Mijn Hummeltje

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Mijn ervaring met deze webwinkel is zeer goed. Schoentjes voor onze dreumes zijn echt mega comfortabel en supermooi. Klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam. Tot nu toe top!

Slecht . Een kraamkado besteld voor ons kleinkindje wat verwacht wordt. Een babygym met speeltjes eraan en ook ingepakt in kado papier. Heb alleen de stoffen speeltjes gekregen , gewoon in een pl... Toon meer

Een babygym besteld, 40 euro. Kwaliteit is om te schamen. Het komt rechtstreeks uit china. Hoe durven jullie zulke slechte kwaliteit voor zo veel geld te verkopen? Retourneren? Ruim 10 euro!!!! Nooit... Toon meer

1. Kinderspeelgoedwinkel

Educatief speelgoed

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

(3.365)

797 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mijn Hummeltje doet erg moeilijk over retourzenden

Het bestelde product viel ons heel erg tegen. Daarbij zagen we dat de doos al eerder open was geweest. De meeste onderdelen waren netjes in zakjes verpakt maar andere onderdelen waren er los tussen gestopt.

Omdat het product tegenviel wilden we het terugsturen maar dan moet je een retourformulier aanvragen (kun je niet zo downloaden).

In plaats van een retourformulier krijg je een mail dat je het product mag houden tegen een leuke korting. Dat wilden we niet dus opnieuw gevraagd om een retourformulier.

Weer een mail met aanbod voor nog een hogere korting en een beroep op je schuldgevoel voor de natuur (CO2 uitstoot) en dat je dan geen geld hoefde uit te geven voor de retourkosten en de moeite bespaarde om naar het postkantoor te gaan.
Voor de derde keer gevraagd om het retourformulier. Nu wel gekregen maar er werd wel op gewezen dat ik het product binnen 14 dagen na ontvangst terug moest sturen. Mijn Hummeltje had daar al 7 dagen van afgesnoept door geen retourformulier te sturen.

1 van de vragen is op welk rekeningnummer je het retourbedrag wilt ontvangen. Ingevuld maar ook na 10 dagen nog geen geld terug van Mijn Hummeltje. Mail gestuurd en het antwoord ging 40 jaar terug in de tijd. Of ik nog eens mijn 'bankafschriften' wilden controleren en de bank wou bellen of ze de terugstorting al hadden verwerkt. En dat in de de tijd van apps en volautomatische verwerking.

Ik besloot voor de zekerheid eens op mijn creditcard te kijken. Toen bleek dat de retourstorting niet op het aangegeven rekeningnummer was teruggestort maar op die creditcard.

Wat tot slot ook bijzonder was is dat als je in de mail voor een beoordeling op 1 of 2 sterren klikt, je op de contactpagina uitkomt van Mijn Hummeltje. Pas als je op 3 sterren of hoger klikt kun je een beoordeling achterlaten (die je dan wel op 1 ster kunt zetten).

Mijn Hummeltje werkt wel heel erg tegen als je iets terug wilt sturen of een minder goede beoordeling wilt geven. Als ik meteen het retourformulier had gekregen en de retourzending goed was afgehandeld dan had ik 4 sterren gegeven maar met deze werkwijze hou ik het met de nodige ergernis op 1 ster.

24 augustus 2026

Komt van Alibaba

Komt van Alibaba! Dus bespaar je gedoe en koop rechtstreeks bij een Chinese webwinkel als je van goedkoop Chinees marktspul houdt. ;)
Kortom: veel te duur en te lange levertijd en heel slechte kwaliteit.
Ik ga kijken hoe het terug moet en baal nu enorm dat ik niet eerst de reviews heb gelezen.

25 augustus 2026

Erg misleidende website

Erg misleidende website. Geven aan dat artikelen op voorraad zijn en snel verstuurd zullen worden. Vanuit China ja, verzendtijd is enorm lang en kwaliteit is laag

25 augustus 2026

Nooit meer!

Een babygym besteld, 40 euro. Kwaliteit is om te schamen. Het komt rechtstreeks uit china. Hoe durven jullie zulke slechte kwaliteit voor zo veel geld te verkopen? Retourneren? Ruim 10 euro!!!! Nooit meer

5 augustus 2026

Niet bij bestellen

Niet bij bestellen, pakket komt niet aan. Ze reageren midden in de nacht op je mails maar niet inhoudelijk.
Het telefoonnummer van de klantenservice is nu al weken vanwege drukte niet te bereiken. Zelfs smorgens om 9.00 uur niet.

24 augustus 2026

Helaas een erg teleurstellende ervaring…

Helaas een erg teleurstellende ervaring met Mijn Hummeltje.

Ik heb hier speelgoed voor mijn dochter besteld, maar de bestelling is niet compleet aangekomen. Het pakket kwam bovendien binnen in een goedkoop ogend Chinees verzendzakje. Hierdoor ben ik verder gaan kijken en kwam ik erachter dat dezelfde of sterk vergelijkbare producten via platforms als AliExpress en Temu voor een fractie van de prijs te koop zijn. Dat ik daar vooraf niet beter naar heb gekeken, neem ik voor eigen rekening.

Wat mij vooral tegenvalt, is de manier waarop er wordt omgegaan met het feit dat mijn bestelling incompleet is geleverd. In plaats van dit netjes en klantvriendelijk op te lossen, wordt er moeilijk gedaan over het ontbrekende artikel.

Een hogere prijs betalen bij een Nederlandse webshop vind ik op zichzelf geen probleem als daar goede service tegenover staat. Maar als een bestelling niet compleet aankomt en het vervolgens ook nog lastig blijkt om dit opgelost te krijgen, houdt het voor mij op.

Voor mij helaas geen tweede bestelling bij Mijn Hummeltje.

20 augustus 2026

Slecht

Slecht . Een kraamkado besteld voor ons kleinkindje wat verwacht wordt.
Een babygym met speeltjes eraan en ook ingepakt in kado papier.
Heb alleen de stoffen speeltjes gekregen , gewoon in een plastic zakje … verder niets ontvangen . Voel me zo bedrogen ….
Na meerdere mailtjes krijg ik 20 procent korting …. Hoe dan wil gewoon m’n geld terug !

Top webwinkel

5 min 4 is 1 ster

Hele slechte ervaringen met de levering en klantenservice van Mijn Hummeltje. Er zijn meer dan 1500 reviews met 1 ster, aangeraden wordt om deze goed te lezen. Mijn 1 ster review heeft dan geen toegevoegde waarde meer.

Sling is al 3 weken onderweg

Mijn bestelling Sling is al 3 weken onderweg. Status op hun site is nu 'Afgeleverd' echter ik heb niets ontvangen. Hun telefoon wordt niet opgenomen en op emails wordt ook niet gereageerd. Wat een oplichters!
Koop niet bij dit bedrijf!

18 augustus 2026

Foute levering + product uit voorraad en nog steeds geen terugbetaling

Ik heb mijn bestelling na maar liefst 15 dagen ontvangen. Helaas blijkt nu ook nog eens dat de verkeerde kleur werd geleverd. Ik ontving vandaag de roze sandalen, terwijl ik wel degelijk de bruine sandalen had besteld.
Daarnaast plaatste ik ook een bestelling voor de roze sneakers. Ik ontving vervolgens een e-mail dat deze kleur niet meer op voorraad was. Na contact met jullie heb ik gekozen voor een terugbetaling. Inmiddels zijn we 9 dagen verder en heb ik deze terugbetaling nog steeds niet ontvangen.
Ik ben dan ook absoluut niet tevreden over de manier waarop mijn bestellingen worden afgehandeld, noch over de communicatie en opvolging hiervan. Een bestelling die pas na 15 dagen aankomt en dan ook nog eens verkeerd geleverd wordt, gecombineerd met een terugbetaling die na 9 dagen nog steeds niet is uitgevoerd, vind ik niet aanvaardbaar.

17 augustus 2026

besteld 4 augustus,nog steeds niks…

besteld 4 augustus,nog steeds niks ontvangen,de track en trace veranderd ook niet,en het komt blijkbaar van china
dit staat dan wel niet vermeld op de site,kan je beter bij temu bestellen is goedkoper en zeker dat je had op tijd ontvangt
het zal retour gaan daar ben ik zeker van ,gelukkig betaalde ik via klarna

Oplichting

Als jemin 1 had kunnen plaatsen was dat nog beter geweest. Na 2 maanden wachten krijg ik een kinderbikini opgestuurd in 2 verschillende maten. Dit is gewoon een dropshopping want van retouren en terug betalen hebben ze ook nog nooit gehoord. Vraag me af of hun gegevens bekend zijn bij de belastingdienst. KOOP HIER NOOIT WAT

17 augustus 2026

Echt nooit meer een bestelling bij ‘Mijn Hummeltje!’.

Wat een ontzettend slechte ervaring met dit bedrijf. 1 ster is zelfs nog teveel. Het bestelde product is na weken vertraging nog niet geleverd. Daarvoor in de plaats (bleek later) kwam er een klein flutboekje van 2 pagina’s waarvan ik dacht dat het een promotie cadeautje was. Temeer omdat track en trace nog een tijdje aangaf dat levering van het bestelde product vertraging had opgelopen. Uiteindelijk komt er dan een conversatie per e-mail op gang waarin ze doodleuk na een week stellen dat het bestelde product wel is ontvangen en de zogenaamde retourperiode van 14 dagen is verlopen dus ik kan het vermeende promotieboekje niet meer terugsturen en geen aanspraak meer maken op geld terug. Het bestelde product wordt definitief niet meer geleverd. Ze danken nog wel voor mijn begrip hiervoor 😬!

17 augustus 2026

Ik heb een gepersonaliseerde tas…

Ik heb een gepersonaliseerde tas besteld met een naam erop. Bij het ontvangen vond ik het al een erg matige kwaliteit. De touwtjes aan de ritsen lieten gelijk allemaal los. Na nog geen 3 maanden in gebruik laat ook al de schouderband los. Ik heb contact gehad en krijg te horen dat ik de tas al 3 maanden heb dus ze kunnen niet meer dan sorry zeggen. Zij vinden dus dat een tas na 3 maanden al zo kapot mag gaan. Ik vind dit dus geen service!

17 augustus 2026

Één ster nog niet waard...

Ik moest gewoon een ster aanklikken maar lieve mensen....begin er niet aan!! Ik wacht al twee maanden op mijn bestelling, wel moeten betalen natuurlijk! Op vragen in de mail krijg je vage, niets zeggende, algemene antwoorden. Telefonisch contact is niet mogelijk. Ze denken en werken helaas totaal niet met je mee niet mee. Het advies: nog even afwachten, het komt vast goed!! 🤐 Ik voel me flink belazerd! Had natuurlijk, bij deze voor mij nieuwe site, eerst goed de reviews moeten lezen!! Een goede maar dure les..💩

1 ster – Veel te late levering en rechtstreeks uit China

Een cadeau besteld bij Mijn Hummeltje. De levering kwam veel te laat. Na ontvangst bleek het pakket rechtstreeks uit China afkomstig te zijn; op de verpakking van het speelgoed stond “China Export” met een 'CE-markering'.

Daarna retour gestuurd wegens herroeping. Het aankoopbedrag werd terugbetaald, maar de verzendkosten niet, ondanks eerdere toezeggingen.

De webshop presenteert zich als Nederlands, maar mijn ervaring was duidelijk anders. Mijn advies: lees vooraf goed de informatie over herkomst, levertijd en retourvoorwaarden en zoek eerst reviews op voordat je hier bestelt.

15 augustus 2026