Det var en rigtig fin hundebane som jeg bookede. Desværre var der ekstremt mange efterladenskaber fra andre hunde på trods af de magne skraldespande som er til rådighed.
Mine 3 hunde elsker at løbe stærkt, snuse, drille hinanden, og jeg elsker at opleve dem have det dejligt, og blive rigtig trætte efter gode oplevelser. Stedet mangler måske et lille overdækket sted.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Midtfyns Hundecenter tilbyder vi et bredt udvalg af produkter. Vores sortiment inkluderer bl.a. nærende foder, lækre godbidder og robust legetøj, der understøtter din hunds trivsel og udvikling. Alle vores produkter er nøje udvalgt, og er produkter vi kan stå inde for, tror på og anvender til vores egne hunde, og vi er stolte af at præsentere dem for dig og din firbenede ven. Vi ønsker at være mere end bare en butik. Vores mission er at skabe et sted hvor hundefolk ønsker at komme og bruge vores faciliteter, hvad end det er til træning eller bare som et frirum i hverdagen. Vi er kun lige påbegyndt vores rejse, men vi håber at du og din bedste ven vil være en del af den.
Vesterskovvej 5, 5792, Årslev, Denemarken
- +45 5371 5668
- kontakt@mfhc.dk
- midtfynshundecenter.dk
Altid dejligt at kunne slippe hunden…
Altid dejligt at kunne slippe hunden løs, sammen med de hunde man selv vælger 😄
Skønt sted med booking
Skønt sted med booking. Fantastisk indhegnet fri-løbsområde til vores hunde. Respektfuld ordning med ankomst ift at vente i sin bil til foregående hunde er ude af området. Lige hvad der er brug for til sensitive hunde. Tak for det.
Dejligt nemt og overskueligt
Dejligt nemt og overskueligt. Varerne kom som aftalt. Og lever helt bestemt op til forventningerne;-)
Er ikke vild med hundeskove da der tit…
Er ikke vild med hundeskove da der tit samles for mange. Her kan man selv vælge hvem man er sammen med. Dejligt sted .Både med bænk og skraldespand til ham.
Altid en god oplevelse 😊
Sikret sted, god og hurtigt hjælp fra ejerne, når nødvendigt. Mine hunde elsker det 🐕🦺 🐕🦺
Service niveauet er i Top
Service niveauet er i Top
Jeg har skrevet det før, deres Service er guld værd. Svartiden på mail er forholdsvis hurtig. Så har ikke noget at klage over.
det var så godt for hunden at løbe…
det var så godt for hunden at løbe rundt, det var den meget lange køretur værd!
Et hyggeligt sted
Et hyggeligt sted, hvor der også er mulighed for at nyde en kop varmt men hundene snuser rundt
Altid en fornøjelse at komme og lege på…
Altid en fornøjelse at komme og lege på jeres område. Vi nyder at kunne slippe hunden fri uden bekymring, og så er stedet altid pænt vedligeholdt. Største anbefaling herfra.
Jeg var ved at lave ordren, da jeg ikke kunne få betalingen til at gå igennem. Jeg troede at det bare var fordi jeg bestilte på telefonen. Jeg blev ringet op efter et par timer med forklaring om at de havde udfordringer på hjemmesiden. Jeg bestilte senere på dagen uden udfordringer. Det er god service. Vi fik også en god snak om det produkt jeg skulle bruge. Også hurtig levering.
Mulighed til både leg og training på…
Mulighed til både leg og training på jeres bane. Hver gang spænnende dufte til mine banditter.
Rigtig fin hundebane
Super god service og altid hurtig…
Super god service og altid hurtig levering , og gode råd når man ringer . Absolut topklasse 👍
Fantastisk sted
Fantastisk sted, hvor hunden kan løbe frit under der er andre, når der også skal trænes op til det en service hund skal kunne

Antwoord van Midtfyns Hundecenter
Dejligt stor sted og tryghed i deres…
Dejligt stor sted og tryghed i deres indhegning.
Perfekt når man har en stor rottweiler der skal trænes, eller bare have kæmpe areal med fri leg og hygge. Også bor man kun 8 min derfra, så det er jo luksus! Kan klart anbefales.

Mine 3 hunde elsker at løbe stærkt

Dejlig hundepark
Dejligt område med lidt mulighed for aktivering af hundene 👍🏼 skønt med området, hvor græsset ikke er klippet helt kort.
Hegnet er sikkert også for mindre hunde👌🏼

Antwoord van Midtfyns Hundecenter
Lees meer over geverifieerde reviews.