3,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

PAS PÅ at acceptere uopfordret tilbud…

PAS PÅ at acceptere uopfordret tilbud fra MIH ifm. etablering af fjernvarme. Det virker som noget af en pengemaskine som ikke giver nogen eller nævneværdige forbedringer. De gav os et tilbud på at rydde op i rørføring for 5.000kr. Det blev flyttet 2 rør, som alligevel skulle være flyttet ifm. fjernvarme montering. det som blev udført tog 10-20 min. Hverken undskyldende eller forstående for min klage efterfølgende. Montører var rigtig flinke og kunne godt se dette var urimeligt. Betalte, men med rigtig dårlig indtryk og smag i munden.

24 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelt skifte til fjernvarme

Vi har i dag med hjælp fra MIH skiftet fra gas til fjernvarme, som en del af en større udrulning i vores nabolag. Vi er meget tilfredse med et fint og professionelt udført arbejde. Micki var venlig og imødekommende - og det lykkedes ham endda at sikre os både varme og varmt vand allerede i går, inden han forlod huset (vi var på forhånd blevet advaret om, at det formentlig først ville være klar på Dag 2). Og han har ydermere efterladt rørføringen pænere end han overtog den ;-). Alt i alt en meget fin oplevelse.

31 januari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hurtig service, lidt for hurtig.

Hurtig service. Søde folk.
Fik skiftet mit gasfyr til Fjernvarme. De var her i under 7 timer.
Minutter efter de er gået kan jeg konstatere at en vandhane ikke virker. Bruseren var også stort set uden vandtryk.
Efter kontakt med firmaet får jeg besked på at der nok er løsdele i varmtvand installationen efter udskiftningen. Da det er forventeligt, skal de ikke udbedre skaden.
Men jeg kan da godt betale dem for at komme og skifte vandhanen.
Sådan noget er forventeligt men det ikke er kommunikeret.
Der er heller ikke brugt 3 minutter på at koble en enkelt vandhane af og drænet det beskidte vand af.
Jeg har bruget en del timer på at tage alle vandhaner af, og rense dem. En enkelt kunne til renses om måtte skiftes.

8 januari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Useriøst firma

Dette firma er ikke særligt seriøst i forhold til deres kunder. For 2-3 måneder siden gravede de vores parkeringsplads op, for at lægge rør til fjernvarme. De overholdte ikke tiden og flere uger efter havde de ikke fjernet deres materiel og maskiner. De glemte også at tjekke deres installation, så nu har de gravet vores parkeringsplads op igen, for at finde en utæthed. Man tror det er løgn. Reparationen skulle vare 2 1/2 dag, det er nu 8 dage siden og vi har ikke set skyggen af firmaet.
MIH er useriøs og kun interesseret i penge. Vælg et andet firma.

13 november 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.