mijn-kanaalplaten.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Goed advies, uiterst behulpzaam, vriendelijk en deskundig. Een veranda bouwen bestaat uit veel details, maar alles wordt goed uitgelegd en op vragen wordt snel en goed gereageerd. Levering gaat ook... Toon meer

Ik heb een goed advies gehad van de verkoper. Hij heeft uitlegd wat de verschillende mogelijkheden zijn en tevens een aanbeveling gedaan. Transport is prima verlopen, tijdig ontvang je een bericht w... Toon meer

Online besteld, gebeld door het bedrijf dat mijn bestelling niet klopte. Ze hebben alles keurig aangepast en volgens afspraak geleverd. Fijn om op deze manier geholpen te worden.

1. Dakdekkersbenodigdheden winkel

In deze winkel vindt u kanaalplaten, golfplaten en alle bijbehorende accessoires! En als u dat wenst, adviseert de winkel u graag over de keuze van de materialen tot en met de afwerking van uw dak. Want ook al lijkt het uit de mode te raken: in deze winkel is en blijft de klant koning!

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik bestelde een compleet bouwpakket met…

Ik bestelde een compleet bouwpakket met een aangegeven levertijd van 4–6 werkdagen. 2 weken later ontving ik alleen de kleine toebehoren; de platen waren er nog niet. Zonder de platen kan ik niets met het bouwpakket.

Erg teleurstellend en nooit meer

30 juli 2026

Deskundig en behulpzaam

Goed advies, uiterst behulpzaam, vriendelijk en deskundig.
Een veranda bouwen bestaat uit veel details, maar alles wordt goed uitgelegd en op vragen wordt snel en goed gereageerd. Levering gaat ook goed en in overleg.
Hou er wel rekening mee dat de materialen uit Duitsland moeten komen. Controleer de bestelling daarom extra op compleetheid omdat retour- en nazendingen achteraf iets lastiger zijn dan bij Nederlandse leveringen.

25 juni 2026

Online besteld

27 augustus 2026

Goede service, na de bestelling volgt een controle of het klopt.
Eventueel krijg je bericht of je iets vergeten bent te bestellen.

20 augustus 2026

Goed advies, prima planning en 1 minpuntje

Transport is prima verlopen, tijdig ontvang je een bericht waneer de kanaalplaten geleverd worden.
Helaas een min-puntje is dat er redelijk wat zaagsel in de kanalen aanwezig was. Ik heb veel moeite moeten doen om deze eruit te moeten halen.

19 augustus 2026

Zeer positief

Zeer positief dat er werd gecommuniceerd n.a.v. mijn bestelling t.a.v. aandachtspunten m.b.t. het uit te voeren project. Zo kon er iets wat niet nodig is worden geschrapt en iets wat door mij vergeten, worden toegevoegd.
Alles netjes afgeleverd

7 augustus 2026

Nieuwe plaat gekregen

Nadat de bestelling (5 x kanaalplaat) geleverd was konstateerde ik dat een plaat een beschadiging had ,midden op de plaat . Na enkele foto’s en mailtjes netjes kosteloos een nieuwe plaat geretourneerd.
Prima opgelost 👍dank Daniel

8 augustus 2026

Kijk uit met bestellen bij dit bedrijf…

Kijk uit met bestellen bij dit bedrijf ik wacht inmiddels 6 weken op mijn bestelling terwijl ze met 6 werkdagen adverteren, een werkelijke drama.. de geplande werkzaamheden lopen enorm vertraging op

23 april 2026

Als het had gekund had ik géén ster gegeven, wat een dom bedrijf.. na 4 weken wachten wordt de bezorging steeds weer uitgesteld, ik mag hopen dat ik krijg wat ik heb besteld

1 juni 2026

Heb 3 weken geleden een bestelling…

Heb 3 weken geleden een bestelling gedaan, kreeg keurig antwoord van ze, dat de bestelling langer gaat duren, in plaats van de beloofde 6 werkdagen, en dat de levering geplant staat voor week 22.
heb gevraagd of dat niet eerder kon, kreeg weer keurig antwoord, dat het moeilijk was.
Ik kon natuurlijk mijn bestelling annuleren maar ik had hoop hoop dat het ze zou lukken om de bestelling eerder te leveren, echter nu dus nog steeds zonder resultaat, heb wel al alles betaald.
Ik vind dit erg ongepast daar ze op hun site nog steeds aangeven binnen 6 werkdagen te leveren.
Ik ben dus zwaar teleur gesteld in dit bedrijf.

12 mei 2026

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf.
Erg blij met het contact en het meedenken naar de juiste oplossingen. Levering zoals word aangegeven. Tijdens montage nog even telefonisch contact gehad en keurig uit gelegd en een video door gestuurd gekregen.

8 april 2026