de mix flip,na 11 maand reeds defect niettegenstaande zeer voorzichtig mee.Opgestuurd naa reen firma in Luxemburg DIL repair moest eerst r.ond de 50 euro betalen anders deden ze niets. Uitgelegd wat... Toon meer
Ik heb een xiaomi poco x3 pro in november 2021 gekocht elke keer had ik er problemen mee dus ik had hem voor repartie laten ophalen vervolgens 1 week later kreeg ik de mobiel terug weer dezelfde probl... Toon meer
Redmi note 14 pro+ na te zijn aangereden in Spanje kan ik mijn verzekering en zorgverzekeraars niet bellen verbinding werdt steeds verbroken lekker als je in het ziekenhuis bent. Contact met Xiaomi al... Toon meer
Na het krijgen van foutieve informatie, mocht ik mn mi band 7 pro retour sturen. Deze is 2 maanden geleden ontvangen, maar tot op heden geen terug betaling gehad. Meerdere malen contact gehad en steed... Toon meer
Xiaomi Corporation is a Chinese multinational electronics company founded in April 2010 and headquartered in Beijing. Xiaomi makes and invests in smartphones, mobile apps, laptops, home appliances, bags, shoes, consumer electronics, and many other products.
China
- mi.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Xiaomi Nederland zijn oplichters
Xiaomi Nederland zijn de grootste oplichters die er rond lopen. Ze nemen je telefoon in een beloven het aanschaf bedrag terug te storten vervolgens wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Eind van het verhaal is dat je je telefoon en je geld kwijt bent. Tevens klein selectief groepje die je steeds te spreken krijgt en ze beloven van alles maar er gebeurt niets. Gewoon niet in zee gaan met Xiaomi want het zijn oplichters, niets meer niets minder.
Heel slecht bedrijf .ik wacht nu bijna…
Heel slecht bedrijf .ik wacht nu bijna meer dan een maand op mijn bestelling van een tv .die ik via Mi website had besteld. Via klantenservice werd ik van de kast naar de muur gestuurd.alles moet lopen via China.dus niets kopen via Mi website.gewoon kopen via een NL bedrijf
Jammer dat je 1 ster moet geven want…
Jammer dat je 1 ster moet geven want dit zijn ze zelfs niet waard.
Ik heb een Poco F3 gekocht en deze heeft een probleem dat alle gps gebonden applicaties altijd crashen zelfs na schone installatie. Contact opgenomen en naar dynafix maar volgens hun is er niets aan de hand en hebben deze zonder reparatie terug gestuurd . Mi.com geeft geen verdere oplossing of hulp voor het probleem te verhelpen. Dus ik waarschuw iedereen voor geen producten bij Mi.com of dergelijke te kopen want na service en garantie is er niet en kom je bedrogen uit !!!
Erg slecht bedrijf
Erg slecht bedrijf! Heb de Xiaomi 11t Pro besteld, maar kreeg na een week al mankementen die steeds erger werden (vlekken die in het scherm kwamen). Vervolgens met veel moeite eindelijk naar een reparatiecentrum kunnen sturen.
Heb hem net terug, resultaat: ze hebben niks gedaan en hij is nog steeds even kapot. Ze hebben hem alleen naar fabrieksinstellingen gezet, waardoor ik alles kwijt ben.
gewoon goed.
ik heb laatst de poco x3 pro gekocht, maar na het kijken op deze site werd ik best bang dat het fout zou kunnen gaan. heb een mail gestuurd en er werd gereageerd dat de levertijd 1-3 dagen is en dat het met de bestelling in orde was. is na 3 werkdagen geleverd en ik heb hem nu meer dan een week. ben er erg blij mee en hij doet het erg goed. alleen 1 probleem met de telefoon zelf: er is een bepaalde wifi server waarmee hij zich niet kan verbinden. al met al wel een goede service wat mij betreft.
Foute levering. Geen reactie op email.
Helaas dezelfde slechte ervaring als velen. Armband voor stappenteller besteld; verkeerde geleverd. Omdat mijn oude armband kapot was deze toch maar gehouden. Nogmaals de armband besteld en betaald maar tot op heden niet geleverd. Op e-mails wordt niet meer gereageerd!
Had ik maar eerst hier gekeken
Had ik maar eerst hier gekeken dan had ik het geweten. Zeer amateuristische organisatie, klantenservice incapabel. Had een step besteld (beste koop uit de test) en eerst ging alles heel vlot. Dezelfde dag nog bericht dat het zou worden aangeboden aan PostNL, daarna bericht van PostNL met levering voor de volgende dag. MAAR helaas, na een dag wachten (want er moest voor worden getekend) geen PostNL, op de track en Trace gekeken en daar stond `foutief adres` retour afzender én dat het zaterdag zou worden geleverd. Toevallig vd week een programma gezien over pakjesbezorgers en dat er toch veel mis gaat. Afijn een week later en 3 e-mailtjes over en weer om duidelijk te maken dat PostNL een fout heeft gemaakt maar het enige dat Xiaomi antwoord (na telkens 1,5 dag wachten op antwoord) Heeft u geen ander adres? NEEEEEEEE het adres is correct en ik krijg regelmatig leveringen OOK door PostNL dus gewoon opnieuw versturen. Maar dat is teveel gevraagd, heb zelfs nog eens gebeld maar ze snappen het niet. Heb nu maar de bestelling geannuleerd, wat een stelletje amateurs. Trouwens wel al na een paar dagen een email om de service te beoordelen maar dat gaat via een site van hun en dat wordt eerst beoordeeld voordat het wordt geplaatst, net de Chinese overheid, eerst censuur toepassen want onwelgevallige bericht zijn niet welkom.
WAARDELOOS BEDRIJF
Zaterdag telefoon besteld maar nog niet geleverd on hold bij DHL, hebben een voornaam nodig voor verzenden. Deze doorgegeven aan DHL en nu 3 dagen later ligt het nog steeds ergens bij DHL. Xiaomi vindt dat zij verder niets kunnen betekenen en moet het zelf maar regelen met DHL. Volgens mij koop ik bij Xiaomi en niet bij DHL en moeten zij actie ondernemen maar dit weigeren ze, komen niet verder dan excuses. WAARDELOOS BEDRIJF, als zending wordt geleverd gaat het direct retour wens met dit soort bedrijven geen zaken te doen.
Xiaomi smart mi standing fan 3
Een fantastisch apparaat muisstil, makkelijk verplaatsbaar, licht en snel opgeladen, ik raad m iedereen aan!! Ik hoop dat ik een tegoedbon krijg ik heb mijn moeder ook enthousiast gemaakt en wil deze ventilator ook voor haar kopen:)
Waardeloze service en slechte Xiaomi Mi Band 6
Onlangs de Xiaomi Mi Band 6 gekocht. Een sporthorloge wat de hartslag verre van nauwkeurig meet. Tijdens het wandelen of hardlopen schiet de hartslag binnen enkele secondes van 110 naar 175 naar 150 etc. Ik heb dit vergeleken met een meting in het ziekenhuis en het horloge wijkt enorm af van wat er in het ziekenhuis wordt gemeten. Ik heb dit aangeven bij het bedrijf, maar de klacht wordt totaal niet serieus genomen. Ronduit een slechte service!
Slecht !
Wat een bar slecht merk !! Promisses promisses..... goedkoop maar specificaties uiteindelijk onaanvaardbaar slecht!!
Foto's niet meer scherp, meldingen die niet meer werken, updates die zorgen dat je instellingen door elkaar gegooid worden, een scherm dat niet meer zichtbaar is bij daglicht (laat staan bij zonlicht,,), een klantenservice die niet bereikbaar is. Do I need to say more ??
Het laat zich raden waar die positieve tests op gerenommeerde sites op gebaseerd zijn.....
Waardeloze klantenservice 13 February…
Waardeloze klantenservice 13 February een note 9 pro
gekocht via de website van MI Nederland met de volgende actie dat er een gratis Powerbank bij zat. nou tot op heden nog steeds geen powerbank. ik heb er een aantal keren over gebeld en er werd gezegt dat ze contact met me op zouden nemen tot op vandaag niks gehoord. nu probleem 2. telefoon kapot weer gebeld probleem uitgelegd zou een retour bon krijgen via de mail niks ontvangen weer bellen onertussenal 6 keer gebeld naar de klantenservice en elke keer weer we gaan het in orde maken maar niks hoor. probleem 3 mij dochter heeft een Redmi note 10 pro 3 weken in haar bezit maar het toestel is na 3 weken ik haar binnenzak van haar jas geëxplodeerd. Weer gebeld foto's opgestuurd dat vroegen ze. onder tussen is het al weer 3 weken geleden dat ik die foto's heb opgestuurd en nog niks gehoord wel alweer 2 keer gebeld hierover en elke keer weer we nemen het in behadeling.
NOU IK BAAL HIER WEL ONZETEND VAN WAT EEN WAARDELOOS BERIJF IS HET. dan koop je voor 570 euro telefoons en dan wordt je zo behandelt we gaan morgen 11 mei maar weer eens bellen en vragen hoe het er mee staat met mij/ onze problemen
Zeer slechte service
Zeer slechte service.
Telefoon verwacht te bestellen. Dit lukte niet door een fout op de site. Contact gehad met de klantenservice.
Aldaar beloofde de medewerker mijn klacht te escaleren en dat ik verder geholpen zou worden, zodat ik de telefoon kon kopen.
Na twee weken nogmaals contact gezocht. Mij werd weer beloofd dat ik de telefoon kon kopen voor de prijs van de aanbieding.
Het is nu ruim een maand later. Nog steeds niets gehoord...
Service is onbestaande.
Service is onbestaande.
Ik had 5 mediaplayers gekocht, halfweg verleden jaar.
Na 6 maanden de eerste met een probleem, na wat over en weer gemail en de suggesties gevolgd te hebben die zij doorgaven, stopte het toestel er helemaal mee. Uiteindelijk de vraag om hem op te sturen, maar moet dit zelf bekostigen!!! ze zouden het terug betalen. Ik stuur de mediaplayer op naar hen en moet daarvoor 13.06€ betalen aan de post. Ik stuur hen nog een mail dat ik de mediaplayer verzonden heb. Na een tijd wachten en niets te horen, toch eens een mail sturen. Krijg de vraag om track&trace nr. Deze heb ik niet van de post gehad, maar mijn naam en adres staat duidelijk op de verpakking, zo moeilijk kan het toch niet zijn, of krijgen jullie zoveel defecten terug gestuurd? De heren te Barnveld hebben blijkbaar weinig interesse om dit op te lossen. Een feit is, mediaplayer kwijt en 13.06€. Eindconclusie, ik ga mij niet uitspreken over de kwaliteit, maar er zijn intussen 2 van de 5 toestellen defect, de service is waardeloos, als je daar iets koopt, kan je ervan uit gaan dat wanneer defect, vuilbak in. Ik heb een tijd geleden naar hen een mail gestuurd, dat wanneer er geen oplossing komt, dat het niet meer hoeft. Geen reactie, raakt blijkbaar hun koude kleren niet. Ik denk dus dat ik beter mijn ervaring deel met iedereen!
Het is enorm teleurstellen, dat wanneer ik een defect van een toestel meld bij de concurrentie, zij een regeling hebben om terug te sturen en ook hun best doen om het op te lossen, een gevoel dat ik bij Xiaomi niet heb.
MI band 5 support dramatisch
MI band 5 deed het niet, heeft 5 weken geduurd voordat ik hem terug kreeg. Contact gehad met support maar na 5 weken kreeg ik hem ongerepareerd terug terwijl hij omgeruild zou worden. Bedroevende support, besloten voor die paar tientjes mn verlies te nemen en het er bij neer te leggen.
Zeer netjes
Zeer netjes. Heb de poco x3 en draadloze oortjes gekocht. Goedkoop maar goed. De een van de oortjes stpte er wel na 1 dag al mee, maar daar kon ik gewoon kiezen of ik geld terug wilde of en nieuw paar wilde. Al met al gewoon netjes en goed.
Xiaomi mi a2 battery swollen, no support or waranry from Xiaomi
Heb een Xiaomi mi a2 telefoon gekocht en na 1,5 jaar springt de zijkant open en is de batterij opgezwollen. Na rma procedure krijg ik te horen dat de winkel maar 12 maanden garantie geeft.Op berichten dat dit in Nederland wettelijk 2 jaar is wordt niet gereageerd. Na contact met Xiaomi wordt ik niet geholpen.en verwezen naar de webshop waar hij is gekocht (eglobalcentral).