1. Autobedrijf/Garage
  2. Autoreparatie en -onderhoud
  3. Autoservice
  4. Bandenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Specialist in snelreparatie van auto's. Met een overzicht van producten, diensten en promoties.

2,3

Slecht

Ik doe mijn auto naar de garage…

Ik doe mijn auto naar de garage eigenlijk voor onderhoud. Ik vertel dat er meer scheelt ,ik moet gas geven als een gek om voor uit te geraken.
Ze kijken het na is het mijn koppeling .
Heel eerlijk zegt de dame we eerst u koppeling maken.en dan zullen we kijken voor u onderhoud.
Amaai nog eerlijke mensen.
Sint -truiden 👍👍

13 april 2026

Online een offerte aangevraagd voor het…

Online een offerte aangevraagd voor het vervangen van de remblokken achteraan.
Bij aankomst bij Midas bleek plots dat er extra onderdelen nodig waren, wat de factuur 33% duurder maakte dan de offerte.
Deze werkwijze komt misleidend over en werd vooraf niet transparant gecommuniceerd. Jammer.

7 februari 2026

Oplichting tot en met

Oplichting tot en met. Ga binnen voor herstellen band, doch dit bleek niet mogelijk, daar had ik al mijn bedenkingen bij. Enfin, 4nieuwe banden dan maar, zou 1035 euro kosten. Na de werken ontvang ik via mail een offerte en factuur waarop Bridgestone banden staan terwijl ze Hankook banden gemonteerd hebben. Na veel opzoekingswerk en telefoontje naar bandencentrale bleek dat de Hankook banden een stuk goedkoper zijn. Na veel bellen en mailen ging men kijken voor een oplossing, doch tot op heden geen respons.

26 december 2025

Midas geen verrassingen? NOT…

Midas – geen verrassingen?! 🥁

Offerte op exact merk, type en motorisatie.
Factuur bij afhaling: meer dan het dubbele. Surprise! 🎉

Vragen stellen?
“Dat is het systeem, mijnheer.”
Klacht indienen? “Online, alstublieft.”

Twee keer geklaagd.
Antwoord gekregen? Uiteraard niet.

Maar hey — geen verrassingen, toch?
Behalve dan op de factuur. 💸

2 september 2025

Midas Gent: mislukte reparatie, auto stilgezet en geld verloren

Ik had €1.343,09 betaald aan Midas Gent voor het repareren van een koelvloeistoflek dat zij zelf hadden vastgesteld. Maanden later bleef het probleem precies hetzelfde. Ik kreeg steeds nieuwe excuses, onderdelen kwamen drie keer “verkeerd” aan, en ik trof mijn auto onbeveiligd op straat aan met schade.
De garage weigerde verantwoordelijkheid te nemen en het geld terug te betalen, zelfs met een beslissing van de Belgische Consumentenombudsdienst in mijn voordeel.

Dit was geen eenmalige fout: het was gebrek aan professionaliteit, respectloos gedrag en nul verantwoordelijkheid.
Als u uw auto en uw geld waardeert: GA NIET naar Midas Gent.

12 augustus 2024

Midas Mechelen: Opgelet: dit voelt als pure oplichting.

Opgelet: dit voelt als pure oplichting.

In augustus 2024 bracht ik mijn wagen binnen bij Midas Mechelen voor een groot onderhoud en aircoherstelling. Ze stelden dat de compressor stuk was, en die werd vervangen. Maar nog diezelfde dag werkte de airco niet. Terug geweest, opnieuw vloeistof gevuld — weer geen oplossing.

Bij een volgende controle bleek dat de compressor nooit het probleem was. Nu zeggen ze ineens dat er “gaatjes in de radiator” zitten, waardoor de vloeistof verdwijnt. Waarom dan die dure en onnodige vervanging?

Er werd garantie beloofd op de herstelling, maar ik kreeg geen antwoord op mijn mail van 4 juni, en toen ik vandaag belde, deden ze alsof er niets afgesproken was. Pure ontkenning, geen verantwoordelijkheid.

Ik heb alles zwart op wit. En eerlijk? Voor mij is dit bewuste misleiding, en dus oplichting. Er is geen vakmanschap, geen service, geen respect meer — enkel geldklopperij.

Denk goed na voor je hier je wagen achterlaat. Eén ervaring zoals de mijne is al te veel.

ps vandaag 6/7/2025 nog steed niet het fatsoen om te reageren op mijn schrijven, dat verteld duidelijk veel over hun!!

4 juni 2025

Héél vriendelijk ontvangen, TOP SERVICE!!!

Héél vriendelijk ontvangen ! Zeer proffessioneel en klantvriendelijkheid die je tegenwoordig nog weinig vindt, vndg auto daar binnen gedaan 1ste maal voor groot onderhoud in Midas ijzerlaan ,super vlot afspraak gemaakt online ,s'morgens binnenkomen ,en om 15.30 alweer gaan ophalen ,alles is gedaan en aan een zeer voordelige prijs ,véél goedkoper dan de vorige garage waar ik ging ,en waar het vertrouwen kapot was ,dus nu een NIEUWE vaste klant hebben jullie erbij ,wnt ik ben zeer tevreden, en mijn bakje blijft in jullie kundige handen ...dikke Merci 👍👍👍

7 januari 2025

Altijd goed geholpen

Na eerst bij auto5 te zijn afgewimpeld zoals een hond uiteindelijk bij Midas terecht gekomen. Wat een verschil.
Bij Midas was het ook pokkedruk maar toch hebben ze mits wat schuiven een oplossing gevonden zodat ik dezelfde dag nog geholpen kon worden. En met de glimlach!
De prijs was dezelfde maar de service en de vriendelijkheid zeker niet. Top!

13 december 2023

Gouden oliewissel.

Maak afspraak bij midas ijzerlaan voor enkel een olie wissel
Dag voor de afspraak nemen we contact om de prijs te vragen.Enkel voor de oliewissel bij een wagen van 11jaar was 165 euro.Afspraak werd geannuleerd.Daarna afspraak bij dealer voor volledig onderhoud van 48000km .Prijs olie wissel inbegrepen 188 euro.

30 september 2022

verbaasd was ik bij aankoop & ophaling…

verbaasd was ik bij aankoop & ophaling van een nieuwe batterij van jullie merk (nr 5 , 70AH ) , dat ik er geen garantie op kreeg . enkel als ik die in jullie garage in mijn wagen liet plaatsen was er een garantie mogelijk . ben dan ook niet tevreden . fonteyne d , eduard de cuyperstr 8 oostende

27 april 2022
Toon reviews in alle talen. (48 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken