Werkelijk ongezien slechte klantenservice. Wij lieten in 2023 een gemotoriseerde aluminium poort plaatsen (investering van > € 7.000), die begin deze maand defect ging. Onze oprit kon niet... Toon meer
wegblijven... - installatie was een ramp, 5-6j geleden, verkeerde datum., verkeerde kleur... uiteindelijk wel goed gekomen - 2 poorten, en de ene lijkt elke 2-3jaar (buiten garantie) een kleine so... Toon meer
Zeer slechte ervaring met deze firma! Mijn motor van garagepoort is stuk en Miba weigerd deze te vervangen onder garantie. Nogthans heeft hoofdverdeler in België van Sommer gezegd dat er 5j garan... Toon meer
Vandaag zijn ze mijn poort komen plaatsen , offerte was zeer duidelijk en een vriendelijke vertegenwoordiger , ook de persoon die ze kwam opmeten en zeer vriendelijke personen die de poort kwamen p... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
M.I.B.A. Poorten is gespecialiseerd in het assembleren en plaatsen van poorten. Door onze jarenlange ervaring in de sector garanderen wij U een topproduct. Al onze poorten worden op maat gemaakt wat een groot voordeel biedt bij renovaties. M.I.B.A. ...
Nijverheidszone Begijnenmeers 12, 9470, Denderleeuw, België
- miba.be
Ongezien slechte klantenservice
Werkelijk ongezien slechte klantenservice.
Onze oprit kon niet meer veilig afgesloten worden, wat een enorm risico voor ons kind en huisdieren betekende.
We vroegen om een interventie waarin we zélf het exacte probleem reeds aangaven en kregen zonder gêne een prijslijst doorgestuurd waarbij we eerst € 270 ex btw, € 25 administratiekosten, ... moesten storten alvorens men zelfs nog maar wilde komen kijken.
Vervolgens een reply gestuurd, nooit antwoord gehad.
Prachtige organisatie op motorcross…
Prachtige organisatie op motorcross evenement te Pamel. Veel succes met het MX miba team.
Goede ervaring met Miba na het plaatsen van nieuwe poorten in onze brandweerkazerne.
Goede ervaring, vier nieuwe poorten geplaatst in onze brandweerkazerne. Poorten worden aangestuurd vanop verschillende plaatsen wat toch een zekere vakkundigheid vereist qua aansluiten elektrische componenten. Werkte niet van de eerste keer zoals we verwacht hadden, na contact met Miba hierover, werd dezelfde week nog een technieker gestuurd om dit in orde te brengen. Prijs kwaliteit en service, een aanrader.
wegblijven...
wegblijven...
- 2 poorten, en de ene lijkt elke 2-3jaar (buiten garantie) een kleine software bug te hebben... 1 min, dikke rekening (momenteel weer onder discussie met hen)
nochtans lokaal bedrijf, zeker niet de goedkoopste genomen
Poort van 6 jaar al superlelijk
Poort slechts 6 jaar oud. Bovenlaag komt van de panelen. 16 oktober 2024 voor het eerst gemeld. 24 april 2025 maar nagevraagd hoever het staat met deze nieuwe panelen. 8 mei ‘25 nog niets bekend. Hoezo snel
In het centrum van Aalst hebben we een…
In het centrum van Aalst hebben we een gebouw met een honderdtal staanplaatsen. Het is in gebruik sinds 7 jaar. De eerste drie jaar hadden we een poort van DEVEKON, die ons meer dan een nieuwe poort kostte op minder dan drie jaar en met een "defecte" poort voor meer dan 200 kalenderdagen. We besloten toen de DEVEKON poort (slechts 4 jaar oud !) te vervangen door een MIBA poort. Sindsdien hebben we zo goed als geen downtime gehad. Zaterdagavond brak de kabel. Ik nam contact met MIBA om 18 uur en om 18.45 stond er reeds een technieker aan onze poort. Alhoewel de reparatie absoluut niet evident was (het is een grote en dus zware poort) was het euvel een paar uur later opgelost, en dit in het Week-end. MIBA herdefinieert hierbij het begrip "service". Uit naam van alle bewoners, een welgemeend dankjewel aan de technieker van MIBA en de organisatie van MIBA
De afwerking en het niveau van plaatsing getuigen van een hoog niveau!
Een welverdiende lofzang voor verkoper Brent bij MIBA! Zijn toewijding en expertise schijnen als een baken van uitmuntendheid. Met een glimlach en doortastendheid maakt hij elke klantinteractie bijzonder. Bedankt, Brent, voor het overstijgen van verwachtingen en het leveren van service met een buitengewone flair!
Plaatsing garagepoort
De 2 werkmannen hebben hier heeeel goed werk verricht,beleefd,behulpzaam en vriendelijk, een voorbeeld voor velen, heb al veel volk over de vloer gehad die het prachtig werk vinden
Huys - Boschmans
Tevreden klant!
Onze garagepoort wou plots niet meer open. Even Miba gebeld en deze kwamen zeer snel ter plaatse om ons te helpen. Zeer vriendelijk geholpen door de techniekers van dienst! Het leven gaat weer iets vlotter nu de poort open kan. Wij zijn tevreden klanten en aarzelen niet om weer op hen beroep te doen in de toekomst!
Zeer ontevreden....
Zeer ontevreden....
De snelheid van de technische dienst is super traag. Dan komen ze langs, wisten eerst niet dat het om een rolluik was. Tweede keer niet gekomen (fout in de planning). Derde keer niet het goede stuk meegekregen. Vierde keer wel gedaan maar van in het begin had ik twee afstandsbedieningen gevraagd, de eerste keer dat ze gekomen zijn hadden ze de goede niet mee..... en daarna NOOIT niet mee... Dus heb ik nu nog altijd geen en natuurlijk Gregory Nevens antwoord niet meer op mijn berichten.
Vermijd dus deze firma....
Degoutant
We zijn totaal gedegouteerd over de manier van werken van MIBA. Ze plaatsten onze poort foutief, een technieker erkent dit probleem en er wordt een garantie belooft. Tot zover vinden wij het geen probleem. Een (onbeschofte en ongemotiveerde) technieker maakt het probleem nog erger en de directie reageert extreem onprofessioneel: Marc Schots neemt zijn verantwoordelijkheid niet op, zegt letterlijk geen tijd in ons te willen steken; om telkens het gesprek af te sluiten met ons luidop uit te lachen en de telefoon dicht te gooien. Bijgevolg hebben we veel kosten gestoken in een niet-functionerende poort.
Opgelet: de positieve reviews zijn afkomstig van personeel, studenten en familie.
Zeer goed geholpen in het kiezen van…
Zeer goed geholpen in het kiezen van onze nieuwe poort! Zeer goede service
Top personeel. Zeer goede plaatsing en afwerking
Niet professioneel.Pas op vooraleer u…
Niet professioneel.Pas op vooraleer u met deze firma in zee gaat.
Indien ze u garanderen dat de sectionale poort op dezelfde hoogte zal opgengaan als mijn vroegere kantelpoort blijkt dit achteraf 5 cm verschil te zijn.
Gevolg: ik loop elke dag met mijn hoofd tegen de poort.
Gevolg:de manager Marc Schots verwijt mij via mail dat ik goed op de hoogte was. En daar sta je dan. Ze verwijten mij zelfs dat ik niet zou willen betalen terwijl ik enkel kwaliteit wil en betaling geen enkel probleem is
Een bende prutsers.Ongelooflijk.Als klant ben je daar echt de pineut.Zo erg!
Vandaag zijn ze mijn poort komen…
Vandaag zijn ze mijn poort komen plaatsen , offerte was zeer duidelijk en een vriendelijke vertegenwoordiger , ook de persoon die ze kwam opmeten en zeer vriendelijke personen die de poort kwamen plaatsen ,
zeer tevreden over de ganse lijn
Francis Leys
Melsele
Zeer slechte ervaring met deze firma!
Zeer slechte ervaring met deze firma!
Nogthans heeft hoofdverdeler in België van Sommer gezegd dat er 5j garantie op de motor zit...
Miba zeer bot aan telefoon...
Ze willen mij enkel volledig nieuw systeem verkopen wat mij 1100€ ging kosten, echter kan het probleem opgelost worden voor 245€!!!
Begrijpen wie begrijpen kan
Prachtige service
Prachtige service
Probleem van de poort onmiddelijk opgelost
Heel vriendelijke mensen
TE VERMIJDEN
Service 0,0
Klantvriendelijkheid 0,0
Problemen worden gewoonweg niet opgelost en je wordt nog uitgescholden als klant bovendien. Telefoon op de neus dichtgegooid door de zaakvoerder.
Du jamais vu!
Kocht er voor mijn nieuwbouw een poort…
Kocht er voor mijn nieuwbouw een poort met ronde boog en nu recent een dubbele deur voor mijn tuinhuis. Zeer goede service! Echt volgens gemaakte afspraken.
Dieven ( veel geld voor amper of geen service )
De eerste keer is er iemand langsgekomen voor een onderhoud uit te voeren.
Ik had miba aangesproken gezien zij dichter bij ons zitten dan de installateur en dacht door de handelaar in de buurt te steunen een kleinere rekening te hebben gezien het nog geen 5 km rijden is..
De techniekers zelf waren vriendelijk.. Maar dan kwam de rekening.
Als ik vroeg voor uitleg, en deze kreeg duidde ik hun op het feit dat ze nog steeds heel veel rekenden voor kilometervergoeding.
Dan zeiden ze dat iedereen dezelfde prijs betaald.
Beetje raar volgens mij. Ze hadden wel een voorstel voor onderhoud en dan ging er een beetje af.
Ongeveer een maand nadien was er een probleem met de poort.
Miba gecontacteerd en even later was het probleem opgelost.
Ik kreeg wel te horen dat de motor te licht was en ze zouden mij een voorstel doen.
Ik kreeg dan een voorstel van een nieuwe motor en als ik erop inging moest ik de interventie niet betalen.
Hierop ingegaan dat het wel erg is dat ze een maand ervoor langs waren geweest en dat toen alles ok was.. Ze hebben de interventie dan maar laten vallen als "geste".
Er is intussen een technieker langsgekomen van de installateur.
Die wist te zeggen dat er amper iets was proper gemaakt bij het onderhoud. Ik heb ook gezien welk vuil hij allemaal uit de rails en wieltjes heeft verwijderd.
Gezien het van Mei geleden was kon het onderhoud dus niet goed zijn uitgevoerd.
Ook waren de veren niet goed aangespannen, terwijl de technieker van miba beweerde dat dit alles in orde was.
Dus alweer iets dat niet goed is uitgevoerd..
En dus daardoor liep de poort slecht.
Terwijl jullie technieker beweerde dat de motor niet sterk genoeg zou zijn.
De poort loopt nu alleszins een stuk stiller.
Hoe lang het gaat duren weet ik natuurlijk niet op voorhand; maar sta mij toe te zeggen dat ik dus alles behalve tevreden ben over het feit dat ik dus zoveel heb betaald voor iets dat niet goed is uitgevoerd.
De kerel van jullie heeft hier een half uur aanwezig geweest, waaronder gewoon wat staan praten over "het waarom", terwijl er niks van aan was en dan wat over koetjes en kalfjes.
Die mens van Idem heeft er 45min aan gewerkt..
Een groot verschil als je het mij vraagt.
Qua service naar de klant is dit dus heel wat anders dan die van jullie.