicht EDIT NETJES OPGELOST
EDIT: CONTACT GEHAD MET KLANTENSERVICE< ALLES KEURIG NETJES OPGELOST!DANKJEWEL VAIA .Net als enkele anderen heb ik op 24 mei een Xiaomi pad pro besteld,en omdat ik vroeg bestelde, een pen en smartwatch cadeau.Pakket is tegengehouden bij douane, en terug gestuurd.2 weken gewacht, kreeg een coupon van 20 euro voor ongemak, die overigens maar 30 dagen geldig is .Nu bericht gekregen dat de order gecanceld is, en mijn geld wordt terug gestort....kan opnieuw bestellen, maar naar de cadeautjes kan ik fluiten ,de zogenaamde actie is voorbij.In mijn ogen is dit oplichting, en zijn ze nooit van plan geweest om de cadeautjes erbij te doen, Slechte zaak Xiaomi,aan mij verdienen ze niks meer
ZIJN ZE OUT OF THEIR MIND?!?!
ZIJN ZE OUT OF THEIR MIND?!?!
Eerst op gestuurd halverwege het process stuurt DHL het terug naar hun. Ik aan de klanten service gevraagd wat er allemaal gebeurt hun zeggen douane probleem. Vervolgens 2 weken gewacht stuurde ze me 3 dagen geleden een mail met een tegoed bon vanwegen de problemen en zeggen ze me op de hoogte te houden. NU hebben ze mn order gewoon gecanceld en niet laten weten waarom. Ik wilde de deal van de Redmi pad met horloge en potlood die je er gratis bij zou krijgen IK HEB ÜBERHAUPT NIKS GEKREGEN EN NU IS OOK HEEL TOEVALLIG DIE ACTIE VOORBIJ triest bedrijf. IK WIL GEWOON MN PRODUCTEN.
Teleurstellende leveringservaring met Xiaomi Pad 6S Pro
Helaas was mijn ervaring met de Xiaomi Pad 6S Pro-bestelling niet zoals gehoopt. Ondanks de belofte van levering vanaf de 15e, bleef mijn bestelling "in afwachting" staan tot 22 april. Na contact op te nemen met de klantenservice werd mij verteld dat er vertraging was bij koeriersbedrijf, maar zelfs na een beloofde spoedverzending tot uiterlijk 30 april, heb ik nog steeds geen bericht ontvangen. Teleurstellend en frustrerend.
Ingebouwde veroudering?
Dit is mijn tweede Chinese telefoon, eerst een Huawei en nu een Xiaomi. Alsof de duvel ermee speelde, ging de Huawei na 26 maanden kuren vertonen, direct na het aflopen van mijn 24-maands abonnement. En met de Xiaomi herhaalt het zich! Abonnementsperiode van 24 maanden is afgelopen en ik krijg het toestel alleen nog met kunst- en vliegwerk opgeladen. Bij het Huawei-toestel was het het scherm dat het begaf.
Hebben meer mensen deze ervaring?
XIomi 13 T 256 GB Works Badly
XIomi 13 T 256 GB will never order XIomi again, the last time it was a problem every time and the battery does not last
Defect or Screen is Black but XIomi stay works But the image is dark and does not turn on ik wil Huawei terug
Ik raad XIomi niet aan elke keer defect of slecht operative systeem foutmelding of toestel werkt naar behoren slecht of deze wordt niet aan terwijl je iemand belt slechte kwaliteit van camera slechte geluidskwaliteit met koptelefoon of geluid via telefoongesprek batterij gaat niet lang mee , slechte voor camera problemen met applicaties of storingen, kopen geen XIomi doe wat je wilt ik ben geen klant voor XIomi sinds morgen ik breng deze terug en ik vraag mij geld terug ,ik ga Huawei of iPhone kopen
Jammer dat ik geen 0 ster kan geven
Jammer dat ik geen 0 ster kan geven
Ik was altijd fan van Xiaomi telefoons, betaalbaar, grote opslagcapaciteit, ouderwetse koptelefoon ingang, snelle telefoon met lange batterijduur. Maar helaas heeft Xiaomi een grote systeem fout. Dit is bij veel Xiaomi gebruikers aan de hand, de wifi valt steeds weg, dit kan soms gewoon meerdere keren achterelkaar gebeuren en soms gebeurt het minder vaak, het is in iedergeval SUPER IRRITANT. Xiaomi zelf geeft gewoon jou wifi box de schuld en dat je je wifi maar moet resetten maar het ligt zeker niet aan je eigen wifi router, dit ligt aan Xiaomi en veel gebruikers hebben hier last van, deze fout is tot vandaag niet serieus genomen en word dus ook niet aan gewerkt. Het is zelfs zo irritant dat ik na pas 5 maanden deze telefoon in gebruik te hebben nu al wil overstappen naar een ander merk. Zonde van je centen, het gebeurt niet bij elke telefoon, op mijn oude Xiaomi had ik dit namelijk niet maar op de nieuwe helaas wel. Erg jammer dat hier niks aan gedaan word zo snap ik wel de slechte recensies die Xiaomi hier krijgt (:
Koop geen Xiaomi tot deze fouten worden opgelost tenzij je toch altijd op data leeft
Nu moet ik ook even melden dat ik mijn vorige xiaomi ook half kapot ontving, het moederbord was niet goed en viel dus steeds de telefoon of apps uit, dit is uiteindelijk wel gefixt na 3 weken zonder telefoon en de monteurs die zeggen dat er niks aan de hand is 2 x heen en weer gestuurd voordat het gemaakt werd maar daarna heeft ie t wel zonder problemen gedaan, deze nieuwere versies zijn er zeker niet beter op geworden helaas. Voor mij volgende keer geen Xiaomi meer
Ik heb de nieuwe Xiaomi Note Pro+ als…
Ik heb de nieuwe Xiaomi Note Pro+ als ik een appje krijg hoor ik die eens niet en geeft eens geen geluid het geluid kwaliteit van films muziek zeer slecht maar vooral vervelend dat ik geen heb geluiden heb ik hoop dat Xiaomi met een oplossing komt ik heb telefoon vaak gereset niks helpt en ik was zo'n grote fan van Xiaomi
Xiaomi G10 / Reparatie
Mijn Xiaomi G10 handheld stofzuiger defect. Een afsluitklepje van de buis naar de afvalcontainer gaat niet meer open en dicht.
ik ben niet tevreden over de afhandeling van mijn reparatieverzoek.
Ik heb een probleem met een product van Xiaomi welke ik graag laat repareren. Het probleem is dat de kosten bij het weigeren van de offerte extreem hoog zijn (€70,-).
Nu kan ik van tevoren niet weten aan wat voor reparatiekosten je moet denken voor een dergelijke reparatie, ook een indicatie of iets in de richting wordt niet afgegeven.
Voor hetzelfde geldt is de offerte €300,- wat ertoe zou leiden dat de aanschaf van een nieuwe stofzuiger goedkoper zou zijn. Ook zijn er geen losse onderdelen te koop om de reparatie zelf uit te voeren. Kortom, de service biedt voor mij geen mogelijk waardoor ik nu met een kapotte stofzuiger zit en zijn er geen opties om deze te repareren.
Ik zou op basis van deze ervaring geen Xiaomi producten meer aanraden en/of zelf aanschaffen.
Zorgelijke praktijken
Ontzettend slecht, onprofessioneel en een enorme lef om mensen op te lichten op zorgwekkend slinkse wijze: toestel binnen de garantieperiode kan niet worden gerepareerd. Oplossing? Betalen voor de onderzoekskosten (terwijl het toestel gewoon werkt en nota bene binnen de garantieperiode is verstuurd) of hij wordt gerecycled. Waarom geen nieuw toestel dan als hij zodanig kapot is?
Word geen klant bij Xiaomi, die wijzen naar Dynafix. Alles moet worden gerepareerd, zodat ze zo veel mogelijk winst kunnen maken. Mijn toestel zie ik nooit meer terug, zelfs met onderstaande klacht met in mijn ogen goede argumentatie.
Geachte heer/mevrouw,
hierbij dien ik een klacht aan gericht aan Xiaomi. De partner met wie u een contract hebt afgesloten voor garantie uitvoering maakt het erg bont. Ik heb een garantie aanvraag ingediend voor een persoon met een budget onder het bestaansminimum. Opladen van het toestel is een probleem, voor de rest werkt het toestel naar behoren. Enige defect is een zeer klein scheurtje in de rechterbovenhoek. Ik heb expliciet op het formulier aangegeven dat wij niet willen dat dit barstje wordt gerepareerd. Behoudens oplaadproblemen immers geen problemen met het toestel.
Ik heb uitgebreid met uw medewerker contact gehad voor verzending. Ik kon proberen het toestel te verzenden. Er waren twee opties werd mij verteld: of er komt een offerte (uw partner hanteert de regel dat alles gerepareerd moet worden) of hij wordt 'kosteloos' retour gestuurd. Ik ben er door deze uitspraak en door uw eigen mail (zie citaat hieronder waarin alleen iets over verzendkosten staat) ervan uitgegaan dat wij dit toestel behoudens verzendkosten dan ook kosteloos geretourneerd zouden krijgen. De persoon in kwestie kan namelijk niks betalen. Ik ontvang nu een offerte van uw partner (u hebt hier een contract mee gesloten) met dat 'het toestel niet kan worden gerepareerd'. Dit noem ik erg bijzonder gezien het toestel gewoon functioneerde. De persoon in kwestie heeft twee keuzes: betalen voor onderzoekskosten waar nooit over is gesproken en het toestel ongerepareerd retour krijgen of het toestel bij uw partner Dynafix laten waarna het 'kosteloos' wordt gerecycled. -
Ik heb nergens iets gelezen over onderzoekskosten, geen mogelijkheden tot reparatie vind ik zeer bijzonder (als het toestel zodanig stuk is, wil ik een nieuw toestel, gezien wij de garantietermijn hebben gecontroleerd en dit toestel binnen de garantietermijn is verzonden) en verzoek u dringend om deze zaak op te pakken en deze klacht naar behoren af te handelen voor uw cliënt. Dit kan zo niet. Het is buitenproportioneel om kosten voor onderzoek in rekening te brengen bij een toestel dat binnen de garantieperiode valt.
Waarom is het toestel niet te repareren als deze hiervoor gewoon werkte? Ik zie buiten een klein barstje in onderstaande printscreens geen plausibele reden benoemd. Ik verwacht een duidelijke reden zodat cliënten een weloverwogen besluit kunnen nemen. Bovenstaande van de onderzoekskosten (bijzonder als een toestel nog binnen de garantietermijn valt) had vooraf benoemd moeten worden. Voordat je een overeenkomst aangaat, moet alles op tafel liggen. Het is incorrect om achteraf nog te komen met zaken die 'per ongeluk niet in het contract staan, maar er wel in hadden moeten staan'.
Ik ga ervan uit dat u dit oppakt met uw samenwerkingspartner met wie u een contract hebt afgesloten. De garantie reparatie zien wij als uw service gezien wij uw klant zijn. Wij gaan natuurlijk niet tussen u en de partner met wie u een contract hebt inzitten.
Ik ga ervan uit dat wij tot een oplossing kunnen komen zodat mijn familie het vertrouwen in uw organisatie kan hervinden en in de toekomst gewoon klant bij u kan blijven.
Reactie Dynafix 30-12: toestel is niet meer te herstellen, want plots is er nog meer schade aagetroffen. En ook erg opvallend: 'Volgens de voorwaarden van de fabrikant'. U bedoelt Xiaomi? Die wijst juist naar Dynafix. Dit bedoel ik met: 'Sinterklaas en de Kerstman wijzen naar elkaar'
'Geachte heer, mevrouw
Hartelijk dan voor uw e-mail.
Tijdens het stellen van de diagnose met betrekking tot de opgegeven klacht is er tevens een gebruikersfout in de vorm van val-, stoot- of drukschade geconstateerd.
Volgens de voorwaarden van de fabrikant dienen wij een toestel volledig te herstellen, zodat deze weer voldoet aan de door de fabrikant gestelde eisen. Om deze reden is dhet voor ons dan ook niet mogelijk om de geconstateerde schade buiten beschouwing te laten en alleen de opgegeven klacht (al dan niet tegen kosten) te herstellen.
De prijsopgave is om deze reden dan ook terecht opgesteld en zal gehandhaafd blijven.
U kunt deze beantwoorden via de link in de door u ontvangen prijsopgave e-mail.
Mariamme'