Retourneren proberen ze te ontwijken door emails te sturen met een korting eerst 20 dan 50% en het gerief te behouden. Er staat ook nergens op de website dat de goederen in China klaar liggen maar n... Toon meer
Mijn Hummeltje
Mijn ervaring met deze webwinkel is zeer goed. Schoentjes voor onze dreumes zijn echt mega comfortabel en supermooi. Klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam. Tot nu toe top!
Hele slechte ervaringen met de levering en klantenservice van Mijn Hummeltje. Er zijn meer dan 1500 reviews met 1 ster, aangeraden wordt om deze goed te lezen. Mijn 1 ster review heeft dan geen toegev... Toon meer
Slecht . Een kraamkado besteld voor ons kleinkindje wat verwacht wordt. Een babygym met speeltjes eraan en ook ingepakt in kado papier. Heb alleen de stoffen speeltjes gekregen , gewoon in een pl... Toon meer
Educatief speelgoed
Eindhoven , Nederland
- info@mijn-hummeltje.nl
- www.mijn-hummeltje.nl
Schending van onze richtlijnen
Ik heb een gepersonaliseerde tas…
Ik heb een gepersonaliseerde tas besteld met een naam erop. Bij het ontvangen vond ik het al een erg matige kwaliteit. De touwtjes aan de ritsen lieten gelijk allemaal los. Na nog geen 3 maanden in gebruik laat ook al de schouderband los. Ik heb contact gehad en krijg te horen dat ik de tas al 3 maanden heb dus ze kunnen niet meer dan sorry zeggen. Zij vinden dus dat een tas na 3 maanden al zo kapot mag gaan. Ik vind dit dus geen service!
Één ster nog niet waard...
Ik moest gewoon een ster aanklikken maar lieve mensen....begin er niet aan!! Ik wacht al twee maanden op mijn bestelling, wel moeten betalen natuurlijk! Op vragen in de mail krijg je vage, niets zeggende, algemene antwoorden. Telefonisch contact is niet mogelijk. Ze denken en werken helaas totaal niet met je mee niet mee. Het advies: nog even afwachten, het komt vast goed!! 🤐 Ik voel me flink belazerd! Had natuurlijk, bij deze voor mij nieuwe site, eerst goed de reviews moeten lezen!! Een goede maar dure les..💩
1 ster – Veel te late levering en rechtstreeks uit China
Een cadeau besteld bij Mijn Hummeltje. De levering kwam veel te laat. Na ontvangst bleek het pakket rechtstreeks uit China afkomstig te zijn; op de verpakking van het speelgoed stond “China Export” met een 'CE-markering'.
Daarna retour gestuurd wegens herroeping. Het aankoopbedrag werd terugbetaald, maar de verzendkosten niet, ondanks eerdere toezeggingen.
De webshop presenteert zich als Nederlands, maar mijn ervaring was duidelijk anders. Mijn advies: lees vooraf goed de informatie over herkomst, levertijd en retourvoorwaarden en zoek eerst reviews op voordat je hier bestelt.
Niet bestellen
Na lang wachten verkeerde bestelling ontvangen die duidelijk uit China kwam
Bestellen was duidelijk. Datum bestellen was ergens juli
Bestellen was duidelijk. Gewoon direct je hoeft niet op van alles te klikken. Bezorging snel en netjes. Kleinkind blij en ik blij
Moeizaam
De producten zijn van slechte kwaliteit, worden duidelijk in buitenland besteld, vandaar lange levertijd.
Vervolgens is retourneren echt omslachtig, met veel mailen heen en weer. Geld wel terug gehad, dus dat is wel netjes!
Zelfs één ster is teveel
Zelfs één ster is teveel .
De filmpjes over het speelgoed is misleidend.
Ik kocht voor mijn kleinkind een kraan met allerlei attributen om volgens het filmpje liet blijken ,uren mee te spelen .
Allereerst moest ik weken wachten op de bestelling voor ik het dan uiteindelijk toekreeg . De verpakking was beschadigd ! Niet leuk om dat cadeau te geven .
Nog voor de kraan in elkaar stond waren er al stukjes afgebroken ! Mijn kleinzoontje was echt teleurgesteld!
En ik was € 50 kwijt !
Ik dacht hem een origineel cadeautje te geven maar gaf hem rommel om in de vuilbak te gooien !
Pakket is na 2 weken nogsteeds niet…
Pakket is na 2 weken nogsteeds niet binnen en via email en telefoon zijn ze niet bereikbaar. Ben bang dat ik het pakketje niet meer zal ontvangen en ik mijn geld kwijt ben... bestel hier niet!!!
Onbetrouwbaar!!
Heupdrager besteld, staat als geleverd maar nooit iets ontvangen!! Er wordt niet op mijn mails gereageerd en tel niet bereikbaar. Koop hier niet!!!
Geen product ontvangen, geen geld terug.
Het is inmiddels 3 maanden geleden en ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik heb om een terugbetaling gevraagd, maar kreeg te horen dat dit niet mogelijk was. Deze mensen zijn oplichters.
Heel goed snel en krachtig waterpistool…
Heel goed snel en krachtig waterpistool gekocht. Kleinzoon was er erg blij mee en gebruikt het veel tijdens de vakantie. Bestelling ging goed en werd op de vermelde tijd geleverd.
Blijken oplichters te zijn
Blijken oplichters te zijn. Veel te dure spullen rechtstreeks verkocht uit China. Krijg je een mailtje over inklaringskosten. Helaas vanwege de levering niet thuis (vakantie). Nu is het veel te dure pakket ook nog kwijt en krijg ik mijn geld niet terug. Koop er niet!!!
Zelfs één ster is te veel voor deze…
Zelfs één ster is te veel voor deze website. Zware scam. Ik bestelde "houten" producten en het was gewoon plastiek. € 13 voor één lepeltje, terwijl op alle foto's een volledige set te zien was. Zware zware bedriegers en chinese brol.
Prima!
We hebben 2 zwempakken besteld voor onze baby. De pakjes zijn echt super leuk! Het verzenden duurde alleen helaas wat langer maar dat stond wel netjes op de website vermeld.
Verdiend niet eens 1 ster!
Verdiend niet eens 1 ster!
Bestelling: Tafeltje met kraan. WaterWonder – Magisch Waterplezier – Speelkeuken met Kraan
Heeft wel 2 maanden lang onderweg geweest. Ik wou het annuleren omdat verjaardag al geweest was, dat lukte niet!
Voor verjaardag was het dus hee laat waardoor ik een ander kado moest gaan kopen voor mijn nichtje verjaardag.
En 1 maand later heb ik samen met mijn nichtje kado uitgepakt, nu zie ik dat er 2 poten ontbreken! Mijn nichtje teleurgesteld!
Contact opgenomen met Hummeltje: kunnen de ontbrekende poten ook niet naleveren! Jammer! Niet kopen!
Chinese onveilige brol
Hoe kan het dat deze website blijft bestaan??
Ik voel me erg dom omdat ik me liet vangen bah.
Ik kocht een sterrenprojector en dacht dat ik deze bestelde bij een nederlandse website en dus gekeurd en veilig materiaal zou ontvangen voor deze prijs.
Ik kreeg chinese brol die je nooit bij uw kind haar bed mag bevestigen.
Schandalig.
Ik geef deze website aan bij het favv en raad anderen aan dit ook te doen.
Het is dat ik niet minder dan 1 ster…
Het is dat ik niet minder dan 1 ster kan geven. Artikel komt bijna regelrecht uit China. Hetzelfde item gevonden voor 1/3de van de prijs. Dit aangegeven, kreeg ik ineens een bizarre aanbieding qua korting. Mijn advies: koop hier niet.
Troep
Het duurde een maand voordat ik mijn bestelling ontving. De producten zaten in twee open, gescheurde en verfrommelde dozen. De producten zelf waren ook viezig. En de prijs is niet in verhouding tot de kwaliteit. Je wordt via de mail vriendelijk te woord gestaan. Maar de communicatie verloopt vreemd. Nadat ik foto's heb gestuurd van hetgeen ik ontvangen had, ontving ik nog 2x een mail met de vraag of ik foto's wilde sturen. Eerst kreeg ik een aanbod dat ik 50% van het aankoopbedrag terug kreeg en nadat ik dat geaccepteerd had ontving ik een aanbod dat ik 10% van het aankoopbedrag terug kon krijgen. Dat kwam erg raar over. Ik heb 50% van het aankoopbedrag terug gekregen. Maar goed. De kwaliteit van de producten is zo schrikbarend slecht. Het is echt troep en zo wordt het ook verstuurd. Ik raad ook sterk af je bestelling te verzekeren want daar doen ze niks mee.
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Artikelen lijken prachtig op de website maar zijn in werkelijkheid goedkope inferieure troep. Wordt voor weinig geld ingekocht in China en met een nieuw Nederlands adreslabel voor veel geld verkocht. Nooit meer..!
Alibaba troep!!!
Alibaba troep!!!! KOOP HIER NIKS VOOR JE BABY. Dezelfde babygym die zij verkopen voor afgerond €40 is daar te vinden voor €1-€4. Goedkope meuk, ruikt vies en waarschijnlijk ook vol met toxische stoffen. Heel erg onethisch dat zij zo spelen met letterlijk de gezondheid van baby’s.